Страшки от форума - 3

• 88 254
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • Обран бостан ;)
Тема Страхът на мъжете от обвъзрване.

Цитат
Газ с гъз ли го асоциираш? Такива жени са с доста горчив опит или зле придружени.

Wink

Лично аз не намирам връзка между въпроса и следващото изречение, но явно ЛЕВЪЛА на спора е висок за скромния ми потенциал.

# 226
  • Варна
Хахаха. Няма връзка. Две различни мнения, слети в общ коментар.

# 227
  • Обран бостан ;)
Охххх, т'ва било "страшки", а не "смешки". Извинявам се.

# 228
  • София
Цитат
Чувам следното вече от няколко познати и вече сериозно се плаша: че в голяма хранителна верига с чужди корени (не ми се иска да цитирам името засега) отскоро в някои плодове и зеленчуци има вкарана ваксина "срещу ковид"! За съжаление не разбрах в кои конкретни продукти, както и от коя точно марка отрова, но предполагам че е Janssen, защото нали тя хващала от по-малка доза. Това е просто ужасно, не мога да повярвам просто! Кой знае колко от тях вече сме изяли и какво се случва сега в тялото на детето ми...

# 229
  • София
Дай линк моля. Аз още чакам да ми порастне бюстът от Файзер, но не би. Искам да пробвам тези плодове 🤣

# 230
Joy ваксина за ядене

# 231
  • София
Давайте от тази страница натам. Не, че назад няма материал...

https://www.bg-mamma.com/?topic=1197863.600

# 232
  • София
Сериозно ли има  хора, които вярват на подобни безумици като това от цитата на miamim? Тъжно е.  Първата ми реакция беше да се изхиля, но после се замислих, че някой прави провокации, измисляйки подобни твърдения, а от другата страна има група хора, които му вярват и се притесняват.

# 233
  • София
Пандич, вярват. Даже и млади хора. Какво ли не са ми чули ушите. И да, не е смешно.

# 234
Оставете ги да вярват. Няма да им налеете акъл насила.

# 235
  • Далечният изток
Боже... Прочетох само до края в онази тема. Не мога да си го причиня да я прочета цялата. Отвратих се. Даже не знаех, че съществува такава тема. Но пък преоткрих някои съфорумки. Simple Smile

# 236
  • София
Емма, не се и опитвам вече. То ако беше кухо да налееш, а то е циментирано с евтин цимент.

# 237
  • Варна
Мисля, че това е ефекта от соц.мрежи. Основно, лъжи и теории на конспирациите. Някой, някъде, нещо казал, без да го е доказал. А клюките са като лъвина

# 238
По-страшни не са конспирациите, а колко хора вместо да прочетат по темата, вярвят на сляпо...

# 239
Ужас. Точно заради такива, форумът ни е по вицовете....

Общи условия

Активация на акаунт