Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 915
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
Eто го и моят юнак!

# 211
  • София
Добра вечер, момичета!

Нушинка, и моята принцеса спи доста - в събота направи рекорд - 12 часа  #Crazy Но аз не я будя - като й се спи, спи. После през деня си наваксва с папането, просто съкращава интервалите между кърменията и готово. Абе, те децата си знаят най-добре.

Елисир, и аз съм забелязала, че главичката на Ени е много топла. Когато съм й мерила температурата, обаче, не е имала. Така че вече не се впечатлявам толкова. Мисля, че е нормално.

Тинтири-Минтири, браво за хубавата разходка! Пожелавам повече такива, щом ви се отразавят така благотворно.
Иначе и при мен положението с ходенето на козметик е трагично. Преди ходех всеки месец, а сега на два месеца едва успявам и хич не се чувствам добре, но това е положението.
За секса - до скоро изобщо нямах желание, гърдите ме боляха ужасно. То и сега желанието ми не е на ниво, но поне правим опити да си върнем нормалния сексуален живот.

За връщането на работа - искрено се надявам да не ми се наложи да се връщам скоро. Искам да си гледам Ени поне до 2 годинки и аз да й дам началното възпитание. Бавачката за мен е абсурд - не бих си поверила детето на непозната жена, същото важи и за яслата.

Хайде отчетох се и аз  Laughing
Лека нощ и сладки сънища!

# 212
Здравейте и от мен!Днес пак направихме големи обиколки по паркове и градинки и пак съм канала от умора,че то с тоя "терминатор" Сами...направо му се чудя на енергията на това хлапи...ей спиране няма/особенно на устата,не млъква за секунда/...вчера и следобедния сън прескочихме и пак до полунощ е бърборил и скачал...Предполагам другите мами с по-големи дечковци ще ме разберат..
Иначе днес направо съм викала от болка-с тия зъбки и с кърменето нещо работата става много болезнена #Crazy...такова хапане пада-почти ми е разранил едната гърда и сега се чудя какво да го правя тоя малък "зъбатко" newsm78Честно казано не помня с баткото да съм имала толкова проблемно кърмене покръй зъбите-пък уж и на него рано му избиха...
Отделно,имаме проблем и с бабата-тя нали си лежи от дископатията/днес я водихме на лекар,май работата е сериозна/,но много се обажда...при всяко промъркване на Ивчо и веднага да го гушнела...даже два пъти го беше взела та имаше "строявки"-тя едвам ходи...бебе ще ми разнася...
За разкрасяването-аз да се изфукам пак-ама маникюра го поддържам/въпреки тенджерите,тиганите и гадното отопление на дърва,дето направо ми разказва играта.../но свикнах с ръкавици и определено не ми пречи за бебчо...но толкова години съм карала все с дълги нокти...та сега ли ще се дам/нищо,че и на пикането ми пречи...нещо все закачам и другите клавиши Mr. Green/....Лошото ,е че мога да се лакирам само вечер/иначе не мога да разчитам да изсъхне нормално лака,без произшествия/...а козметика си купувам...пък се надявам,че скоро ще почна и по-интензивно да я ползвам....
За работата-аз нали съм реално безработна в момента....та хич и не помислям да се връщам....ще търся,но след като Ивчо стане на година и половина/според мен преди това е неприемливо...детето има нужда от мама,а и не бих гласувала доверие на бабите,камо ли на детегледачка...за ясли пък хич и не помислям.../Иначе ,ако не си родим трето дете/щото и това го има в плана/ може би ще взема да започна някаква търговийка...поне това имам възможност/имам помещение и определено продавам добре/..въпросът е каква?
За секса-тоя път се заобичахме почти веднага след раждането...малко след като се "осеферих"...и засега не се оплаквам....то напоследък проблема е основно,че все трябва да чакаме децата да заспят...пък те не заспиват..../поне баткото/
Камбанска и Пепитка, защо хЛюбчо? Май съм назад с материала  newsm78

Ами това пак от Сами произлиза-така си е кръстил Любчо на Пепитка..../но той поне си има име...иначе другите бебоци са "Ивчовци"/
Нушинка-Боян е станал голям сладур....много голям изглежда....
Засега лека нощ,че нещо ме викат......

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 00:47 от Анонимен

# 213
Здравейте на всички!

Нещо гледам, че съм си самичка. Днес май всички са си легнали рано-рано, ама аз със мойто цедене ... най-лесно ми е като седна да си чета пред компа - не разбирам как минава времето и си помпам и така съм най-продуктивна  Wink
Ние утре ставаме на 4 месеца и аз мисля да я захраня по този повод. Мисля първите 15 дена да и давам по 1 до 2 лъжички оризова каша (първо) и пюре от ябълка или морков. Тя до сега нищо не е яла освен кърма и АМ (сок не съм и давала - само вода и чая на Хип като имаше колики) и за сега сме 50 на 50 кърма-АМ (даже понякога и малко по-малко АМ) Не знам до кога ще имам сили да се цедя, а и до кога ще имам кърма де. Честно ви казвам, ако го правех за себе си отдавна да съм се отказала. Та по този повод - има ли мами които са захранили първо с каша и каква е схемата? И въобще какви са ви схемите на захранване? (ако може това да своего рода друга анкета)
Иначе аз с домакинството не се оправям, защото имам помощник (майка ми) т.е. аз не готвя, не пазарувам, не пера и не гладя  Embarassed Но съм съгласна с Кабранска, че човек колкото повече неща има да върши, толкова по-добре се организира.
За забременяването - при нас беше планирано та и отгоре. Аз държах да стане много бързо тъй като си загубих 3-4 години в безмислено ходене по-лекари (колкото и налудничаво да ви звучи) и лекуване на накакви уж инфекции, които се оказаха чисто и просто нарушение на нормалната среда в следствие на лечение с антибиотици. Та бях разочарована, че не стана от първия път, но втория месец се получи. Направих си тест на 3-тия ден от закъснението, но бях сигурна, че ще е положителен въпреки, че цикълът ми далеч не е като часовник.
Е, това е от мен

Лека нощ на всички все още будни

# 214
 vesseluchka ,не си самичка,гледам доста станахме среднощните мами...

Абе,да ви питам и вас....вие какви размери купувате вече...че аз съм в шах-оня ден накупих бодита с дълъг ръкав-от 6-9 месеца/че тия дето имах от баткото омаляли без да сме стигнали до тях/ и като ги изпрах и реших да ги обличаме....ми те едвам се закопчават...а уж са от големите...незнам какво ще го правя тоя нашия гигант-то бива акселерация...бива ама.. Mr. GreenИ разни дрешки дето баткото ги е носил на 6 месеца...и те нещо тамън  ни идват/ама в момента/ ...та да питам-какви размери пампи ,бодита, и изобщо дрешки купувате?

# 215
Ето о6те една но6тна пти4ка. Ние сме о6те на третия размер памперс, но мисля до изхар4ване на този пакет и ве4е минаваме на следва6тия номер. А по повод дре6ките, тъкмо в4ера ходих по магазините да и подновявам гардероба на бебка, 4е вси4ко ни е късо и тясно. Накупих само основни не6та като потни4ета, космонавт /за зимата/, пижамки, 6апка, ръкави4ки и др. такива подобни като ве4е са само от 6 до 9 м. Купих и 4увал4е за спане, 4е много ритка звер4ето мамино. За работата, маи скоро няма да я бъде тази. Искам сама да си погледкам детето, а по-натам ако запо4вам 6те викам мам4ето да ми я гледа. За секса, какво да ви кажа, за сега добре върви, но все о6те не мога да се отпусна като как си бях преди Blush. А пък и тези мои средно6тни лягания,...съвсем ни объркват системата и мъжлето естествено заспива завалията, 4е е на работа на другия ден и 4есто не ме до4аква Laughing. Но мисля ве4е в скоро време да влизаме в ритъм, 4е така ми е много постно. Хаиде лека ви но6т и до утре.

# 216
  • Канада
И аз да драсна два реда,че за повече май няма да имам време!Ванко е много кисел цял ден-май зъбите ни мъчат много,особено като се стъмни става ад.Но няма начин -така ще е!
Аз работа скоро няма да почвам ,защото тук яслите са под всякаква критика,а детегледачката е много скъпа.Пък и мисля,че детенцето все още има голяма нужда от грижите ми:)
Дрешки купуваме различни размери,че на всяка фирма размерите са различни.Вчера му купихме на юнака две шапки и космонавт и са от 6 до 9 месеца.
За разкрасяване не ми остава никакво време.Единственото което правя е да си поддържам маникюра,но тои е ноктопластика и ходя на две три седмици.От една две седмици си правя активно маски на косата(защото много упорито ми пада),но все не ми остава време да посетя фризьор.Но за това пък почнах активно с упражненията,защото има да свалям още 4 кг,които са на корема и дупето.Надявам се до Нова година да се приведа в приличен вид!!! Mr. Green
А ето и една снимка на Ванко с една от новите шапки:)
http://www.bgphoto.net/request/photo/19750/60508/3371055/.jpg

А сега отивам да се къпем!Хайде до скоро!

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 06:38 от dany_ip

# 217
  • Велико Търново
Честита месечинка на Йоанна,Валерия и Румяна!Желая им да растат здрави и послушни дечица!  bigdance2 Tada

Добро утро от мен,въпреки,че пия вече трето кафе,но то е защото съм станала в 04.30 да изпращам мъжо в София.Да ви се оплача Божа от няколко нощи се събужда с плач и като я взема при мен на спалнята си заспива,но около 15 мин. е много неспокойна.Имам чувството,че има спазми на корема.Като я водих при педиатъра и казах за това оплакване,тя се  newsm78 и нищо.Каза,че скоро ще се сдобием със зъби,но не видях общото на зъбите със стомаха newsm78,може и да има,но тя не ми обясни.Аз,съм склонна да мисля за вариант зъби,защото изпражненията и вчера бяха ама  зелени,но не е изстинала,ама каквото сабя покаже накрая ще е.

Elisir,предполагам,че имате много обожателки,но се сдобихте с още една в наше лице т.е.Божа Heart Eyes.Много ви е хубаво момченцето/пу-пу/.

Сега да си кажа и аз за цигарите.Ние със съпруга ми сме страстни пушачи т.е. по две кутии пушехме на ден,а ако излизаме стават три Mr. Green.С две думи бяхме акционери на Булгартабак,но аз като родих ги отказах,надявам се завинаги.Георги все още си пуши по две кутии.Последното дръпване ми беше на 29.05 в 12.00 часа на обяд,докато чаках да ме приемат да ми направят секциото,от тогава не съм и пипвала цигара и съм много горда от факта,защото след петия месец от бременността пушех,то това не е за хвалба,ама е по добре от колкото да лъжа Naughty.Аз,на цигарите им бях вярна 11 години,толкова на мъж със сигурност не мога да бъда Heart Eyes.Та това е от мен по този въпрос!

За връщане на работа не мисля,защото искам да имам второ дете.Може би Божа като стане на година ще започнем с опитите за бебе.Така поне се надявам.Ама каквото е писано ще е.

Секса е хубаво нещо,ама на мен рядко ми се случва за сега да правя.Аз,съм малко уморена,а Георги чети за изпит-да ви го похваля писмения го взе с 5.25 и сега да видим какво ще направи на устния,та и за това и на него му идна нагоре и той не се  е присещал скоро за секс у дома Mr. Green.

Дани,Ванко и шапката са страхотни Simple Smile.Хубаво е да слагаме по-често снмки на бебчетата.
Това е от мен!Желая ви хубав ден! Hug

# 218
  • Варна
Здравейте!
Честити месечинки на  Йоанна,Валерия и Руми!!Да са много здрави и щастливи!
Ох Хрис се събуди. После ще довършвам

# 219
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Честита месечинка на Йоанна,Валерия и Румяна!Желая им да растат здрави и послушни дечица!И много да радват мама и тати!  newsm51  costumed034  bigdance2  ura  ura

Кабранска благодаря ама той наистина си е голям, и ние сме така с дрехите купих му идно комплектче за 6-9 а му се оказа като клинче панталончето  Confused И сме на памперс 4 отдавна, близо 2 седмици вече  ooooh!.
 Vesseluchka не давай на бебката плодово пюре, само кашичка в последствие няма да иска зеленчуковото,това го казвам от опит с каката кошмар беше.А кашичка пробвай само първите 2-3 дни по 2-3 лъжички и после си й дай цялото количество.Но имай предвид че кашата е по хранителна и интервалът м/у храненията ще е малко по дълъг, и още нещо когато се сменя или добавя нова храна ще ти зацапва пампите по честичко.Аз  на Бобкото му сменям по 4 наакани пами на ден откакто въведох каша и заланчуково пюре.А жълтък още не съм му дала.
 Странно ми се стори ,че бонбона ми спи толкова много, защото повече от 12 часа не яде, и по този начин не се ли обезводнява??Иначе сме така още от навършване на 50 дни.Мама и тати спят спокойно цяла нощ чак до 8 сутринта.Но сега го будим рано защото каката е на училище и няма как Mr. Green
 И аз да се отчета по новите въпросчета за пушенето никога дори не съм пробвала та какво остава и да ги почна след раждането  Mr. Green А за секса, много си се обичаме ние.Първия път беше много гадно след първото ми раждане, докато сега не сме имали никакъв проблем.Аз съм вече работеща мама и оставям бебока на племенницата на съпруга ми но това е само за 2-3 часа.Надявам се че до Нова година ще успеем да доведем "златна свеки" да помага тук за дечковците и тогава повече пара разбира се.Няма да получавам майчинство защото нямам 6 месеца трудов стаж  #Cussing out Пък към социалните не знам как стоят нещата ако някой е навътре в нещата нека свирка и каже какво трябва да се направи.

