Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 907
  • 277
  •   1
Отговори
# 240
Честити месечинки на всички бебчовци  bouquet!
Няма нищо по-красиво от детските снимки!
dany_ip [/b, аз съм в Северна Дакота и при нас температурите падат до към - 40С. КАто ти чета имам писанията имам чувството ,че аз съм ги писала.
Сега по анкетите!
Спане -през последната седмица съм и създала режим. От сутринта до обед спи окло 40 минути и следобед като я сложа в 2...та към 5ч се събужда и после чак за лека нощ.
Секса - ми не екато преди, ама и няма и как да бъде. Умората си казва думата.
Размер на дрешки - за 6-9 месечни
Занимаките денем- люлка, проходилка, на пода с играчките, рядо на ръце и така.....до вечерта.
Едно ? - на вашите деца къркорят ли им коремчетата???

# 241
  • Варна
Добро утро и от нас!
Честито на всички празнували вчера на патерица.
Честит рожден ден на Анита! Бъди най-щастливата майка и жена. Весел празник и страшно много подаръци   bouquet

Предните два дни от много хойкане нямам време да се отчета. Пък и Дари ако заспива в къщи през деня то е само за по 30-40 мин......но навън като заспи откарва два часа и половина. Пък онзи ден като заспа в 19ч. вечерта се събуди чак в 6 сутринта  smile3507- пропусна и банята, и масажа...но въобще не я събудих.
Нека още няколко дни да използваме хубавото време, защото после се очаква рязко понижение на температурите. Засега вкъщи се забавляваме като я затрупам с играчките и й играя театър...то детето не разбира но поне движението и шаренийката я забавляват. Също така заучавам и детски песнички - милата много се радва като й пея, дори се опитва и тя.

26 на Дари коремчето й къркори сутрин когато се събуди много гладна и първите няколко глътки направо й разбунтуват коремчето. Но като се нахрани всичко е ОК.
Приятни разходки днес и много слънчево настроение и хубави емоции   love001

# 242
  • Варна
Добро утро и от нас!
 newsm59 на Анита! Бъди много щастлива и обичана  bigdance2
Ние днес ще ходим на ваксина и се надявам да я понесе като предния път. Понеделник ходихме на ортопед и се оказа Тортиколис(както каза Люта чушка) изкривяването на главичката на Хрис. То при нас е едва забелижимо това ама трябва да се вземат мерки. Сега три пъти на ден правим гимнастика на вратлето и се надявам на 1.12 като отиден на преглед да сме се оправили Praynig
Ние нали сме си дребнички още(от раждането насам) купуваме дрешки 60-74 размер
Момичета, много трябва да внимаваме с тези дребните. За секунда не трябва да ги оставяме без надзор или както казва нашето педи- само зад решетките Grinning
Тинтири-Минтири, представям си как си се уплашила. Дано не се повтаря
Ох Хрис пак се събуди и хленчи

# 243
  • на брега на Дунав
Добър ден мамчета и от мен. Днес денят е само за разходка, ама ние нещо късно ще се организираме да излезем май.
Тинтири-Минтири съжалявам за случката с бебо, също и Камбанска за вашата с Ивчо и бате Сами. Брей ама не се разминават тези дребните без проишествия. Сами на няколко пъти беше на косъм да се изхлузи от креватчето докато спи вечер. Добре, че има много малко място между неговото легло и нашето, ама някоя сутрин няма да се изненадам ако го намеря при мен на леглото, ще се озова между дваме кавалери. Брей голям кеф  Joy  hahaha. Сега се сещам една случка на каката като беше на около 7-8- месеца. Тъкмо бяхме почнали да я слагаме да сяда на гърнето да привиква да върши работата там  smile3550. Татито решава, незнайно защо да сложи Еми  с гърнето не на земята, а на диванчето и уж я гледа ама  само за миг си отклонил погледа към телевизора и с периферното мерка Еми полита заедно с гърнето от дивана. Сега като се сетя и ми става смешно с това гърне и Еми в него,  hahaha ама тогава доста се уплашихме.
Нинани и ние пърдим много успешно с уста  smile3534, а преди няколко дни открихме начин да смучем бибата мноооооого шумно. То не е цокане ами направо мляскане като кравичка. Много се забавлява с това  smile3504.
Да не забравя да честитя на всички месечинки днес  newsm51.
Анитка, честит рожден ден и на теб мила. Пожелавам ти всичките ти желания да станат реалност.  newsm59
Айде отивам да се приготвяме за разхоска, че съвсем ще окъснеем.

# 244
 bdbaloni Честит рожден ден Анитка, бъди много щастлива и обичана жена! bdbaloni

За дрешките... ние от доста отдавна купуваме 6-9 месеца.Даже онзи ден му взех едно зимно яке за 1 годинка... ама те много,много не отговарят.
И ние днес пак сме по разходки... докато ни позволява времето, ще използваме sun.
Много lovekiss на всички.

# 245

Едно ? - на вашите деца къркорят ли им коремчетата???

Наш'то почти постоянно си къркори и така сме си отдавна. Като си сложа ръката на коремчето му е страшна сомфония.

