Страшки от форума - 3

• 88 234
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Май е нещо във връзка с "Бабин ден", ако се сещате как се поздравяват жените по случай празника... Не мога да се сетя в кой край беше само. Ама доста интересни неща са ми разказвали покрай този празник Joy

# 256
Това за пипането и аз съм го чувала.
Не знам дали действа обаче, защото ми се „падна“ дете, което никога не са го урочасвали. Wink

# 257
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако тръгна да се пиполя и после да мажа по детето, значи мен са урочасали.
лечението ще е само с чук.

# 258
В Гърция много вярват в уроки. Връзват сини мъниста с форма на оченце за предпазване. На "урочасаните" им баят, което всъщност е шептене на определена молитва. Ама трябва да бае някой който е посветен, иначе не помагало.
Аз преди години се бях оплакала на работа от адско мигренозно главоболие. Сълзяха ми и очите. Та търсех някой да услужи с Нурофен или подобно.
А шефа като се запъна, не та не, уроки било... Той знаел да бае...
Та бая ми човека 5 мин. и главоболието взе че мина. Без хапче, без нищо.
И така няколко пъти в период около месец.
Още ми е странно как става този номер. Не вярвам в уроки и съм скептична... Ама пустото главоболие пък ми минаваше, факт.
Еххх, златен шеф имах тогава. И против уроки ни баеше. Joy

# 259
Това с баенето и тук го има . Аз по принцип съм скептична , но имам примери . На приятелка бебето много плачеше , обади се на нейна роднина , баеше му по телефона (! ) , детето веднага се успокои и заспа .
Моето дете като по-малко съм го водила при една жена , която нае на брашно . Пълни си шепите с брашно , бае и хвърля брашното срещу стената , за да се види от какво се е изплашило детето . Супер ясно се появи куче , ако не го бях видяла лично , нямаше да повярвам .
За главоболие от уроки съм чувала , че трябва да пуснеш чешмата и да гледаш как тече водата няколко минути . Лошото изтичало в канала .
При нас се празнува Бабин ден всяка година , но за първи път чувам за такива ритуали .

# 260
И аз не съм от вярващите в баене, уроки и прочие. Обаче. Детето ми от преживян силен страх започна да заеква. И не минава, и не минава, проточи се повече от месец. Случайно съседка разбра и ми предложи една баба да му лее куршум. Ами, хора, на другата сутрин събужда се дечко и от заекването нито следа Open Mouth Повярвах ... аз невярващата.
Хайде, някой да обясни този "фокус".

# 261
Вярвам и съм се подлагала на баене. Това, че се отрича нещо от незнание не значи, че не съществува.
Тъпото, е че се превръщат някои тайни знания в бизнес и се практикуват от съмнителни особи.

# 262
  • София
И аз да се включа в спама.
Това, че се приема нещо от незнание, не значи че то съществува.

# 263
Баща ми щеше да ме убие едно време. В службата, в която работех, чистачката баеше против страх. Колежките сядаха да им бае, седнах и аз, въпреки, че тогава нямах страх от нищо. Когато се прибрах, съответно се похвалих. Баща ми каза, че това е опасно, никога не се знае какво може да ти причинят с такава намеса и ми се накара яката.

# 264
И аз да се включа в спама.
Това, че се приема нещо от незнание, не значи че то съществува.
Абсолютен спам, възможно е да ме изтрият но Миленака, светът и тайните му са по -големи от моите и Вашите възприятия.

# 265
  • София
Напълно е възможно. Това не е причина да си измисляме, обаче.

# 266
Напълно е възможно. Това не е причина да си измисляме, обаче.
Милена, кое смяташ, че си измисляме?

# 267
  • София
Говоря за измислените приятели/врагове. Дали ще бъдат уроки или нещо друго е въпрос на звуци.
П.П. Това го написах, защото отговарям на въпрос към мен. Повече няма да продължавам със спама.

# 268
  • France
Аз вярвам в пласебо ефекта.

# 269
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гейзер, синьото мънисто с оченце е всъщност окото на Фатима и е мюсюлмански талисман.
честно, не знам как се комбинира със христианска молитва, Simple Smile  но ти вярвам.
нещо повече, ако моят шеф започне да ми бае, всичко ще ми мине. Simple Smile
обикновено съм с ниско кръвно и ако той беше решил да ме лекува така, шокът щеше да ми вдигне кръвното до небесата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт