Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 32

• 27 639
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мисля, че съм го писала и преди в темата, но покрай Ариана се сетих за Ареола. Не знам самото Ариана откъде идва, но и на мен ми харесва. За разлика от другото.

# 421
Аз пък от този коментар на учителката си блъскам главата има ли бира Славена?
В една друга тема прясна мама се сдоби с една Лили-Елизабет.

# 422
Лили - Елизабет е много сладко! Представям си я като пораснало момиче - фина, нежна, с добри обноски и много лъчезарна!
Сетих се за една съседка, която има дъщеря Каталина - кръстена е на майка си и татко си - Катерина и Веселин.

# 423
Максимус и Радилен - близнаци на годинка

# 424
  • Най-красивата страна
Ариана -името има гръцки корени и означава ,,чиста,непорочна,,.
Разпространено е в цяла Европа и в Южна Америка.
У нас за съжаление се свързва с бирата.

Стивиандра -това е новия ми фаворит.

# 425
  • София
Всичко с "андр" за момиче не е ок.
От мен Деря.

# 426
  • София
Ариана е много красиво име, жалко, че асоциацията е с бира.

Чая познавам. Много е необичайно, рядко, но аз явно съм свикнала щом не съм се сетила да го напиша тук Simple Smile

# 427
Деря е турско, познавам две жени с това име.

# 428
Лукан Луканов
ФанЯ - жена

Скрит текст:
Като стане дума за името Господин и винаги се сещам за един приятел. Ако родителите му са спазвали всички традиции, той трябвало да се казва Господин Кокошков Grinning И тук всеки път цвилим от смях с жена му Grinning За негово щастие родителите му са имали здрав разум, а и дори фамилията е сменена на стандартна от името на дядо, а не родовата.

# 429
- Как си, какво правиш?

- Ами как да съм? В сладкарницата съм и си пия чая с Чая.

# 430
Даймлер – мъжко име, българин. Simple Smile

# 431
Събин
Кокича
Илийчо
Детелин
И да, наистина доста грубо, да не кажа просташко изказване от страна на госпожата за името Ариана. Преди да има такава марка бира, това име си е съществувало.
Ария не бих го възприела. Като човек занимавал се 25 г. професионално с музика, ария за мен си е соло от някоя опера.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 13:30 от Atamagaokashii

# 432
И все пак звучи повече като име, отколкото Ая например 😁

# 433
Ая до колкото знам е някакво турско име, даже много спешъл, едва ли не свещено, буквално означава свяр, света. Познавам момиченце на вече 12-13, която се казва Айя, като героинята на Йовков, само и само да не е турския вариант. До преди това не го бях чувала, но напослядък явно е популярно.
Скрит текст:
А сега го чувам и още по- често - по 7-8 пъти на ден, че съседското детенце е малко калпазанче, а майката е малко истерична - перфектна комбинация Grinning
Може и да дойде като съкращение от Аглая.

# 434
Лучка е интересно име, което предвещава доста дъвчене на дъвка преди първа целувка.

Общи условия

Активация на акаунт