А това Мъничка го е пуснала в предната ни тема, та си позволявам да го постна тук:

Здравейте мамета, ние имахме гадни преживявания и за тях можете да прочетете тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136509.0
Днес сме по-добре. Ще се включа пак като имам повече сили. целувам ви

# 246
Здравейте момичета!

Аз съм много тъжна днес и се включвам да ви се оплача Cry От вчера съм болна и направо не знам на кой свят съм. То нос ли не тече, гърло дращи , всичко ме боли. И по случай м оето боледуване пратих моята бебка при майка ми. Ужас.... много ми липсва и си поревах доста снощи. А като се сетя как си мислех колко гот ще ми е като започна да я пращам на гости я при едната, я при другата баба. В случая важното е да не се зарази детенце, че си е доста гадно преживяване. Иначе добре понася бебка преместването, само дето снощи е плакала малко, но таткото ей сега закара и люлката й та довечера се надявам да не плачка. Това е от мен .... лежа тука и си бърша сополите и .... ще ви чета по цял ден .... и така до събота .... тогава ще си взема принцесата.

Ужас ... Много ми липсва Cry

# 247

Ето го пак Цецко...
Валкирия, напълно те разбирам миличка... ние го оставихме за една вечер при баба му, че ходихме да купонясваме... Като се прибрахме по късните доби... и къщата една празна... направо ужас. Нали сме си свикнали постоянно заедно и на другата сутрин още рано-рано баща му тръгна да си го прибира. Много е криво , ама няма начин. Пожелавам ти бързо оздравяване и скоро да си гушкаш сладката принцеска Heart Eyes.

# 248
 nbirthday newsm59Честит рожден ден , Анитка! Много здраве, късмет и щастливи моменти на теб и цялото ти семейство! newsm67  newsm18
Честита месечинка на Божана на мама ddaannii
Та ние вчера бяхме на ДТК. Вече сме 7.5 кг и 64 см. За размера -в лизаме в какви ли не размери от 3м до 12м, а относно памперсите сме още на тройката на Памперс.
Ваксината я сложиха вчера в 18.00 часа. До 2 часа  всичко бе ок. Но след това вдигна температура. Сутринта я свали и сега пак има 38.4. Давам му панадол и както ме посъветва Нушинка -царевично брашно със оцет в чорапките.
Вие знете ли нещо друго?

# 249
  • Варна
Здравейте! Благодаря Ви за пожеланията! Черпя Ви с любимата ми плодова пита:

Валкирия, бързо оздравяване ти желая!
Крис не разбира, че мама има рожден ден и си иска забавлението...чао  Hug и  Heart Eyes

# 250
  • София
Здравейте мами, честит рожден ден Анита_, бъди жива и здрава и много щастлива. newsm59
Снощи не спахме добре и резултата е на лице, имаме си зъбче.
Иначе сме добре, яде, спи и пълни памперса. Лек ден от мен   bouquet

Последна редакция: ср, 25 окт 2006, 16:49 от Люта чушка

# 251
Като сме извадили пак снимките ... да си покажа Гарджето и аз Joy  Снимката е от преди два дни  Joy толкова голяма ми изглежда на нея бебка.... ами , че тя толкова много порастна откакто се роди ... 46 см, а на 4месеца беше 65см.... това си е почти 20 см baby_neutral ето да нащипете виртуално бебата по дупето дето сме ви го заголили. това й е единствената снимка по дупе и си я харесвам много Joy

Аз продължавам да съм зле и носа да ми тече като чешмичка, но поне като се чух с майка ми бебка беше весела и си пееше доволно.

# 252
Е,явно не сме единствените болни днес....при нас положението е весело-Сами повръща и е с разстройство,баба се превива на единия диван,тати мрънка по телефона,че му е кофти....а мама я боли всичко,но цял ден пере и простира/ че то неоповръщано място не остана../-май засега само Ивчо е във форма...той поне вече се поуспокои откъм зъби...даже и не ме хапе вече/ пък и вазелина помогна та предполагам до ден-два ще отшуми и болката в зърната/
Пожелавам бързо оздравяване на Валкирия и на всички други които като нас  прескачат хубавото време и го гледат откъм вътрешната страна на прозореца....А на здравите отправям една молба-разхождайте се и заради нас...
И дано никоя аот нас да не преживее шока на Кукумитска/тъкмо се канех да питам къде се изгубиха/...и наистина-внимавайте със захранването...

# 253
  • Варна
Мари-Анна, Панадола и при нас сваляше температурата за кратко и после пак я вдигахме. Тъй като нашата педиатърка е и хомеопат ми каза да давам Ferrum Phosphoricum 9CH. Значи разтваряш 5 гранулки в 1лъжичка вода и даваш на бебенце, но 15мин. преди или след хранене. За разлика от Панадола не е нужно да чакаш 4 часа до следващия прием, можеш да го даваш и през 15мин. докато не свалите температурата. Ние сме стигали и до 5 лъжички, но разпределено равномерно.

Мили болни мамета, дано скоро оздравявате и да си гушкате и целувате колкото си искате сладките бебоци.
Ние и днес си направихме дълга разходка, без сядане и кафета - мама и без това има да сваля дупе и килца  smile3534 Доста си повървях и сега съм много доволна.

# 254
  • Варна
Забравих....
Валкирия ама много е голяма бебата. Ей на това дупе и аз няма да му спестя целувките   love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт