Защо се разпада българското семейство?

• 24 471
  • 956
  •   1
Отговори
# 720
  • Далечният изток
Именно.

# 721
  • София
Поставяйте всичко на кантара до последната чиния и изпран парцал, после се чудете що отсрещната страна почва да прави същото. Някои май много ги заболя от сравнението за миенето на чинии и кинтите.

Тоест, вместо да й посоча вратата, ще започна да се държа като нея? Звучи здравословно Sunglasses

Иначе, ако мен ме слагаш сред тези "някои", много си се объркал Joy Кинтите са ми последния проблем, съответно мога да си позволя да си избирам мъжа по съвсем други критерии. И чиниите ще му ги мия заради отношението, а не защото портфейлът му е незаменим Wink

# 722
Липси, които жените високо ценят у мъжа, са липсата на мързел и липсата на дребнавост. Много щедро ги демонстрирате, колеги-мъже. 🤣 излишъците.

# 723
  • Далечният изток
Ами не, те мъжете не искат да бъдат слуги на жените. Само за жените е отредена тази роля според тях. И от други мъже съм го чувала - а не, аз няма да й бъда слуга. И аз го питах, ако знае, че много обичам да ям кюфтета и той вземе, че ми опече 2 кюфтета да ми направи кефа, в слуга ли ще се превърне?!

# 724
Когато потърся шоколад и се окаже, че няма, мъжът ми сам предлага да слезе да ми купи. Не се чувства като слуга, харесва му да се грижи за мен.

# 725
  • Варна
Ежко, не си сам Wink
Въпреки, че често са ме обвинявали във феминизъм, доста истина намирам в твоите мненията. Много жени не знаят какво искат, а и не са склонни нито да търсят грешки в себе си, нито да поемат отговорност за действията си. Същото важи и за мъжете естествено, но жените много по-често живеят с мисълта, че те са единствено правите.
Когато си избираме партньор по странни критерии (жилище, кола, професия, външен вид), после се чудим защо се оказва, че човекът не е отговорен , грижовен, разбиращ ... 
В по-стари времена, когато браковете са били уредени, е разбираемо, че може и да не си паснеш с даден човек. Сега обаче се предполага, че партньорът си го избираме (и то обикновено жените избират), така че е редно да се носи отговорност за изборите, които правим.

# 726
Има го този синдром при българския мъж, да. Аз няма да ѝ ходя по @ъза, я. Да иде да купи и да зарадва жена си с нещо, което тя обича – храна, малко нещо дори, тц, огромното мъжко его ще се срине и няма да е истински мъж.

# 727
Поставяйте всичко на кантара до последната чиния и изпран парцал, после се чудете що отсрещната страна почва да прави същото. Някои май много ги заболя от сравнението за миенето на чинии и кинтите.

Тоест, вместо да й посоча вратата, ще започна да се държа като нея? Звучи здравословно Sunglasses

Иначе, ако мен ме слагаш сред тези "някои", много си се объркал Joy Кинтите са ми последния проблем, съответно мога да си позволя да си избирам мъжа по съвсем други критерии. И чиниите ще му ги мия заради отношението, а не защото портфейлът му е незаменим Wink

Точно тебе не те слагам в "някоите", ама хайде да не посочвам поименно. Иначе точно щото съм играл такива игрички преди, никога повече не бих се хванал. Просто давам обяснение в темата "Защо се разпада българското семейство", но явно не се харесва на "някои" потребителки и се почва злобеенето.

# 728
Мда. Заплювам си някого и го водя в къщи. 😂Жените избирали. Жените не знаели какво искат. Ама точно тези генерализации ви пречат на ефективен мисловен процес.

# 729
  • София
Любовниците не са виновни!

# 730
  • Варна
Мда. Заплювам си някого и го водя в къщи. 😂Жените избирали. Жените не знаели какво искат. Ама точно тези генерализации ви пречат на ефективен мисловен процес.

Да кажа само, че съм жена (ако не си личи). За мисловния процес, смятам да пропусна да коментирам. Но да - винаги аз съм си избирала Wink . И да - случвало, се е да не знам какво искам. Но не съм обвинявала другите, за това дето ми е дошло после до главата. 

BTW - ако не си избирате мъжете, как очаквате да ви се падне подходящия? Не се заяждам, сериозно питам.

# 731
  • Далечният изток
Когато потърся шоколад и се окаже, че няма, мъжът ми сам предлага да слезе да ми купи. Не се чувства като слуга, харесва му да се грижи за мен.
Да, не съм казала, че няма такива мъже.
Ама ако питаме тези в темата, единият ще каже - "На капризи на принцеси не угаждам, глей си работата", а другия - "Как пък не, ей сега ще си закача фенера на к*ра..." примерно.

# 732
Единственият проблем е ако собственият половин не го прави, а другите мъже как са, що са... не е релевантно. Simple Smile

# 733
  • Далечният изток
Е, за към собствените им жени говоря естествено...

# 734
Щом те интересува...

Общи условия

Активация на акаунт