Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 904
  • 277
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Честита месечинка на Дари и Тея Да са много здравички и весели! А болните да оздравяват бързо, че скоро ще дойде зимата. Ние ще се приготвяме за ходене по улиците -моя мъж не можал да ми избере подарък и ми даде пари да си купя. И сега ще се размажа от кеф да харча...щото до сега все за детето купувах. Крайно време е да обърна малко внимание на гардероба  си!
Хайде лек и слънчев ден от нас   bouquet Hug Heart Eyes

# 271
Здравейте момичета,
ние се загубихме ама Тити беше малко болен - кашляше, имаше сополки и малко температура, но нашата лекарка ни изписа само хомеопатични лекарства и сега имаме само сополки но не са бистри а са леко сгъстени. Вече ги влачим няколко дни та някой може ли да ми каже някой бабешки лек който да приложа освен Стеримара който пръскам!
Също да ви се оплача че на Тити му излязоха някакви дребни пъпчици на сгъвката на вратлето и не знам от какво са, не сърбят поне той не показва да го сърби или боли, мажа с крем Здраве и се надявам да минат, ако не на кожен лекар че вчера четох едни теми за дерматити и се стреснах!
Да не забравя да ви почерпя малко на патерици но ние станахме на 5 месеца вчера

# 272
  • Пловдив
Маомичета, пуснах новата тема защото излизаме с малкия.
Пишете тук, докато я заключат  Wink

Приятен ден от нас Hug

# 273
  • София
Здравейте пак от нас,
denit, тези пъпчици, които са излезли на Тити, да не би да са от претопляне?

На Мартин май и втори зъб ще избие, че е един нервен, само хапе, мрънка, не спи....

# 274
  • Варна
Здравейте мили момичета!
Ей, Ninani изпреварихте ни! Честита месечинка и на наборката Тея - да расте здрава и да продължава да хубавее! newsm51

Да благодаря на всички за хубавите пожелания и да ви почерпя виртуално за месечинката ни -  Misc Baby Bottle newsm64  party023 newsm38  food002 beer Wine Glass cook cook. Не се срамете, всеки да си вземе каквото му душа иска.
Нямам много време за писане, защото приговям багаж. Тати тръгва на път и ние с Дари утре заминаваме на гости при родителите ми в Асеновград. Скоро може и да не се разпиша, но при първа въжможност atwork

Ей, и да не ни забравите.
Целувки на всички и най-вече на бебоците по сладките дупета   love001  love001  love001

# 275
Честити месечинки на нашите варненски хубавици Дари и Тея.
Мари-Ана и аз мога да похваля противогрипните ваксини,Марти много боледуваше като малък и от три годишен му слагам ваксини,та така спасявахме положението.Тази година пак ще сложим.Само незнам бебка какво противогрипно ще и давам,мисля да питам педиатърката за есберитокс или нещо друго хомеопатично.При всички случаи,при първите симптоми на настинка осцилококцинума наистина помага.

# 276
  • София
Честити месечинки на всички  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet, да са ни живи и здрави бебоците!

Момичета, черпя ви - днес Джули стана християнче - кака й я кръсти, много съм щастлива!!!!

# 277
Буболинка, да ти е живо и здраво християнчето Heart Eyes  bouquet.... Айде вече в другата тема.... ние сме там Hug

Общи условия

Активация на акаунт