Страшки от форума - 3

• 88 898
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • в сърцата на децата <3
Ама казвайте ги по-рано тия неща бе! Да бях яла пилешки хапки на времето сега нямаше да съм метър и пеесе с дигнати ръце Joy Btw брата, отглеждан със същата храна и условия, успешно достигна близо 190... Сигурно е гъчил тайно пилешките хапки...

# 181
Ей, човек да не пусне саркастичен коментар Grinning

# 182
  • София
Диалог от темата за спиралите.
Съфорумка 1 хвали определена спирала. Съфорумка 2 пита откъде я купува. 1 отговаря:
Цитат
USA
Съфорумка 2 задава култовия въпрос:
Цитат
Извинявай за глупавия въпрос, но това сайт ли или....?

Липсва ми онова човече, което се пляскаше по челото.

# 183
Тука положението е хвани единия, удари другия. На съфорумка 1 сигурно ще ѝ спихне престижа, ако пише на български език. Пак са три букви.

# 184
  • в сърцата на децата <3
Въпросът си е на място - не става ясно форумка 1 там ли живее или поръчва от Щатите. Много хора пазаруваме от американски сайтове определени неща, а има и немалко съфорумки, които там си живеят...

# 185
  • Down south
Тука положението е хвани единия, удари другия. На съфорумка 1 сигурно ще ѝ спихне престижа, ако пише на български език. Пак са три букви.
Не съм аз, нали Joy дано не съм!

# 186
Не е лесно...

Цитат
Дами ние с моя сме под карантина от скоро и почиваме активно но му се иска и друго.
А аз не желая понеже се притеснявам за него,той е с положителен.
Казва че има нужда от секс и не иска да го държа на сухо.
Смятате ли че съм егоистка в случая (обичам го) и единствено не съм съгласна,защото искам да има сили и да се лекува .
Ако и вие сте под карантина как прекарвате в този гаден период?

# 187
Поне не я боли глава жената, само от грижа за мъжО си му отказва.

# 188
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Поне не я боли глава жената, само от грижа за мъжО си му отказва.

Секс като секс, ако не е зле човека, да действат там!

# 189
  • Варна
Язък. Решил човека, че сега му е паднало да навакса в семейното ложе, а насреща изненада...

# 190
  • някъде в орбита...
Язък. Решил човека, че сега му е паднало да навакса в семейното ложе, а насреща изненада...
Трай ся, тя жената най-добре знае сърби ли го, боли ли го, гладен ли е, наспал ли се е... Друго си е да имаш кой да ти каже колко си болен и от какво имаш нужда Grin

# 191
  • Варна
Да имал сили, да се лекува.😁 Именно от секса ще му живне имунитета.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 19:24 от Viviana91

# 192
То страшното в случая е, че тя е с отрицателен, той с положителен тест, а какви мисли я вълнуват...

# 193
А всъщност не казва за какво точно е положителен. То верно е ковид време, ма може и за друго да е. 😂

# 194
Нали имаше някакви безопасни пози, да не си дишат в лицето при  ковид? Да потърси в Интернет.

Общи условия

Активация на акаунт