Страшки от форума - 3

• 88 913
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Остава и линк да дадете, та всички да се потопим в творенията на тоз нов Айнщайн.

# 496
# 497
Въх, благодаря, Ренко. Тъкмо попаднах и аз на него.

# 498
  • Mediterraneo
Този е някакъв уникум. В която и тема да попадна на негови творения, оставам зяпнала. Май ще пиша в другата тема, че напоследък си мисля, че и прост да си не е никак лесно и вероятно им тежи.

# 499
  • Down south
Този троли съвсем целенасочено.

# 500
Не знам дали троли или си е такъв, ако си има жена ще искам да я питам: на нея, така, харесва ли й да я удря ток докато се къпе и: кое е за по-спешна смяна бойлерът или мъжът.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 17:17 от Елфичка

# 501
  • Mediterraneo
Дано да троли целенасочено, че иначе лошо.

# 502
  • София
Малко съм извън темата, но по повод тока от бойлер си спомних. Лятото заведох детето при баща й ( не живеем заедно). Той точно преди броени часове беше сложил нов бойлер, още неизползван. Щерката отиде да си мие ръцете в банята и обяви, че водата я боцка. Не й повярвах, защото тогава имаше навика да се лигави, но за да прекратя драмата я пратих да се мие в кухнята (там е на друг бойлер и не "бодеше"). Но когато и аз отидох да си измия ръцете в банята, наистина потече "бодяща" вода. Тогава вече повярвах. БНД нещо не бил свързал правилно бойлера, но и той взе да ми обяснява как няма страшно. 🤦

# 503
Мъж обсъжда любовницата си:
Цитат
За това (за дете) заговори тези дни, беше спряла последните месеци, сега отново заговори как ли ще изглежда детето ни. Ами явно това и е вариант да ме върже, но аз съм сигурен в себе си, дори да забременее, ще знам, че не е от мен,освен ако аз не реша. Имам и доверие, но за появила се бременност, която аз не съм планувал, ще отидем на тест.

# 504
А къде е тук страшката? Че мъжът ползва презервативи?

# 505
Не знаем дали ползва и какво ползва. Страшното е, че си мисли как планираното зависи само от неговите желания.

# 506
Страшното е, че се смята за сигурен "пазач", а такова животно няма. И ако горкото девойче забременее, ще мине през доста неприятни моменти. Страшното е и че очевидно с девойката му имат различни усещания за това каква е връзката им и накъде отива. Тя му говори за деца, той говори за "връзване"....Цялата история е страшка.

# 507
Ами защо да не зависи? Тя ще забременява тайно ли, без той да участва, или как?

# 508
  • Пловдив
Ами като го търпи подобен.....

# 509
Никаква страшка не виждам. Мъж, който очевидно е уведомил, че не желае деца, много ясно, че евентуална бременност няма да е планирана от него. Извинявам се, че поствам отново, първия път не ми се показа поста, а сега пък го виждам...

Общи условия

Активация на акаунт