Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 907
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Честита месечинка на Руми, Валерия и Йоанна! Да растат здрави и щастливи!   bigdance2
За размера на дрешките - и аз купувам 6-9м. Другите много бързо отесняват. А племенницата ми е на почти 2 години и снаха ми се чуди като види Крис в нейни дрехи (предимно бодита), които е носила на 6-7 месеца.
Работа писах, че може би ще започвам напролет, защото тогава може би снаха ми ще освободи тяхната бавачка. А е много съвестна жена. Иначе ако имаме финансовата възможност, бих стояла вкъщи с детето поне до 3 години. И после да започваме второто smile3503
Секса, ами аз бързо влязох във форма, сигурно защото съм секцио. И в началото имах голям мерак  luvbed. Сега вече сме го разредили доста. Дори един ден чувам как мъжа ми и Крис си "говорят" по мъжки "...ти довечера рано да заспиш, че от тебе не мога да **** майка ти". rotfImbo
Ninani, на мен педиатърката ми беше казала компресче с риванол ако се зачерви. Не съм слагала обаче, защото минаваше бързо и без отток. Дано скоро да се разнесе и да не мъчи сладката беба Тея  Heart Eyes
Забравих да се похваля, Криси днес се обърна. Бях го сложила по корем на разпънатия диван и гледах телевизия до него. Първия път не видях, а после, след като изключих камерата се обърна пак. Много смешно беше. Клати се, клати се и се търкулна.
 oopsУляла съм се, моля за извинение...Чао и целувки на сладките бебета по сладките дупета.

# 226
  • София
Здравейте!!!
Честито на всички празнуващи месечинки!
Бебе Ники е добре.Днес му биха втората ДТК и сега спинка.И ние сме на размер 6-9 м. От една седмица му давам плодови пюрета,но е на моменти - един път ги яде,а на другия път ги плюе. Вече сме изцяло на Аптамил и много му харесва  Laughing

Целувки на всички!

# 227
Елисир, Ванко е голям сладур...И ние имаме такава шапка и одялце в розово.Да го нацелуваш по дупата.
geri_di, аз си имам Цецко... ама Ванко наистина е голям сладур.Вие също сте страхотни сладурки Hug... тази снимка със зелената жилетка е супер  и одеалцето е много готино... аз съм много доволна.

# 228
  • на брега на Дунав
Честити месечинки на всички, които празнуват днес.   bouquet   bouquet     bouquet   bouquet   bouquet
Голям сладур тоя Цецко бе, колко сте пораснали само.
Въй, като ви чета мами и ме хваща срам с мойто отношение към козметички, маникюри и въобще разкрасяване  Sick. Ей, ама майка ми е виновна да знаете, тя само едно червилце слага и малко от него на бузките за едва забележим колорит  Mr. Green, а и малко едва забележим лак за ноктите  и това е . Та в този ред от где да се запаля аз по тез неща  Sick. Туй козметик незнам к'во е всичко си правя сама като от каменната ера (епилки, педикюрче лятото, малко грим когато има време и настроение за това). Дори до скоро не давах друг освен мен да ми подстригва косата. Как се специализирах само, равна немам. Пък тя си иска подстригване поне 2-3 пъти в годината. Бе да си кажа честно иска ми се някой друг да ме разкраси , ама незнам що не съм се освяткала да го правя до сега, а пък и моя мъж така го свикнах та ако сега проявя такъв интерес към козметичните салони сигурно ще ме гледа като извън земно. Или ще отсече, СУЕТА!!!!!! Ама ще направя сефтето аз, че годинките си минават да не взема да се сбабичкосам без време  Joy.
За секса к'во да кажа. Зле е работата май. Моя мерак рядко изплува на хоризонта. Пък като изплува мъжо все ще се издъни в нещо и ще го секне. Нали знаете как сме ние жените малко ни трябва да се откажем. Абе не, че хич го няма ама мноооого рядко в последно време  newsm78. Трябва да измисля нещо и по тоз въпрос май. Пък и дето каза някой  големите бебета нещо не искат да заспиват преди нас, та става още по трудно. Ние определено в лицето на Еми си имаме голям шпионин, пък тя заради бебето сега спи в нашата спалня все още. Да не вземе да изревнува ако я изместим.
Камбанска за бодитата и ние сме така миличка. Стават ни 6-9 месеца другите са ни вече малки. Ама и ние не сме малки последно беше 8 кг. Памперсите ни са вече 3-ката.

# 229
  • Ямбол
Elisir, объркала съм имената.Ами то всички бебчовци са такива сладурковци....
Днес не ходихме на разходка, че времето при нас е кофти и направо се побърках.
И ми възникна въпрос към вас.С какво си играят вашите бебчовци?С какво ще ги занимаваме?Направо се чудя какво ще правим зимата.Моята бебка през деня не спи много.И днес я слагам малко в кошарата да си гледа играчката, после на активната гимнастиката, на люлката ,пея, но всичко бързо и омръзва.Помагайте, да обменим с какво се занимават вашите бебчовци и така да разнообразяваме студените зимни дни.

# 230
WwwKefcheCom15379

# 231
# 232
Гери_ди,и ние сме така,малко в кошарата,след това на гимнастиката,после на шезлонга,след което в столчето за кола,и така отначало  #Crazy.Чакам с нетърпение да започне да хваща хубаво играчките и да ги задържа в ръка защото засега още не умее и се ядосва,но и това ще стане Peace
А за студеното време,аз не мисля да пропускам разходка и през зимата,обличаш детенце добре и  1stroller,като нащипе бузките студа и те стават едни сладки,розови и дечковците после папкат и спинкат по-добре Peace Само да няма много сняг че трудно се бутат количките Sick
А когато баткото е в къщи забавата е пълна и тогава няяяяма скука Shocked
Анитка,да нацелуваш малкото шило  Крис от нас и да ти кажа то двамата с Тея и без това се харесаха,направо да ви вземаме за зет,пък Крис ще дава на моята мързеланка уроцо по обръщане Joy

# 233
Забравих да ви питам вашите бебоци "пърдят ли с уста"? Ние го правим от 2седмици и вече сме мнооооого задобрели Joy,излизат едни плюнки и мехури и е много смешна hahaha а заедно с бррррррррр,се издават и другу звуци,а бе цирк Stuck Out Tongue Winking Eye

# 234
Здравейте и от нас.Ние сме комплект в момента с беба на компа
за памперсите вече сме на 8-14.бодита и костюмчета купвам вече направо 74 ръст ,но съм забелязала на различните фирми размерите нещо не са еднакви
за секса  е не мога да се оплача, не е чак толкова  редовен както преди но всичко с времето си.
лека вечер на всички мами и бебоци

# 235
  • Велико Търново
Добър вечер от мен!Сутринта съм станала в 04.30 и до сега крак не съм подгъвала и ми е адски уморено.Днес времето беше почти лятно,Божа след обед я бях оставила по боси крачета-жега голяма беше.Аз,да не изпускам хубавото време от 11.00 до 18.00 бях в парка. Божа я мъчат зъбите и положението е нетърпимо и тази вечер ходих да купя Дентинокс,перисталтиката и е усилена,абе в страхотно приключение се намирам.
За забавлението ние до сега май не сме пропускали ден да не идем на разходка,но забавлението се върти едната стая диван,другата стая легло,спалнята,шезлонг,активна гимнастика и съм измила едната комбинирана количка в дневната.Ей така обикаляме,но това е за кратко.Ей сега спи в количката до мен и направо не ми се мисли,че след малко ще трябва да кърмя.Тя е вече голяма и всичко и е интересно и е много трудно сукането,а  аз вече се изнервям.Бях в голямо чудене кога и как ще захранвам,но вече съм категорична-след пет дена започвам да захранвам.
Това е от мен!Спокойна вечер! Hug

# 236
Привет мами,

Ние днес ходихме и да ни мерят и се оказа, че вече сме 6 700 (с дрехите) и 65 см. Не знам! Бебка не е уж толкова дебела пък 900 грама е качила за месец - вижда ми се много.
Та пробвах аз днес да и дам 1 чаена лъжичка оризова каша разредена с мако кърма. Ееее такъв отпор срещнах, че направо не ми се мисли какво ще е по-нататък. Първо и беше странно - каква е тази лъжица дето и пъхам в устата, после плюеше колкото може и с 300 зора и набутах около половината, а накрая така се ядоса и такъв "скандал" ми дръпна. Не ревеше а крещеше и ми се караше, та доста време ми трябваше да я успокоя, за да си изпие млякото. Ужас!
Иначе ние си спим през нощта от 21-21.30 до поне 6.00 а понякога и до 8.00. Напоследък обаче вечер след банята е много нервна и плаче и се дере и доста време ми отнема да я успокоявам и да може да си хапне вечерята. После си заспива. Не знам какво я прихваща. То не че на разходките не реве де. Когато някой я гушка и се занимава с нея е супер само се смее на всички. Ако трябва да лежи обаче става страшно. През деня спи 2-3 пъти за по около половин час я има я няма.
Хайде да ходя да я къпя пък да видим днес как ще е

Мерси за хубавите пожелания
Черпя всички виртуално с beer като не можем да се наканим да се съберем

# 237
  • София
Здравейте, момичета!

Честито на всички месечковци!  Party

И ние днес използвахме подарения от есента слънчев ден и се разходихме в Южния парк. Видяхме се с Вили и Таби и беше много хубаво Simple Smile Да знаете колко са порастнали Илиянка и Иванна.

Момичета, наистина трябва много да внимаваме с бебоците си - моята принцеса онзи ден така се задави докато сучеше, че й излизаше кърма и през носа. Цялата почервеня и гледаше толкова стреснато, милата. Много се изплаших. Дано на никой да не се случва, ужасно е Sad

Сиска, и Ени много се разсейва докато суче. Папа спокойно около десетина минути и после е едно въртене и дърпане и то със зърното в уста... на ластик заприличах вече... Дразнещо е наистина. Но колкото повече растат, толкова по-впечатлителни стават, нормално е Wink

# 238
Добро утро и от мен....че докато сколасам...явно нещо и на мен почна да не ми стига времето...ама тиея дни нали си имам и болна баба,/то не че имам ангажименти с нея-тя е мъжко момиче и се справя някак с болката,ама неможем да се наприказваме.../...иначе и аз нещо се опитвах да се разболявам-но категорично си забраних и с малко бабешки илачи май ще го прескоча грипа....
Хубаво подсещате да пазим бебоците,но да ви се похваля ние днес каква я свършихме...щото аз Ивчо отдавна го гледам,че нещо сериозно се е "задупил" и много се рти и мести...та не го оставям невързан на повивалника и в стола,пък скоро и в количката ще взема да го  обезопасявам....че ,днес докато мама си правеше мо`абет/както винаги/ ,Сами като дръпна количката и а обърна/подпря се на дръжката,назад/ и Ивчо се оказа с главата надолу Sick...при което аз едвам отреагирах и го измъкнах за краката....Слава богу на него му нямаше нищо,но баткото цял ден е в стрес от това което направи-много ми е чуствителен и много ги изживява нещата...дано да няма последици от падането ипри Ивче,че само това ни остава...
Иначе днес ходихме на изложението в Панаира-за детски дрешки и стоки/там се случи тая случка/...и се снимахме за конкурса  за най-красиво бебе...и определено няма да сме сред призьорите,`щото много бяхме нервни и ядосани ....пък и ни се спеше/но ако някое от нашите бебета спечели-обещавам да го издам/
Пасле направихме една ужасно дълга разходка...и шопинг тур...и като се прибрахме и ги заспах,най-накрая успях да отида на фризьор...Е ,разделих се с по-голама часто от косата си/че въпреки капенето,пак много беше останала/,но не стана толкова къса колкото ми се искаше..а се оказа и ,че тредно ще мога да сменя чвета с по-светъл/не ,че неможе,ама не си струва усилията и риска да си я изгоря.../ та накрая и се боядисах пак черна/снимки обаче ще пусна утре,че татито е отмъкнал апарата по  Македонскйо край/
За хапането,дето вчера ви се оплаках-днес положението е по-поносимо,но почнах да се мажа с вазилин от прополис/има в него и ланолин,мумио,клей и още сума работи/ и определено има ефект...а и гледам да сменяме позите при кърмене,та да не стане раничка...
Сиска,браво на мъж ти...явно скоро ще черпиш за новата му работа...
Честито на месечковците!!!
Честит рожден ден на Анита-да е жива и здрава и много щастлива!!!
Цунки на всички бебоци и лека нощ от мен!

# 239
  • Канада
Здравейте и от мен!
Първо да честитя на всички празнуващи! smile3525И да пожелая здрави бебоци и щастливи мами!
Момичета,благодаря ви за милите думи за Ванко! newsm51Те всичките ни бебоци са много сладки!!!
Първо да си кажа мъката-Ванко направо ме побърка днес-не е спал въобще и цял ден реве.Сигурно е от зъбите,но.....направо съм на ръба на нервна криза!Да избиват по бързо,че хем той се мъчи,хем мен побърква! Shocked
И да ви питам-сутринта акото на бебо беше много странно-светло жълто и като пяна ThinkingДали е от зъбите или се разболява newsm78Гледах му венците,но не ми се виждат да са бели,нито пък подути.Ох,незнам-май се побърквам!!!
Иначе за падането и Ванко вече има едно-падна от шезлонга! SadПреди две седмици.Аз излязох да простна дрехите на простора и по едно време като чух един писък-направо изтръпнах.Изтичах вътре и като го видях на земята-откачих!Аз плаках повече от него Cry-той беше само уплашен.Но за всеки случай го заведох до педито да го види,а тя ме успокои,че това е едно от многото падания за напред #CrazyИ от тогава го вързвам здраво,където и да го сложа,че много се върти и шава!
Хайде ще ходя да се къпем и дано заспи бързо тази вечер,че напоследък се приспиваме по 2-3 часа ooooh! и да почина и аз,че утре сигурно същото ме чака  Laughing
Целувки на всички ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт