Страшки от форума - 3

• 88 259
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Ведомост за заплати е. Някой ще изгърми много яко.

# 406
Щом е ведомост, това е страшката на годината Scream

# 407
Ау, я дайте линк! Laughing

# 408
Още ли имя такива ведомости в България? Получавам си фиша за заплатата в плик, заплатата по карта и никъде не се подписвам, затова питам.

# 409
https://bg-mam.ma/p/1385213/44114209
Почти е уцелила мястото,в което да го сподели 😬

# 410
Е-е-е, това е трол, бе. Аз помислих, че е реален потребител на форума. Simple Smile

# 411
Получавам си фиша за заплатата в плик, заплатата по карта и никъде не се подписвам
А моя фиш е в електронен формат, подписан с КЕП.
Трол е! Не му се вързвайте

# 412
Ведомост се подписва само при изплащане на заплати в брой. Което не мисля, че се случва където и да е. Който плаща в брой, плаща на черно, а не по ведомост. Който плаща изрядно, плаща по банков път.
Да не говорим, че при таксите и условията за теглене на суми в брой, на тоя работодател златни му излизат тези заплати всеки месец.
Пълна измислица е написаното.

# 413
Хмм, ще се учудиш колко хора си получават заплатите кеш. Да кажем 80 процента в частния сектор.

# 414
Много често по банков път вървят само"официалните заплати". По-голямата част е на друг отчет. Веднъж чух пред мен в магазина две жени, едната ще плаща с карта, а другата я пита "толкова ли закъса, че опря до картата". След това разбрах за какво иде реч

# 415
  • Ямбол
Тогава няма нужда да разписват ведомост.
Има наистина доста такива, които всичко получават кеш и тогава трябва да се разписват.

# 416
  • Пловдив
Ведомост се подписва само при изплащане на заплати в брой. Което не мисля, че се случва където и да е. Който плаща в брой, плаща на черно, а не по ведомост. Който плаща изрядно, плаща по банков път.
Да не говорим, че при таксите и условията за теглене на суми в брой, на тоя работодател златни му излизат тези заплати всеки месец.
Пълна измислица е написаното.
Освен фирми, които имат голям оборот кеш и не им се налага да теглят. Мхм. Даже по-евтино им излиза да плащат по ведомост вместо да плащат за банкови преводи - по лев на превод.

# 417
Е стига де, и аз помислих за някое инструктажче. Ведомости чак...че то на сивата икономика само ведомостта й да е проблема.

# 418
С това внасяне по банков път само се пълнят гушите на банките.
Това да те дере банката всеки месец за това че имаш сметка, която може и да не ползваш дори.. И всеки път когато плащаш с карта и т. н....
Аз затова си закрих всички сметки в Бг. Angry
Още ме е яд за един влог, за който ме одраха за да си изтегля собствените си пари.

# 419
  • Сф
Цитат
Добро утро!С кафето отметнах няколко анкети,едната беше дали искам да ме замръзят след смъртта ми!Малко ми дойде като леден душ.
Много скучно от към игри.

Общи условия

Активация на акаунт