Страшки от форума - 3

• 88 907
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм чувала, може и мит да е, че някои, най- вече туркините, се пазят девствени за първата брачна нощ.
Което не им пречи да практикуват отзад.

# 166
  • в сърцата на децата <3
Това е, защото за секс не се подпитва, а се действа. А съветът със сигурност е страшка, дори и да е ироничен...

# 167
Това с девствеността и брака съм го виждала в жив пример. Имах позната, която се пазеше за брака, един момък и хвърли око, голям мерак, голямо чудо, той иска, тя не дава и той верно и предложи брак и тя верно прие и съвсем наистина сключиха брак. И като и се отвориха чакрите за секс, дай дръж, дай дръж, докато не реши, че трябва да опита туй нещо секса и с други и защооо, защооо е чакала толкова дълго и защооо, защооо само с един. И брака стана мираж, а развода реалност. Разведе се момата и окото и не мигна и после беше като отвързана. Навакса с пълни шепи въздържанието.

# 168
  • в сърцата на децата <3
Затова се казва, че курвите са най-верните съпруги - взели са си хойкането преди брака и после са си седнали на задника.

# 169
  • София
няма такова нещо. Веднъж придобито такова мислене и поведение, то си остава.

# 170
  • в сърцата на децата <3
Тогава тази цитираната от Джаста Праста въздържателка как се е разхойкала на "дърти" години?

# 171
  • София
Ти прочете ли какво написа тя? Момичето се е сдържало, сдържало, т.е. едва е удържало вътрешните си импулси. Природата й е такава, тя цял живот ще е такава.

# 172
  • в сърцата на децата <3
Даже пак прочетох за всеки случай - мерака е бил на момчето. Тя се е усетила чак след това Joy

# 173
Да, тя се усети чак след като опита. Grinning И и се услади. Grinning

# 174
Поне до сватбата са я предпазили техните да не й излезе име, че сега и до бг мама е стигнала славата й.

# 175
Що, някой разпозна ли я?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Свят широк - хора разни.
Прекаленият светец и Богу не е драг.
Имах такава приятелка . Баща ѝ я държеше изкъсно и тя така умело си беше създала образ на Света вода ненапита.
Чак аз дето уж ѝ бях нещо като приятелка останах втрещена след втората бална вечер.
Всичко е до ценностна система .

# 177
Права е жената. Вижте Наполеон, Хитлер, Сталин Simple Smile. Това е шега. И Брад Пит и Том Круз и Мел Гибсън също не са исполини, но доста жени биха се възпроизвели с тях.

Да върна стара дискусия. Всички са високи за времето си с изключение на Том Круз, наистина не подозирах, че е само 1,70  Laughing Ръстът на Хитлер, според сегашните стандарти, щеше да се равнява 1,85 метра. Както и да е това е друга тема.
Вече не мисля, че генът е толкова важен за ръста на човек, а по-скоро сeгашният стандарт на децата. От малки ядем пилешки хапки, пием по много течности, спим добър сън, което си оказва фактора. Поне така мисля аз - 1,90/1,92 (зависи от коя ролетката гледам)  и моят братовчед също 1,90 при рода без представител над 1,75. Laughing

# 178
Това ще е от хормоните в пилешките хапки, да знайш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
Точно, защо ти е да гледаш ген в 21-ви век, след като има т.нар. Генетично модифициран организъм Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт