Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 32

• 27 598
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз пък се сетих за един Войко. Братът на дядо ми пък се казваше Анко.

# 586
Влайка ме подсети за Воймира

# 587
  • Крайбрежен район
Баба ми имаше една комшийка баба Видиница. Бог да я прости, много добра жена беше. Не съм срещала никъде другаде това име.
Може би идва от думата видение, да види ден или нещо такова. Или от думата Vida - живот.

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 15:47 от Metanoia

# 588
  • София
Цял ден се каня да пиша тук и забравям - моите деца сутринта си играха на плажа с един Цицерон, на 5г 😂

# 589
Нека продължат да се въртят около него. Ще научат в пъти повече мъдрости, отколкото от Фейсбук когато пораснат.

# 590
  • Крайбрежен район
Цял ден се каня да пиша тук и забравям - моите деца сутринта си играха на плажа с един Цицерон, на 5г 😂

Ама българче ли е този Цицерон? Smiley

# 591
На галено как му казваха Simple Smile (Охх няма да пиша какво ми иде да напиша като кратко име, но оххх, детето от сега да се готви за Терминал 2.)

# 592
  • София
Българче, българче. Нямаше галено, направо по цяло име. Аз първо реших, че детето си е измислило името, и реално не се казва така. Обаче малко преди да си тръгнат и баща му викна “Цицьероньеее, айде бе тати, прибираме се, следобяд пак ще дойдем!” 😂

П.С. Не се подигравам на диалекта, аз самата до преди няколко години си мьеках, обаче с това име направо ь-то съвсем прозвуча потресаващо. 😄

# 593
  • София
Падам JoyJoyJoy

# 594
А Гица от Гергина как звучи, а?

Звучи като баба Гица. "Гицоооу, Гицо мари". SmileSmileSmile

Сещам се за една участничка в първия сезон на "Женени от пръв поглед". Името й беше Гергана, но впоследствие се разбра, че била известна като Гица Бърбана.

# 595
От надгробни плочи:
Наца
Бона
Момчо
Тихол
Влас
Мариола

# 596
Мариола само от полякини го знам.
От мен един Балкан - на около 60-70 години.

# 597
Идвам с Милиан, първокласник

# 598
  • Крайбрежен район
Българче, българче. Нямаше галено, направо по цяло име. Аз първо реших, че детето си е измислило името, и реално не се казва така. Обаче малко преди да си тръгнат и баща му викна “Цицьероньеее, айде бе тати, прибираме се, следобяд пак ще дойдем!” 😂

П.С. Не се подигравам на диалекта, аз самата до преди няколко години си мьеках, обаче с това име направо ь-то съвсем прозвуча потресаващо. 😄

Горкия Цицко! FlushedSmile

# 599
  • Най-красивата страна
Марк  Тулий Цицерон е  най-прочутия оратор на древен Рим,философ,държавник...

Ама да си кръстиш детето с неговото име е лудост направо.

Общи условия

Активация на акаунт