Страшки от форума - 3

• 88 917
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Цитат
......В Израел с дълбоко съжаление признаха, че тамошния експериментален полигон с Файзер от 4 дози-игли - е тотално неуспешен. Само осакатиха толкова хора.
Излизат и много резултати от аутопсии, над 90% от направените аутопсии, причината за леталния изход е Експерименталната генна терапия, наречена "ваксина".

# 466
  • Пловдив
pH всъщност се нарича водороден показател. Измерва дали даден разтвор е киселина или основа (алкален разтвор) и къде по скалата между тях е. pH на интимните гелове .... общо взето не трябва да е неутрално pH 5,5, ами трябва да е по-кисело, под pH 4. Докато за кожата на лицето и изобщо кожата е ок pH 5,5 .
Съфорумка ми каза, че 5.5 НЕ е неутрално pH. Проверих и е права. Сбъркала съм. Неутрално pH е 7.

# 467
Цитат
......В Израел с дълбоко съжаление признаха, че тамошния експериментален полигон с Файзер от 4 дози-игли - е тотално неуспешен. Само осакатиха толкова хора.
Излизат и много резултати от аутопсии, над 90% от направените аутопсии, причината за леталния изход е Експерименталната генна терапия, наречена "ваксина".
Този пост скоро ще го изтрият.

# 468
  • Пловдив
Щото е глупав.

# 469
Ам чудех се дали да не го докладвам, ама викам айде да не се занимавам

# 470
От коя тема е?

# 471
Изтрито е това мнение и не откривам темата.
Питаше се дали за посещение за манастир/църква трябва сертификат. Уж натиснах следене, но не я открих в следени

# 472
Спомням си "авторката", та ето я и темата - https://www.bg-mamma.com/?topic=1403023.msg44140193#msg44140193

Този потребител по принцип трябва да се чете с повишено внимание.

# 473
Клео № десет ми е фаворит по пусканена тъпи теми.
Фаворит ми е как да накара свекървата да иде на село защото  тя е бременна със златно яйце №2 и да и освободят апартамента.

# 474
Спомням си "авторката", та ето я и темата - https://www.bg-mamma.com/?topic=1403023.msg44140193#msg44140193

Този потребител по принцип трябва да се чете с повишено внимание.

Те и повечето дето са ѝ отговорили трябва така да се четат. Rolling Eyes

# 475
  • Другата България
Цитат
В контекста на безпрецедентната ситуация в която се намира Европа и светът мисля честванията ни за 3-ти март трябва да се ограничат максимално и без никакво присъствие на официални лица от Кремъл. Също така в спешен порядък НС трябва да избере друга дата за официален национален празник за страната ни. ... благодарността на народа ни за саможертвата на чужди войници никой не може да я вземе и не бива да става повод за политическа пропаганда.

# 476
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да вземат направо да пренапишат историята, то и без това никой не я учи.

# 477
Те я пренаписват от години. Специално нашата.

# 478
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
подменят я малко по малко.

# 479
Цитат
Девствена на 24г.??? Това дори не е здравословно, както физически така и емоционално. Сбъркана работа! Тази психоложка, вместо да я поздравява и да я прегръща, да ѝ подари ваучер за безплатно лечение на психични отклонения!
Защо?
Това ми звучи страшка.
Какъв ли ѝ е проблемът? Всеки има право да бъде какъвто си иска.
Значи да се превърна от жена в мъж не е проблем и никой няма да ми каже да отида на психотерапевт, но да внимавам кога и с кого ще легна.....  е проблем....🙄

Общи условия

Активация на акаунт