Страшки от форума - 3

• 88 204
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • Сф
Първо се разхилих, но май по- скоро ...
Цитат

Личният лекар на една позната продава в кабинета ракия, мед, дори салатки, лук и чесън пролетно време. Не са негово производство, прави услуги на приятели. Това май е за селските номера.
И за тук Simple Smile

# 286
Първо се разхилих, но май по- скоро ...
Цитат

Личният лекар на една позната продава в кабинета ракия, мед, дори салатки, лук и чесън пролетно време. Не са негово производство, прави услуги на приятели. Това май е за селските номера.
И за тук Simple Smile
А изписва ли ги по рецепта Smile ?

# 287
Не може, ще е конфликт на интереси.

# 288
  • Сф
Не може, ще е конфликт на интереси.

Или просто ...човещинка Simple Smile

Цитат
На този личния със салатите сигурно е реколта, дето бабите му носят за благодарност при прегледа.
В нашето училище една госпожа продава за Великден яйца, домашно производство.
Човещинка.

# 289
В тия времена остава и лучец наплюван от кашлящи да си купя.
Ма човещинка.

# 290
  • Сф
В тия времена остава и лучец наплюван от кашлящи да си купя.
Ма човещинка.
Ааа недей така, вече има и желаещи Simple Smile
Цитат

Като се замисля, бих си взела. Мразя да обикалям магазини на различни места. Колкото по-окрупнено е, по-добре за мен. Моловете са ми перфектното място за пазар, но нямам ни един наблизо.   

# 291
Да не ви разправям от къде ,как и от кой се бере био левурда и био спанак .После отива в големите вериги ,но наистина е супер био.Можете да ми вярвате,жив свидетел съм! 😁

# 292
Цитат
Без да ми се обиждаш, ама точно в днешния ден с абсолютно нищичко не си по-различна от провинциалните глупачки със средно, които работят веднага след работа, защото нямат пари за висше, и пърхат от важност и значимост, че имали гадженце.

# 293
Цитат
Без да ми се обиждаш, ама точно в днешния ден с абсолютно нищичко не си по-различна от провинциалните глупачки със средно, които работят веднага след работа, защото нямат пари за висше, и пърхат от важност и значимост, че имали гадженце.
Това сигурно е цитат на някоя умна провинциалистка, с висше обаче без "гадженце". Хахаха

# 294
  • Пловдив
Цитат
В нашата община се отказаха много преброители и трябваше да търсим хора на тяхно място (резервните преброители също изчерпахме) именно заради отношението на хората, както писа и Дама от морето. Псуване, обиди, тряскане на врати. Най-фрапиращите, които ми разказаха е, че отказват са си отворят вратата от страх да не ги ваксинират (?!), а други, че отказват да дават пълна информация от страх "да не увиснат с кредити" (?!).

# 295
Орлина, коя е темата? Може ли линк?

# 296
  • Пловдив
"Преброяване 2021"
https://www.bg-mamma.com/?topic=1366081

# 297
Слагам го тук с условието че за мен е страшка да си представя моята 7г със собственна карта. Докато се научи да преценява какво е належащо и какво не, ще замине една доста голяма сума...
Цитат
.... Моето дете от навършване на 7 годишна възраст има своя сметка и дебитна карта към нея, плюс гривна с чип за безконтактни разплащания. Винаги, когато пожелае, може да ги ползва. Сложила съм му някакъв разумен лимит и това е.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 09:38 от Kaya

# 298
  • София
Не ми се струва страшка. Тези карти са като джобни. В тях има толкова пари, колкото сложиш.
Липсва обучение по управление на финанси при децата. Джобните са вариант, но във все по-дигитализирано ежедневие ми се струва разумно да се научат и на безкешово разплащане.

# 299
  • в сърцата на децата <3
Не е страшка хич. На моята 8 годишна от тази учебна година давам седмични джобни и да се оправя. Първата седмица ги похарчи за ден, от там нататък дори спестява. Единствено ме притеснява да не ѝ ги откраднат, но вариант да плаща с карта или часовник няма...

Общи условия

Активация на акаунт