Страшки от форума - 3

• 88 804
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
😂😂😂

Я, аз съм била пропаднала.

Направо ми оправихте настроението, както ми беше сдухано. Всеки път си казвам, че не може да има чак толкова прости хора 😆

# 106
Сега разбрах, защо някои наемодатели мразят наемателите, независимо че последните са коректни - смятат ги за бездомни 🤦

# 107
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сега разбрах, защо някои наемодатели мразят наемателите, независимо че последните са коректни - смятат ги за бездомни 🤦
Логиката е проста "Аз давам под наем, щото имам, наемателя щом не си е купил, а ми плаща, значи е мизерник."

# 108
Това от свекървенската тема ли е? 😂

# 109
  • France
Не, не е. Но явно свекървите са навсякъде.

# 110
Хвърлете насам линк, моля.

# 111
# 112
Логиката е проста "Аз давам под наем, щото имам, наемателя щом не си е купил, а ми плаща, значи е мизерник."
Тази логика е логика на боклуците.

# 113
  • София
Имам приятели, той е доста известен хирург, тя също се развива добре професионално. Имат три апартамента, но живеят от години под наем. Техните отдаваха. Просто имаха нужда от по-голямо жилище.
В България сме като скачени със стените. И аз не правя изключение де. Признавам си, че не съм много мобилна, но осъзнавам, че е тъпо.

# 114
Аз като знам колко народ даде жилища под наем и после пропищя...
     Разбити мебели, неплатени сметки, неплатени наеми...
     Нищо чудно после да гледат на всеки наемател, като на изтърван от затвора хулиган Joy

А на свекървата проблема ѝ е че снахата на квартира е била без надзор и е безчинствала наволя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 115
Имам приятели, той е доста известен хирург, тя също се развива добре професионално. Имат три апартамента, но живеят от години под наем. Техните отдаваха. Просто имаха нужда от по-голямо жилище.
В България сме като скачени със стените. И аз не правя изключение де. Признавам си, че не съм много мобилна, но осъзнавам, че е тъпо.
съгласна съм, че няма нищо по-хубаво да имаш собствено жилище.
Аз също имам познати, които живеят под наем, въпреки че родителите им имат огромни къщи, при това в центъра на все големи градове. Единият наскоро се ожени, и при все че неговите имат апартамент отдаден под наем, не освободиха наемателите за да му го дадат. Беше ми много странно, но той нямаше проблеми с това - "ест.че нашите няма да се лишат от доп. доход 🤦".
Колкото до пропищяването, то е взаимно - наематели също са пропищявали от наемодатели.
Отделно до колкото разбрах, но само от постнатият тук коментар, проблемът е, че семейството ѝ не е читаво. Което също е адски страшно - да те съдят не по твоите дела, а по тези на родителите ти. Остаряло и ненормално.

# 116
съгласна съм, че няма нищо по-хубаво да имаш собствено жилище.
Аз също имам познати, които живеят под наем, въпреки че родителите им имат огромни къщи, при това в центъра на все големи градове. Единият наскоро се ожени, и при все че неговите имат апартамент отдаден под наем, не освободиха наемателите за да му го дадат. Беше ми много странно, но той нямаше проблеми с това - "ест.че нашите няма да се лишат от доп. доход 🤦".

И за мен е естествено родителите да не се лишават от допълнителния доход. Защото алтернативата е да освободят апартамента, да се лишат от дохода, но после да виснат на вратовете на децата си за всеки разход, надвишаващ малките им пенсии. За мен също е важно така да подредя нещата, че да не съм финансово бреме за децата си, когато остарея. Не съм на принципа "отгледала съм ви - длъжни сте ми".

# 117
Цели персонажи са за страшките, жалко че няма как да ги боднем тук.

# 118
Благодаря, излиза че и аз съм от "нечитавите", щом съм живяла преди време на квартира. Уауууууу, RIP brain activity. 😂 😂 😂 Па я си мислех, че сме самостоятелни с мъжо.

# 119
Че аз като съм живяла време оно на общежитие значи трябва да съм по-зле и от описаното, защото излиза, че съм и голтачка дето не може да си позволи квартира. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт