Страшки от форума - 3

• 88 813
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм най-зле явно 😉 Живея от години на квартира и бягам като дявол от тамян на подмятанията на мм да си купим жилище тук 😱

# 121
Оу, помня темата. Същата потребителка там заяви, че родителите в провинцията( и аз съм там) събирали пари за жилище на детето, че да не мизерства то. Ето:

“ Ние не сме толкова богати,че 13 000 лихви да ги имаме за нищо и да ги даваме за тоя дето духа.Това са две или три хубави почивки или екскурзии.И днес,ако работиш и имаш,утре може да си без работа и тогава ще ти се наложи да работиш каквото и да е за да можеш да плащаш.Ние в провинцията сме изостанали.Кредити избягваме,жилища си купуваме на децата още преди да се оженят,помагаме им и материално и физически колкото можем.Впрягането и гърченето не е геройство,а будалък.От тиквени медали полза няма.”
https://m.bg-mamma.com/?topic=1346755.300

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 16:00 от ‘Krist

# 122
Ти пък точно този трол ли се хвана да цитираш? Не че не е по темата, ама то цялостното творчество на профила е такова. Simple Smile

Скрит текст:
А какви Буболини имаше едно време... Ех... Още помня белия хляб. Simple Smile

# 123
Много е съмнителна тази, сетих се коя е.

# 124
  • France
"Веднъж отивам да търся едното дете по съседи и зад едната врата чувам детски писъци и рев. Звъня,звъня, но няма никой. Тръгвам си и се връщам след час и пак се пищи. В това време идват детето,което живее там и друго. Питам какво става. Оставили едногодишно за да идат на кино. ....... Затворили го в банята, за да не осеряло и ...... загасили лампата, защото майката се карала когато децата и оставят лампи да светят."

# 125
# 126
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма да питам какъв човек си да чуеш, че дете пищи и да не се опиташ да направиш нещо.
да звъннеш на родители (ако знаеш кои са) на служби...
а на "едногодишното" не знам какъв ужас трябва да му е било през тези 2-3 часа, само на тъмно...

# 127
  • France
Социопат?

# 128
  • Варна
Трябва да звънне директно на полицията.  А на такива изроди рестрикции- глоба и среща с психиатър.

# 129
Трябва да звънне директно на полицията.  А на такива изроди рестрикции- глоба и среща с психиатър.
Не. Когато не се знае какво се случва, по-добре да не се стига до полиция.
И на първият и на вторият етаж в блока ми има малки деца, които пищят до бога, и се чуват чак на осмият ( последен) етаж. Но това се дължи на тяхната ярост когато им се откаже нещо.
Така, че причината да плаче едно дете не винаги е тормоз над него. Пък и не майката го е оставила в банята само. Много хора допускат грешки при отглеждането на децата, но това не означава че са лоши  и заслужават да им се отнемат децата.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 18:59 от Vicky_P

# 130
  • France
Няма да им отнемат децата, но ще имат задължителни срещи със социална асистентка известно време. И най-вероятно ще имат протокол и глоба, която заслужават. Това всеки французин го знае. Единственото, което ме успокоява в случая е, че авторката има навика да преувеличава и доукрасява нещата.

# 131
  • Варна
Виви, тя все пак е написала, че е звъняла на вратата, детето е пищяло и никой не е отварял. В такъв случай определено се вика полиция. Айде, от мен да мине, първо бих позвънила на преките комшии, да ги изкарам на вратите, да видим дали родителите не са там и знаят ли какво може да става. После обаче си звъня на полицията като стой та гледай. Ако нямам номер на родителите, разбира се. Ако имам, от тях се започва.

# 132
Коя е авторката на този бисер? Дано да е била тийн тогава, че такова безхаберие...
Дори да не е било оставено само детето, всичко се случва. Може да е било с възрастен, който да е изпаднал в безпомощно състояние – да се е подхлъзнал и потрошил в банята, да е припаднал, да е получил инсулт/инфаркт... Всичко може да се случи.
Как така ще чуеш, че дете пищи, звъниш, никой не отваря, и си отиваш спокойно вкъщи?
Трябва да си или дете, или...
Моля, кажете коя е тази.

# 133
  • Варна
На мен ми е интересно какво е станало по-нататък, но едва ли ще разберем...

# 134
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"Веднъж отивам да търся едното дете по съседи и зад едната врата чувам детски писъци и рев. Звъня,звъня, но няма никой. Тръгвам си и се връщам след час и пак се пищи. В това време идват детето,което живее там и друго. Питам какво става. Оставили едногодишно за да идат на кино. ....... Затворили го в банята, за да не осеряло и ...... загасили лампата, защото майката се карала когато децата и оставят лампи да светят."

дали е казала на майката?

Общи условия

Активация на акаунт