Страшки от форума - 3

• 88 846
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • France
Взех го от Невъзможните. Добро заглавие.

# 136
  • София
И аз смятам, че ако чуеш да пищи дете зад вратата един час и никой не отваря, трябва обаждане на полиция. Откъде може да знае човек, възрастният в къщата може да е пострадал, да е станал някакъв инцидент.
Разбира се, че ако социалните разберат за това, че бебе на година е оставено самичко, при това на тъмно в банята затворено, а родителите ги няма никакви и са оставили по-голямото дете да гледа бебето, то ще си имат повишаване на родителския капацитет, а може и де ги вземат и двете деца. А и кой знае какво друго могат да намерят като проблеми.

# 137
Взех го от Невъзможните. Добро заглавие.

Благодаря, видях коя е авторката. Без коментар...

# 138
Невена ли е това?

# 139
  • Варна
Имаше случай на малко дете, оставено при баба си. Ревяло е с часове, над трупа и. Ще спестя детайлите. Но съседите са от рода- не знам, не чух , не видях и не ми пука.
Спестявам детайли, заради детето.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 00:23 от Viviana91

# 140
  • France
За това има спешни телефони. Първо ще дойде полиция, после пожарна, а ако има нужда и спешна помощ. Детето е можело да колабира, да си глътне езика, може да му остане доживотна травма, да има регрес...

# 141
  • Далечният изток
Ако е тя, обзалагам се, че случаят е измислен.... Пък и да не е тя, не ми се струва много реален...

# 142
  • European Union
А аз се чудя потребителката ли си измисля или децата са я излъгали. Клоня към второто.

# 143
  • София
А аз съм склонна да повярвам, защото има доста такива случаи. Абсолютно си съвпада с мисленето на пубери и на възрастни.

# 144
Ако е тя, обзалагам се, че случаят е измислен.... Пък и да не е тя, не ми се струва много реален...

Не знам защо , но и аз веднага за нея се сетих .

# 145
Цитат
Моя е на 10. Аз му купувам по една енергийна на ден. Като е при баща си пак си купувал, ми сподели, но се криел да я изпие по разни входове. В парка ги пият като за световно останалите, като ги гледам. Едно 12 год. изпи 4!!! хел- а за три часа.
10-годишното е с проблеми с ЩЖ.

# 146
Аз си купувам енергийни, и ме питат знам ли какво  е това, явно ме смятат за нормална, само когато се налага да работя  здраво, че вече издишат силите.Пък и все си казвам, че съм за там и няма какво да увредя, време няма.
Но  цитираното ...не знам, не знам ,, лаф на Иво Сиромахов кат реши да провокира публиката.Той само това прави на стената си, провокира  и  вече не се хващат и влизат в тон коментарите.
И в парка всички вкупом пият , та се носят вика дамата.Химия.И кой няма проблеми ще има.

# 147
Аз съм в едно селце в Гърция. Енергийни напитки отказват да продават. Изобщо не зареждат. Нито заведенията, нито супермаркета.
    Вредни били и точка. Grinning

# 148
И правилно.
Аз живея в район с няколко училища и енергийните напитки вървят като топъл хляб. Кварталното магазинче продава на децата с касите, докато едно не колабира пред вратата на магазина, та ура тута, бърза помощ и за малко спряха, но сега пак си продължават по старому. Трябва някой да умре, за да ги глобят, да спрат. Не знам.

# 149
За непълнолетните спор няма.
Ама тука и пълнолетен не можеш да си купиш, защото просто не продават.
      Иначе по другите населени места го има същия проблем. Непълнолетни се снабдяват със цигари, алкохол, енергийни напитки... Дори и наркотици.
      Не е много по различно от Бг.
   За Швейцария пък направо думи нямам. Виждала съм групи деца да пушат трева във влака. Не веднъж или два пъти. От кондуктора само крият цигарата. А целия вагон мирише. И нищо.
    А това което съм виждала на ЖП гарата им в Берн, и на нашата Софийска не може да се види.

Общи условия

Активация на акаунт