Страшки от форума - 3

• 88 253
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Янтра, моля ти се не ме плаши. Точно вчера си мислех, че малкото (10 г.) е доста разумно и разбрано, ти сега ме поля със студена вода Smiley
Ами.... купи си алкохол. В момента 10 годишния е по-разумен, отговорен, помага повече, учи си без скандали. 13 годишния и 15 годишния са и двамата по 180 см, 80 и 100 кг, акъл липсва. Имам още 2 години максимум да се наслаждавам на възпитано дете. Казват, че на към 18-19 акъла им пак идвал, ама аз до тогава не знам как ще изкарам.

# 391
  • София
Не, не те прочетох да знаеш, ще си запазя илюзиите Grinning

# 392
Само да вметна, че и към 18-19 не идва акъла, даже и към 25 не. Ще чакам до 30, ако дочакам де.

# 393
Никакъв акъл не им идва на 18, даже по-зле става, защото са вече пълнолетни и могат да правят каквото си искат. Simple Smile

# 394
  • France
Имаше един период, в който имах разни щения за трето. Пък дано ми се падне момиченце. И една приятелка ме поряза с "представи си, че ти се паднат 2 момчета-близнаци." И така се отказах Stuck Out Tongue Winking Eye

# 395
  • Ямбол
Моята аура явно е била доста силна, та случих на разбрано момче и на 10, и на 15, а сега е на 23. Добре си е. Още една година да завърши и ще рестартирам за малко.

# 396
# 397
Надали е липсваща буква 😉 По скоро решили да взаимстват немска дума без да се замислят за значението 😂😂😂

# 398
Цитат
Къв “бейби тв” кви “5лв”?! 😃 Боже в тая тема всичките сте ТОП МАЙКИ. Сигурно нито захар,нито сол давате. Пък да не споменавам шоколадче,ужас,ужас. То това е отрова. Живеем във век на технологиите,има едно приложение YouTube му викат,за някой познато и като Утуб,ютюб.Там ще откриете ДЕТСКИ ПЕСНИ НА БУЛГАРСКИ с интересни картинки и клипчета,които аз пускам на 6месечното си бебе. Много лоша майка съм знам,родих ей така щото се налага(т.нар трети или четвърти коментар).
Топ майките да ви питам ваще деца сигурно са “модели за подражание” и вие сигурно от 14те часа,в който е будно се занимавате с детето си постоянно. Я стига. 😂
Ей,тенк ю,майна,посмях се от сърце тая вечер на коментарите в тази тема.

Страшка за мен.

# 399
  • Пловдив
Цитат
Шефът не му се разкарва по етажите, и тъй като съм се доказала като имитатор на подписи, ме кара да разписвам всички колеги всеки месец веднъж. Всеки път поглеждам оригиналния подпис, този път ме домързя и въобще не погледнах - натрясках ги на един дъх. И колежката ме гледаше как се бъзикам кой подпис как да изимитирам, наляво ли надясно ли да гледа.И като привърших тя ме помоли да види как съм разписвала нея в предишните месеци и, разгръщайки установявам, че съм разписала две колежки по абсолютно същият начин, както и предходния месец. Подписите им са доста сложни, три букви, различен наклон. Нищо общо с моя подпис дори.
Нито имах спомен как са изглеждали , нито се и бях замислила. Разписала ги бях по абсолютно същият начин, дори еднакви по големина.

# 400
Цитат
Шефът не му се разкарва по етажите, и тъй като съм се доказала като имитатор на подписи, ме кара да разписвам всички колеги всеки месец веднъж. Всеки път поглеждам оригиналния подпис, този път ме домързя и въобще не погледнах - натрясках ги на един дъх. И колежката ме гледаше как се бъзикам кой подпис как да изимитирам, наляво ли надясно ли да гледа.И като привърших тя ме помоли да види как съм разписвала нея в предишните месеци и, разгръщайки установявам, че съм разписала две колежки по абсолютно същият начин, както и предходния месец. Подписите им са доста сложни, три букви, различен наклон. Нищо общо с моя подпис дори.
Нито имах спомен как са изглеждали , нито се и бях замислила. Разписала ги бях по абсолютно същият начин, дори еднакви по големина.
😱😱😱 В обществен форум да напишеш такова нещо. После се чудя, защо в задграничните теми все се появява някой да пита, как да измами системата.
Надявам се, че цитираният пост е ироничен.

# 401
# 402
Това в заявления за отпуск, навярно. Ако решат да напуснат, да няма какво да им изплаща шефа...

# 403
  • Ямбол
По-вероятно ми се струва на мен да е разписване по ведомост. Пуснал е заплатите и всички да се разписват. Ама защо шефът?

# 404
Що да не е инструктаж  някакъв.

Общи условия

Активация на акаунт