За размера на дрешките - и аз купувам 6-9м. Другите много бързо отесняват. А племенницата ми е на почти 2 години и снаха ми се чуди като види Крис в нейни дрехи (предимно бодита), които е носила на 6-7 месеца.
Работа писах, че може би ще започвам напролет, защото тогава може би снаха ми ще освободи тяхната бавачка. А е много съвестна жена. Иначе ако имаме финансовата възможност, бих стояла вкъщи с детето поне до 3 години. И после да започваме второто

Секса, ами аз бързо влязох във форма, сигурно защото съм секцио. И в началото имах голям мерак
. Сега вече сме го разредили доста. Дори един ден чувам как мъжа ми и Крис си "говорят" по мъжки "...ти довечера рано да заспиш, че от тебе не мога да **** майка ти". 
Ninani, на мен педиатърката ми беше казала компресче с риванол ако се зачерви. Не съм слагала обаче, защото минаваше бързо и без отток. Дано скоро да се разнесе и да не мъчи сладката беба Тея

Забравих да се похваля, Криси днес се обърна. Бях го сложила по корем на разпънатия диван и гледах телевизия до него. Първия път не видях, а после, след като изключих камерата се обърна пак. Много смешно беше. Клати се, клати се и се търкулна.
Уляла съм се, моля за извинение...Чао и целувки на сладките бебета по сладките дупета.
... тази снимка със зелената жилетка е супер и одеалцето е много готино... аз съм много доволна.
. Ей, ама майка ми е виновна да знаете, тя само едно червилце слага и малко от него на бузките за едва забележим колорит
.
. Трябва да измисля нещо и по тоз въпрос май. Пък и дето каза някой големите бебета нещо не искат да заспиват преди нас, та става още по трудно. Ние определено в лицето на Еми си имаме голям шпионин, пък тя заради бебето сега спи в нашата спалня все още. Да не вземе да изревнува ако я изместим.
.Чакам с нетърпение да започне да хваща хубаво играчките и да ги задържа в ръка защото засега още не умее и се ядосва,но и това ще стане 
,като нащипе бузките студа и те стават едни сладки,розови и дечковците после папкат и спинкат по-добре
а заедно с бррррррррр,се издават и другу звуци,а бе цирк

Да знаете колко са порастнали Илиянка и Иванна.

И да пожелая здрави бебоци и щастливи мами!
Те всичките ни бебоци са много сладки!!!
Дали е от зъбите или се разболява
-той беше само уплашен.Но за всеки случай го заведох до педито да го види,а тя ме успокои,че това е едно от многото падания за напред
и да почина и аз,че утре сигурно същото ме чака