Страшки от форума - 3

• 88 790
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Защото съм навсякъде на плочки и ми е най-удобно. Предпочитам измиване с белина+ препарат за под.
Знам, че не е най-доброто, но пък маха всичко, което трябва да се махне.

# 91
Мен би ме уплашил повече всекидневното миене, не белината. 😂

# 92
  • София
Оля 😆.  И мен, ама аз съм намерила цаката. Ползвам кърпи или парочистачка. Бързо става. С животинъци се чисти по-честичко.

# 93
Ре, за какво ползваш парочистачката? Става ли за ламиниран паркет? А за мека мебел?

# 94
Ре, за какво ползваш парочистачката? Става ли за ламиниран паркет? А за мека мебел?

По мое мнение няма проблем с ламината на ниска степен на парата, за меката мебел не мисля че почиства като самостоятелен метод за почистване, просто навлажнява и малко по-свежо изглежда.

# 95
Обмислям и аз купуване на парочистачка. Иначе мъжО пуска прахосмукачка, аз такова не карам. Аз минавам с мопа при необходимост. Моите животиняци са дребни, но си цапат като истински кучета, а папагалът колко далеч плюе, не е истина просто. 🤣

# 96
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Обмислям и аз купуване на парочистачка. Иначе мъжО пуска прахосмукачка, аз такова не карам. Аз минавам с мопа при необходимост. Моите животиняци са дребни, но си цапат като истински кучета, а папагалът колко далеч плюе, не е истина просто. 🤣
Племенницата, докато порасна, то не бяха котки, хамстери, костенурки, и папагал имаше. Добре, че жилището им е просторно, тая малка кокошка, папагала такъв боклук правеше в едната спалня, не е истина.

# 97
  • София
Елиф, ползвам я на паркет, не съм имала проблем.  На мебелите не съм, защото са кожени. Мия и плочките в баните с нея.
Имам две, едната е за под, а другата е китайска евтина, но малка и ми е удобна за стените с плочки. И двете имат "чорапи", които пера в пералнята.

# 98
За мебели и килими мога с чиста съвест да ви препоръчам на Kärcher чистачката за мебели, както и парочистачката за под.
Цветовете на мебелите, както и килимите светват отново и дори алергията от домашен прах не се проявява. Малко ми е обемиста, но си заслужава при всички случаи.

# 99
  • София
Много е голяма. Реално това би ме спряло да я ползвам.

# 100
  • София
Два пъти прочетох името на темата, за да се уверя, че не съм сбъркала.
Темата е "Страшки от форума". За чат си има други.

# 101
Два пъти прочетох името на темата, за да се уверя, че не съм сбъркала.
Темата е "Страшки от форума". За чат си има други.
искаш да кажеш, че за домашно почистване има друга тема 😜

# 102
  • София
Съвсем по темата си е. Чистенето е страшка!

# 103
Страшка е! Много го мразя (но се налага).

# 104
  • France
Цитат
Къде трябваше да живее-на квартира като бездомните ли?Всякаква снаха бих приела,но такава,живяла на квартира,при положение,че родителите и имат място и възможности,ще си имам едно на ум.За мен това означава,че в семейството и нещо не е наред.

Още една страшна свекърва...

Общи условия

Активация на акаунт