Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 916
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
Здравейте!

Днес ставаме на 4 мес.и по този повод Misc Baby Bottle cheers Drunk Wine Glass

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 19:01 от geri_di

# 196
Майки, здравейте! аз се ровя в нета и попаднах на асортимента на BUBCHEN  в Германия и на цени. разликата е огромна. но все пак не ми пречи да плакна очи.
http://de06.shop.schlecker.com/cgi-bin/pg.exe?000000000000001900 … f0000000200003e81
и отивате на PFLEGE

# 197
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Да се разпиша и аз по анкетката ни.
За домакинстването:мъжа ми страшно много ми помага не сме си разпределили задачите,аз обичам да чистя когато съм сама и тогава съм и най-добър кулинар.
За забременяването:  Първия път беше неочаквано бяхме се скарали много и като преди това бебеправенето продължи 2 месеца.А втория път искахме бебе за месец май и така правенето започна през август, но не стана и аз септември се върнах в Бг по работа и така разбрах за малкия бонбон.Направих си теста в 1.30 през ноща  Crazy
За разкрасяването  Аз си правя маски за лицето и косата като имам време, както и педикюр,  за маникюр няма на тоя етап.

Искам и нещо друго да споделя много ми е странно бебока ми заспива вечер към 20часа най-късно и се буди чак на другата сутрин в 8-8.30часа, не мога да го събудя в 23 часа да яде Rolling Eyes

# 198
 Да сложа и аз скорошни снимчици на бонбона  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 16:42 от Nushinka

# 199
Що не става  Sad

Стана стана  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 16:43 от Nushinka

# 200
Nushinka, не знам защо трябва да го будиш да яде... щом не се буди сам , значи няма нужда. И ние горе-долу сме така.
Момичета искам да ви попитам на вашите бебоци главичките топли ли са. На моя е доста топла винаги и аз постоянно му меря температурата, ама няма, само главичката.
За разкрасяването не бях писала...аз не се оставям... даже доста честичко съм я на фризъор, а на козметик. И масажите обожавам. На маникюр не съм ходила отдавна, но то е защото нямам нокти,но на педикюр всеки 10 дена.Това е от мен. Лека вечер и целувки. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 17:36 от Elisir

# 201
  • Бургас
Привет и от нас
Вчера се завърнахме от Варна (Анита мила мерси за поканата другият път с удоволствие) по пътя имахме авария и пътувахме 5 часа на отиване направо ужас.
Гледам пуснали сте анкетка айде и аз да си кажа
За домакинството: живеем сами и се справям , а и аз съм малко от онези откачените на тема чистота.Бабите са ни далеч и като дойдат предпочитам да се порадват на малката отколкото да ми чистят, а и аз необичам мн да ми се бъркат.Татито ни пък е много ангажиран и проявява желание да помага, но няма време. Виж да готвя хич необичам ама и това правя като няма кой.
За зачеването: 7месеца след като се запознахме решихме да имаме дете.Аз спрях цигарите април, а август си направихме една екскурзия през отпуската из Стара Планина и тогава бяха и първите опити за бебка, но нестана на следващия месец двете чертички бяха факт и двамата с мъжа ми плакахме от радост,Защото бебка я правихме с много любов и страст.
За разкрасяването: почти неостава време, но се сатрая колкото мога да се поддържам в домашна обстановка, че няма на кой и за 5мин да оставя Йоанна.

А да ви задам и въпрос : Как сте с тютюнопушенето? Пропушихте ли на ново? Или въобще не сте ги спирали?

Целувки от нас

# 202
ЗДРАВЕЙТЕ
Честито на всички празнуващи.
За домакинството:Аз се оправям сама с малко помощ от каката.
За забременяването:Първият път стана почти веднага, а сега след 2 годишни опити но твърдо бяхме решили че ше имаме 2 деца.
За спането през спи преди обед и следобед по 1 час, но за сметка на това вечер като заспи в 20ч се събужда в 6 за хапване и пак заспива до 8ч.(пожелавам го на всички)
За тютюнопушенетоПрез бременоста пуших по 1-2 цигари,а след като спрях да кърмя съм стигала до 5-6 на ден.
А за протокола днес бяхме на консултация и вече сме 61см. и 6,650кг.Биха ни последната ваксина ДТК другия месец пропускаме без ваксини.
Момичета и да се похваля вече нямаме рахит.

ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН.

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 17:16 от z_eneva

# 203
  • Бургас
Пак съм аз
Честито на всички празнуващи да са живи и здрави
За спането Йо заспива в 22 в 4 става да яде и после в 7 след това я гушкам при мен и откарваме до 9 и 30.През деня спи 3 пъти по за 40мин.

Хайде чао

# 204

Момичета искам да ви попитам на вашите бебоци главичките топли ли са. На моя е доста топла винаги и аз постоянно му меря температурата, ама няма, само главичката.
И нашата все си е топла. Не му се притеснявай, нали знаеш- челцето е важното Peace .

# 205
Пак съм аз,ние се върнахме от консултация-за протокола бебка тежи 6350 и 61см,странно ми се стори че е пораснала само с 1см,но нали е дама,знам ли newsm78 А за ваксините какво да кажа ,баткото рева повече от бебка,то вярно че мъжете по принцип са по-ревливи ,ама мойто момче е от най-най #Crazy А Тея,милата така изпищя при убождането ,че чак на мен ми се доплака newsm45 Сега тя спинка ,дано да не вдигне Т,сложих компрес със мед на убоденото място по съвет на Сиска,дано помогне Praynig Praynig
За цигарите,аз преди да забременея пушех,но малко преди да направим бебка ги спрях за да се пречистя уж,а сега въпреки че вече не кърмя още не съм ги почнала ,но незнам дали ще устискам дълго,особено като отидем някъде на гости или на кръчма smile3546
Айде аз да дам началото на ново въпросче-КОГА СМЯТАТЕ ДА СЕ ВРЪЩАТЕ НА РАБОТА,И КОЙ ЩЕ ГЛЕДА  БЕБОЦИТЕ ВИ?/за тези които работят/
Целувки и до скоро

# 206
  • Варна
Имаме си ново въпросче  Simple Smile
Хайде аз да съм първата! Аз смятам да е на пролет, да е поотраснал малкия и да съм спряла да кърмя. Тогава обаче ще трябва да си търся и нова работа и бавачка и .....направо не ми се мисли. А ако през зимата положението стане зле финансово може да си взема няколко фирми да си работя в нас. Малко съм поизостанала от счетоводството, но всичките ми приятелки са в бранша и ще помагат. За сега ме домързява а и сикам да обръщам основно внимание на бебчо и да му се радвам
Камбанска и Пепитка, защо хЛюбчо? Май съм назад с материала  newsm78
Забравих да кажа за пушенето. Преди да забременея пушех по 5-6 цигари на ден. През бременноста спрях, сега също не пуша. Надявам се да успея да ги откажа напълно.

# 207
  • на брега на Дунав
Привет и от мен.
Таталинка, вчера забравих да ти кажа мила, съжалявам че детското парти на което бяхте е протекло толкова бързо за вас. Ама следващия път всичко ще е ок.
Ех, то човек как да не се любува на такива дребосъчета. Много сте хубави всички и на Нушинка, и на Анитка, Пепитка и вие големи сладури сте, абе всички  са големи бонбони.
Ей Нинани, браво мила айде аз да се включа първа в питанката. За работата: Аз май не съм спирала да работя, та в тоя смисъл нямам официално връщане на работа. Всъщност аз искам и мъжа ми е на същото мнение да си гледам дечицата в къщи, а слава Богу това с което се занимавам ми позволява да работя и у дома. За сега работата ми не е толкова много, че да вкарвам достатъчно парички в семейния бюджет, ама работим по въпроса това да се промени. Чесно ви казвам, ако успея да се реализирам по този начин, изобщо не ми се занимава с глупави шефове дето се правят на голямата работа, а още по-малко да оставя някой друг да ми гледа децата.  Та дано успея в начинанието и аз сама да съм си шеф на себе си   Mr. Green. Това е за сега, после може пак да ви досадя за малко  Embarassed

# 208
  • София
Здравейте, мацки!

Ние през уикенда бяхме на първото ни истинско пътуване, откакто Вики се е родил. Ходихме в Плевен при девер ми и на село при дядото на мъж ми. Изкарахме просто страхотно и на мен ми подейства супер. Бебо спа като къпан, явно чистия въздух си казва думата.

За чистенето - ами ние в момента сме временно при майка ми, докато си намерим жилище. Преди това 10 години живяхме сами и съм свикнала да се оправяме самички, но сега майка ми определено ме отменя страхотно в готвенето и чистенето. С мойто зверче незнам как бих се оправяла сама, но така или иначе ще разбера и ще ми се наложи, надявам се скоро.

За разкрасяването - Аз като човек не излизащ от вкъщи без фон дьо тен, спирала и червило, определено мога да твърдя, че тотално съм се изоставила. Направо не мога да се позная и се надявам скоро да се взема в ръце. Някак все гледам да излезнем по-бързо и да не губя време за тези неща. И срам не срам, ама ще си кажа... Така съм космясала, че не мога да се трая. Това също не ми се е случвало - да не намеря време да отида на една кола маска... Срамота! Но пък поне пред мъж ми не се срамя чак толкоз, щото то при нас и секса никакъв го няма. Вечер само като си помисля, че имам няколко часа сън и всички мераци отиват по дяволите. Та имам и аз въпрос... Как сте със секса?

За зачеването - Стана след 2 години опити и ходене по доктори, в единствения месец, когато не мислихме за това и не мерех температура. Та определено при нас важи приказката, че нещата се случват, когато най-малко ги очакваш.

Целувки на всички!

# 209
И на нас ни биха днес последната ДТК  newsm10 и много се радвам че засега приключихме .
Спинка повече детето и определено не крещи като предишните два пъти , заради което съм много щастлива  Smile
За работата - още е рано да мисля точно кога и как ще се връщам.Мисля че събитията в живота ми сами ще се подредят и всичко ще се случи когато трябва да се случи.Просто в момента не мога да го измисля. Rolling Eyes 
Честито на месечковците!

Общи условия

Активация на акаунт