Извинявайте за дългите ми писания ама.... все съм отвеяна покрай работътъ  Mr. Green
 Лек ден на всички мами   bouquet

# 220
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Дани ама тоз Ванко голям сладуран  Heart Eyes Да го нацелуваш и намачкош от мен  Mr. Green

# 221
  • София
Момичета, много внимавайте с бебоците!!!

Тази сутрин Вики падна от столчето за кола, което бях сложила на дивана. От известно време го наблюдавам, че изнася главичка напред, но не предполагах, че има толкова сила, че да тръгне напред и да се претърколи. Да, но това вече е факт! Незнам уплахата за кой беше по-голяма. Знам само, че мъж ми ме пита как съм го намерила - по гръб или по корем и аз не мога да си спомня. Прегледах го целия за синини и подутини - за сега нищо. Дано само с това се разминем. Та милички, внимавайте мого и се опитвайте да мислите предварително за всичко.

За работата да кажа. Аз не съм спирала да работя. Е, може би за 1-2 седмици покрай раждането само. Слава богу, че мога да работя от къщи, защото само с майчинството незнам какво бихме правили. Иначе, живот и здраве, искам да си го гледам бебо до 2 години и тогава да се върна официално на работа.

# 222
  • Ямбол
Честито на всички месечковци!!!Да са здрави и послушни!
Тинтири-Минтири, да, наистина трябва да внимаваме, че вече доста шават бебчовците.Добре, че Вики не се ударил по-сериозно.
За разкрасяването-въобще не съм се изоставила.Докато спи намирам време и за себе си.Аз съм си коконка и не излизам навън без да съм гримирана.
За секса-надявам се скоро да влезем напълно във форма.През лято и есен мъжа ми има доста работа, ние с бебка сме по разходки, вечер и двамата сме доста изморени и нямаме много време, но като се застуди и се застои повече в къщи, ще види той #Crazy Laughing
За захранването -все още не съм започнала.И ми е интересно да чета споделеното от вас.Та от толкова прочетена информация съвсем се обърках.
И аз купувам дрехи 6-9 мес.Ние растем май само на височина.Висока мадама ще бъде./поне по това да прилича на мен, че главата е на тати.../
Елисир, Ванко е голям сладур...И ние имаме такава шапка и одялце в розово.Да го нацелуваш по дупата.

# 223
  • Бургас
честита месечинка на Валерия и Румяна да имат мноооооооооооооого щасливо детство

А ние да почерпим  Misc Baby Bottle  party023  cook newsm38 Popcorn и мерси за пожеланията
За секса да си кажа като качество си е същия , но като количество нещо куца ама ще се стегнем с мъжо и ще си наваксаме
За връщането на работа смятам като Йо стане на 2 годинки, а иначе аз постоянно помагам на мъжа ми понежи той си бачка на частно и в къщи та помагам с чертане и разнасяне на папки.
За дрешките аз купувам размер 74 и 80 ,че сме едни високи ама то си има на кой да прилича детето, а ако са по-дълги ги подгъвам.
За памперсите ние сме на Кан Бебе 7-16 или нещо такова беше.
Целуваме ви и лек ден

# 224
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ЙОАННА,РУМИ И ВАЛЕРИЯ newsm67 Tada
Сега да се изкажа и аз по питането на Камбанска-ние сме на размер 6-9 м,макар че са и малко големички,но предпочитам да е така отколкото да и се впиват ластиците в крачетата PeaceА иначе и ние ползваме някои от бодитата на баткото ,но те са със страхотно качество защото мъжо ги е купувал от чужбинско,/то аз за това и ги пазих де / но Тея на см, върви по-напред от батко си когато е бил на нейните месеци,та с една дума купувам по-големи размери от всичко! Stop
А за захранването ,да ви кажа честно съм в такава питанка newsm78,единствено съм решила да захранвам като навърши 5м,ама с какво-сигурно оризова каша/готова/,само незнам на коя фирма newsm78,ако някоя мама е ползвала и е доволна,нека сподели Hug
Момичета да ви питам колко време стои отока на ръчичката от ваксината,защото аз сложих компрес с мед снощи,но пак има зачервено и много я боли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт