Страшки от форума - 3

• 88 246
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
А, и заради другите - също. 😂

# 241
Домати инжектирали ,въртеше се из фейса идеята - гавра.Като не искаме ваксина , клонират и инжектират домати да ни накарат .
Има всякакви - и  зевзеци, и  общуващи с кораба - майка.Който не иска, не иска.Да ходи да обяснява на тези ,дето загубиха близки, че и ще загубят, защо няма нужда.Който иска ,си е сложил.

# 242
  • София
В онази тема имало доста материал за тук
Цитат
А лекарката която ни лекуваше наскоро забрани да купуваме плодове и зеленчуци от вериги магазини, защото според нея са обработени с препарати с живак. Отново става дума за разрешена а не някаква тайна обработка, но за деца като моето, което е свръхреагиращо на живак било абсолютно противопокзано.

# 243
А забелязвате ли, че не казват имена на веригите?
Да ви светна - защото при цитиране на веригата, тя от своя страна може да подведе под съдебна отговорност за клевета. 😃

# 244
  • София
А забелязвате ли, че не казват имена на веригите?
Да ви светна - защото при цитиране на веригата, тя от своя страна може да подведе под съдебна отговорност за клевета. 😃
По-скоро ще е реклама 🤣. Поне се надявам, че по-голям процент от хората са нормални, все пак 5Г ни е облъчило.

# 245
Даже не мога да си причиня да отворя и да прочета... Не мога да повярвам какви информационни канали ползват хората за нещо подобно.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 21:14 от Grimozo

# 246
  • France
Сериозно ли има  хора, които вярват на подобни безумици като това от цитата на miamim? Тъжно е.  Първата ми реакция беше да се изхиля, но после се замислих, че някой прави провокации, измисляйки подобни твърдения, а от другата страна има група хора, които му вярват и се притесняват.
Вярват, вярват. Днес четох статия, че сайтовете с фейкнюз генерират десетки милиони долари приход от реклами.

# 247
  • Варна
Бях спряла да я следя тая тема, но сега надникнах. Какво да кажа, човек, който пише "долО" и "на долО"...

# 248
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ваксината е ден до пладне - акъл да инжектират.
Sad темата няма да отварям.

# 249
  • Далечният изток
От както се ваксинирах, спрях да чета всички теми за ковид и за ваксини. Какво ми трябваше да си припомням, положението е страшно...

# 250
положението е страшно...
..смешно!
Не ми трябва да търся нови вицове, достатъчни ми са две страници от ковид темите.

# 251
  • Шотландия
Сериозно ли има  хора, които вярват на подобни безумици като това от цитата на miamim? Тъжно е.  Първата ми реакция беше да се изхиля, но после се замислих, че някой прави провокации, измисляйки подобни твърдения, а от другата страна има група хора, които му вярват и се притесняват.

Според мен основно става дума за медицинска неграмотност. Не помня дали съм разказвала за 2 истински случая, на които съм свидетел лично - единият твърдеше, че нямал изобщо кръвно и опитите на сестрата да му каже, че вероятно няма високо кръвно, не се увенчаха с успех. Той твърдеше, че изобщо нямал "кръвно и други такива ", щото бил здрав, а гаджето му, бременна, на която й измериха кръвното и беше нормално,  явно е болна, щото има някакво кръвно. Българин, на 23 г., не от малцинствата.  Сестрата ме попита в България не се ли учи биология в училище... Като й казах, че да, естествено,  се учи, ама не значи, че този момък конкретно е учил, му изпляска: "Ако нямаш кръвно, значи вече си умрял!"

Другият искаше да го пратят на рентген, че не му бил наред белият дроб. Лекарят му направи обстоен преглед, прислуша го и му назначи изследвания за стомах и черва. Пациентът протестира много притеснен, че не му обръщат внимание на белия дроб. Аз се усетих да го питам защо се безпокои за белия си дроб - ами защото ме боли, рече. Покажете къде ви боли? Сочи корема си... Не съм сигурна дали успяхме да го убедим, че там няма бял дроб... Видима възраст около 45 г....

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 12:43 от *Мила*

# 252
  • Ямбол
Цитат
Здравейте нова съм в тази тема искам да попитам понеже виждам ,че разбирате .Майка ми ми беше казала ако се съмнявам в нещо за направена магия да напръскам предмета с моята урина ...обувки ,дрехи и тн.Знаете ли нещо по въпроса с урината?Благодаря
Гаранция, че после никой няма да се доближи до нея. Гледай какви умни майки имали хората.

# 253
И по- безумен съвет съм чувала, лично даден ми от една баба шаманка- лее куршум, по принцип.
    да се пипне майката за, сещате се кое, и после да направи кръст на челото на бебето- това против уроки.

# 254
И по- безумен съвет съм чувала, лично даден ми от една баба шаманка- лее куршум, по принцип.
    да се пипне майката за, сещате се кое, и после да направи кръст на челото на бебето- това против уроки.
Това си битуваше в Санданския край преди 30 - тина години. От не - шаманка съм го чувала Joy Сега, нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт