Страшки от форума - 3

• 88 230
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • France
"Един известен руски екстрасенс казва: "До седемгодишна възраст детето няма собствена аура, а живее и се подхранва от аурата на майката." Тоест общуването с майката е жизнено необходимо, за да расте здраво и щастливо."

Понякога се чудя как въобще се престраших да имам деца. Те и от аурата ми крадат.  ScreamJoy

# 376
Аз затова нямам, пазя си аурата.

# 377
"Един известен руски екстрасенс казва: "До седемгодишна възраст детето няма собствена аура, а живее и се подхранва от аурата на майката." Тоест общуването с майката е жизнено необходимо, за да расте здраво и щастливо."

Понякога се чудя как въобще се престраших да имам деца. Те и от аурата ми крадат.  ScreamJoy
A според Кастанеда, всички които имат деца имат кафява/и  дупка/и в корема.(крадат ни Силата).

# 378
Това ми напомня на моя приятелка. Когато й казаха колко енергично дете има, тя с измъчен вид заяви, че цялата тая енергия я краде от нея. Вярно, че беше се стопила покрай това палаво дете.

# 379
На мен ми звучи логично.

# 380
Фил, щом е само до седем годишни е добре😂 аз се стреснах да не е повече😂

# 381
  • France
А в това време бащите, тези гадняри, си пазят ауричката Rage

# 382
Е, това е, защото са бащи само „по паспорт“. Ако биологичните им деца им се отразяваха на аурите, представете си какъв апокалипсис щеше да настане... Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 19:57 от Как' Сийка

# 383
Моля ви се. Не вярвам аз в тази работа. Ако беше така с аурата, синът ми щеше са е най-подреденото и ученолюбиво дете. Ама, надали.

# 384
Това пък какво общо има.

# 385
  • Пловдив
Кажете как се предава подреденост към децата? Да видя да попредам някаква, не че имам много, ама при децата ситуацията е трагична. Какво правим с аурата? Или нещо да сипвам в супата?

# 386
Янтра,
Не знам. Разсъждавам си просто: Понеже аз съм много подредена и ученолюбива особа и би трябвало и аурата ми да излъчва подреденост и ученолюбие. Така като синът 7 години е бил свързан с нея, с аурата ми, според мен би трябвало да е прихванал нещо, ама не е така. Така че не вярвам във връзката.😁😉

# 387
Седем ли, глупости.След 15години и двама кроманьонци- ни аура, ни чакри, ни нерви са останали на мегдана ми.

# 388
  • Пловдив
Седем ли, глупости.След 15години и двама кроманьонци- ни аура, ни чакри, ни нерви са останали на мегдана ми.
Ти зареди ли алкохол, че както гледам се задава ДО?

Пубертета нещо поврежда в моите деца. На 10-11 години са по-разумни, отговорни, сериозни, учат и помагат отколкото на 13-15.

# 389
  • София
Янтра, моля ти се не ме плаши. Точно вчера си мислех, че малкото (10 г.) е доста разумно и разбрано, ти сега ме поля със студена вода Smiley

Общи условия

Активация на акаунт