Страшки от форума - 3

• 88 916
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Значи да се превърна от жена в мъж не е проблем и никой няма да ми каже да отида на психотерапевт

Аз лично ще те хвана за ушите и ще те ще заведа при психотерапевт.

# 481
Значи да се превърна от жена в мъж не е проблем и никой няма да ми каже да отида на психотерапевт

а аз мога да те осъдя за дискриминация🤪 и ще спечеля делото, вервай ми 😃
А сега сериозно - ако съм девствена и някой ми кажа ти си луда и т.н. аз няма как да го осъдя за дискриминация. То и да го осъдя, едва ли ще има ефект, както в предният пример....

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 16:54 от Vicky_P

# 482
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

а аз мога да те осъдя за дискриминация🤪 и ще спечеля делото, вервай ми 😃
А сега сериозно - ако съм детствена и някой ми кажа ти си луда и т.н. аз няма как да го осъдя за дискриминация. То и да го осъдя, едва ли ще има ефект, както в предният пример....
Вики, думичката е "девствена" Wink , и да липсата на полов живот може да даде отражение на психиката на човек. Сега, това че не е била с мъж ( ако е вярно) не означава, че не мастурбира и не освобождава напрежението по някакъв начин.

# 483
  • France
Ох, сетих се за един период в моя живот, в който ми се смяха, че съм още девствена. Бях на 18. Беше ми станало много криво.

# 484
  • София
А аз в гимназията си мислех, че съм единствената девственица и това ме караше да се чувствам много задръстена. В последствие разбрах, че далеч не съм била единствена девица, но пък имахме и една съученичка, която роди в 11-ти клас ...

# 485
А, да. На родилата в 11 клас при нас се гледаше като на героиня 🤪 и при това в елитна гимназия 🤦

# 486
Цитат
Девствена на 24г.??? Това дори не е здравословно, както физически така и емоционално. Сбъркана работа! Тази психоложка, вместо да я поздравява и да я прегръща, да ѝ подари ваучер за безплатно лечение на психични отклонения!
Защо?
Това ми звучи страшка.
Какъв ли ѝ е проблемът? Всеки има право да бъде какъвто си иска.
Значи да се превърна от жена в мъж не е проблем и никой няма да ми каже да отида на психотерапевт, но да внимавам кога и с кого ще легна.....  е проблем....🙄
Не е страшка, но е много тъжно как с лекота се слага клеймо за нещо, което нито е срамно, нито е лошо. Личен избор е. Кога, защо, дали, с кого.

# 487
  • Далечният изток
Хм, майка ми ме е родила на 19 г. Не се е оплаквала, че заради мен си е пропиляла най-хубавите години... Ще я питам утре пак де, ама знам, че добре са си поживяли с баща ми докато съм била малка, че и след това...

# 488
  • Mediterraneo
Аз не се омъжих веднага след завършването, бях 3 курс студентка като забременях и се оженихме. Гаджета бяхме от ученици, та и на абитуриентската да се бях оженила, все тая. 28 години сме заедно, нито едното е гаранция за бърза раздяла, нито другото- за дълготрайна връзка.

# 489
Цитат
Девствена на 24г.??? Това дори не е здравословно, както физически така и емоционално. Сбъркана работа! Тази психоложка, вместо да я поздравява и да я прегръща, да ѝ подари ваучер за безплатно лечение на психични отклонения!
Защо?
Това ми звучи страшка.
Какъв ли ѝ е проблемът? Всеки има право да бъде какъвто си иска.
Значи да се превърна от жена в мъж не е проблем и никой няма да ми каже да отида на психотерапевт, но да внимавам кога и с кого ще легна.....  е проблем....🙄
Не е страшка, но е много тъжно как с лекота се слага клеймо за нещо, което нито е срамно, нито е лошо. Личен избор е. Кога, защо, дали, с кого.
да де, аз се обърках. Имах предвид, че СФ която е написала горното, го има за страшка... Това за мен е страшка - да не приемеш чуждият избор и да го коментираш като престъпление едва ли не.

# 490
  • Сф
Цитат
Ние сме с проточен бойлер и от известно време почна да пуска понякога ток по водата от него. Много слаб е тока,като от батерия от волт и половина,но е неприятно. А казват,че тока бил добър проводник...
Леле, потребителката продължава..
Цитат
Някоя учителка по физика да обясни,но как във филмите убиват с ток проводен през вода,например със сешоар хвърлен във вана пълна с вода и къпещ се в нея човек?
А тук става дума за проточен бойлер,който е сто пъти помощен от сешоар,(8 киловата)...

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 10:10 от PureLove

# 491
  • Далечният изток
Потребител, Пюр.
Аз не мога да му се начудя на разсъжденията. Или се е телепортирал от друга епоха или от друга планета...

# 492
  • Сф
Потребител, Пюр.
Аз не мога да му се начудя на разсъжденията. Или се е телепортирал от друга епоха или от друга планета...
Ама мъж ли е това?? 🤪Не съм обръщала внимание на пола, но коментарите по различни при това теми са...оле майко..
Благодаря Аида. Съвсем ще подминавам значи..

# 493
  • Mediterraneo
Ако никът започва с d, ще пусна тото.

# 494
  • Далечният изток
Пускай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт