Страшки от форума - 3

• 88 892
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Ако е заявил, че не иска деца, тогава е ОК. От цитата обаче не става ясно да е заявявал подобно нещо.

# 511
  • Пловдив
Ако е заявил, че не иска деца, тогава е ОК. От цитата обаче не става ясно да е заявявал подобно нещо.
Като не иска деца - да ползва презерватив. И извън това - ВСЕКИ трябва да е наясно, че грешки стават и като правиш секс с дадена жена/мъж може и да се появи бебе. И ако подобен "пазач" направи ДНК тест и детето е негово - ще се извини ли? Или "да си благодарна, че те прибрах".

# 512
"Страшката" трябва да е в цитата, нали? Това е смисъла на темата.  От цитата разбирам, че мъжът държи планирането. Ако не е с презерватив, не зная как иначе. Ако всеки път ползва презерватив, ясно е, че не иска дете, ако жената забременее въпреки това, от там натък има значение кои са хората и защо са заедно.

# 513
  • Пловдив
Eliff, ти все едно не си чувала, че половин България се пази с прекъснат полов акт.

# 514
Той не я е прибрал. Любовница му е.

# 515
  • Пловдив
Той не я е прибрал. Любовница му е.
Съвсем зле. Не съм чела оригиналния пост.

# 516
Може ли линк, защото явно цялата тема е страшка. Ама е от раздел, дето кракът ми вече не стъпва. Стана ми интересно.

# 517
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
е колко да е страшно - често срещана конфигурация е.
той иска секс без обвързване, тя е на тема чрез секс (и дете) към брак.
и двамата си знаят спатиите, но тя подбутва към своето, а той се напъва, че няма да стане.
или той ще се сгъне или тя ще намери друг.

# 518
Момъкът, след като не иска да го "вържат", да си държи "моливчето" в гащите и да не го вади нивгаж. Другия вариант е вазектомия.

# 519
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
е колко да е страшно - често срещана конфигурация е.
той иска секс без обвързване, тя е на тема чрез секс (и дете) към брак.
и двамата си знаят спатиите, но тя подбутва към своето, а той се напъва, че няма да стане.
или той ще се сгъне или тя ще намери друг.

Това е така, но се изумявам колко мъже и жени наивно подхождат към секса без предпазни средства, "пазенето", и планирането на дете.

# 520
Момъкът, след като не иска да го "вържат", да си държи "моливчето" в гащите и да не го вади нивгаж. Другия вариант е вазектомия.

по същата логика, ако жената иска деца, да намери желаещ мъж, а не да си вдига полата за нежелаещ

# 521
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
той май не е написал как я пази.
може да е с "пааа'й се", може да е с презерватив. даже с вазектомия може да е Wink
знам за случай, в който една хубавица беше решила да върже човека, но не знаеше, че той е с вазектомия.
весело се е получило. Simple Smile

# 522
Може ли линк, защото явно цялата тема е страшка. Ама е от раздел, дето кракът ми вече не стъпва. Стана ми интересно.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1425987

# 523
Хаха,  темата на господина се е превърнала в страшка за него и бързо-бързо я е приключил. 😄

# 524
Страшна неграмотност - татуЙровка, татуЙране и други.

Цитат
.... Инфекцийте се получават от не добра следпроцедурна грижа,или не спазване на хигиенни условия по време на татуйране. Както знаете татуйровката е вид рана, /..../

Общи условия

Активация на акаунт