Страшки от форума - 3

• 88 273
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Всъщност има една фирма с такъв бизнес замразяват тяло или само главата Money, разбира се платена услуга.
Човек носи гривна на крака с данни и координати, инфо, че това тяло принадлежи на фирма нещо с а беше, не помня, отдавна съм го гледала в документ.филм на NG.

ПС: за тази фирма гледах но явно има и други. https://www.alcor.org/

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 15:38 от NOVA NADEJDA

# 421
Вокалистката на Роксет се замрази мисля .

# 422
  • Mediterraneo

Къде си го чела това? Може ли информация!

# 423
По едно време се работеше върху идеята да замразяват хора с нелечима болест като рак например. С идеята да ги "събудят" след 100-200 години, когато медицината ще е по напреднала и ще могат да бъдат излекувани.
Със цял организъм не им се получи, но успяха с отделни клетки.
В момента се практикува замразяване на полови и стволови клетки, които след размразяване могат да станат пак жизнеспособни.

А това да си замразиш главата за поколенията... Joy

Но пък на феновете на известни личности може и да им харесва идеята. Thinking

# 424
  • Германия
geizer, ама това преди да умрат ли е трябвало да се прави. Щото то после няма смисъл, а ако е преди това - чудя се в кой момент и кой ще преценява кога да се замрази. Егати ужаса

# 425
Във въпросното филмче на NG беше обяснено, че само за главата е по-евтино от съхраняване на цяло тяло. В бъдещ момент главата ще се прикрепи към тяло, т.е. тези няма да са съвсем същите но се предполага, че главата носи идентичност и спомени.
Договорът се сключва приживе и се носи грива на крака, както писах тя информира и указва инструкции при настъпване на летален изход.
Т.е.човек вече е умрял, а според договора и платената сума се съхранява част или цяло тяло за момент, когато науката ще е напреднала. Говореха за 💯-200 години наред.

# 426
Честно казано, предпочитам класическото пепел при пепелта, отколкото да речем след илядо године, да съм археологическа находка в музей с надпис "липсващото звено" 😂.

# 427
Има и по- извратени "дарители" на науката.
Даряват си телата след смъртта. Телата се заливат със смола и се режат на слайсове, които имат образователна цел но някои ги купуваха и като изкуство. Поставени в рамки в цял ръст, със стъкло и т.н.
Виждат се напречно вътрешността от конкретния слой.
Та....

# 428
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
един от най-добрите доктори който познавах дари тялото си на науката.
и след смъртта си служеше на това, в което вярваше и гореше приживе.
и така пак помагаше на новите доктори да се учат.
не смятам, че в този вид е извратено.

видях и изложбата. а мерси за такова изкуство!
чисто извращение.

# 429
  • София
Да, видях я изложбата преди много години, когато я докараха в София. За мен беше с чисто обучителен интерес, в частност нервната система и главния мозък. Едно е да се гледа на картинки, снимки, сканирани изображения или изобщо някакви такива материали, съвсем друго е да се види в "реален" срез.

# 430
Разбира се, че имат смисъл подобни идеи.
Просто са много далеч от ежедневните идеи, с които се сблъскваме обикновено.
Вече като изкуство ми идва в повече но...

# 431
  • София
Имаше елемент на изкуство, защото бяха представени в движение, имаше послание за красотата на човешкото тяло и като биологичен вид.

# 432
Аз не говоря за изложбата като пърформанс, а ти примерно да си изложиш в апартамент като вид изкуство. Аз не бих. Падам си абстрактна личност но това е отвъд психолог. ми праг

# 433

Къде си го чела това? Може ли информация!
Ха де!Бях го чела,но сега не ми излиза нищо в нета.🤔

# 434
  • Пловдив
Все от някъде трябва да дойдат телата на които се учат студентите по медицина и стоматология.

Общи условия

Активация на акаунт