Страшки от форума - 3

• 88 934
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
pH всъщност се нарича водороден показател. Измерва дали даден разтвор е киселина или основа (алкален разтвор) и къде по скалата между тях е. pH на интимните гелове .... общо взето не трябва да е неутрално pH 5,5, ами трябва да е по-кисело, под pH 4. Докато за кожата на лицето и изобщо кожата е ок pH 5,5 .

# 451
Зависи от кожата. Ако е мазна, много добре се отразяват интимните гелове.
На мен ми се изчистиха комедоните така.
Без да ходя на козметик и да ме правят на "маймун".
Та за мойта кожа са си супер.

# 452
  • Пловдив
Зависи от кожата. Ако е мазна, много добре се отразяват интимните гелове.
На мен ми се изчистиха комедоните така.
Без да ходя на козметик и да ме правят на "маймун".
Та за мойта кожа са си супер.
Аз за това не споря. Но кожата, даже на лицето, може да понесе много повече от интимните части. Кожата, по принцип е с pH 5,5, кръвта е с pH 7,4 , слюнката и тя някъде горе-долу колкото кръвта, при все, че е с променливо pH.

# 453
Цитат
от 20.12 започнахме със опитите за второ дете на 09.01 ми дойде мц знам че се променя когато започнат опитите за бебе

# 454
  • Германия
МЦ от къде знае кога се правят опити за бебе и кога си е просто секс.
Моля някой да ме светне, че се чувствам много изостанала Cry

# 455
Моят явно си е глупав и не прави разлика 😆😂😆

# 456
Моят явно си е глупав и не прави разлика 😆😂😆
И моят.

# 457
pH всъщност се нарича водороден показател. Измерва дали даден разтвор е киселина или основа (алкален разтвор) и къде по скалата между тях е. pH на интимните гелове .... общо взето не трябва да е неутрално pH 5,5, ами трябва да е по-кисело, под pH 4. Докато за кожата на лицето и изобщо кожата е ок pH 5,5 .

Неутралното pH е 7. Това е pH на вода. Под 7 е кисело, над 7 до 14 е алкално.

# 458
  • Пловдив

Неутралното pH е 7. Това е pH на вода. Под 7 е кисело, над 7 до 14 е алкално.
Може, признавам, карам на спомени от преди 20 години.

# 459
  • France
Ако е била на анти-бебе хапчета и ги е спряла - да, ще ù се промени МЦ

# 460
Ако е била на анти-бебе хапчета и ги е спряла - да, ще ù се промени МЦ

И това не е напълно вярно.
За всеки е различно.

# 461
Отивам да пращам сина да се моли и благодари, че е 185 с майка дето е 160 и му се е разминало това така страшно проклятие.
Хаха ,ама хич нямате комплекси на тема височина.Всички сте много ниски,а децата все мнооого високи 😂

# 462
Не'ам комплекси, ама си е истина, даже съм под 160.И двамата ми сина са взели високия ген на дедовците си и избирателната глухота. Често крещя, барем там на високото да се чуе(черепните кутии са пълни с вятър и мъгли) , ама тцъ. 😂 😂 😂

# 463
Отивам да пращам сина да се моли и благодари, че е 185 с майка дето е 160 и му се е разминало това така страшно проклятие.
Хаха ,ама хич нямате комплекси на тема височина.Всички сте много ниски,а децата все мнооого високи 😂
Че имам си и не си ги крия🤷🏻‍♀️ поне за разлика от майка си, той не трябва да се прави на Матей Казийски, че да затвори прозореца на банята.

# 464
Не'ам комплекси, ама си е истина, даже съм под 160.И двамата ми сина са взели високия ген на дедовците си и избирателната глухота. Често крещя, барем там на високото да се чуе(черепните кутии са пълни с вятър и мъгли) , ама тцъ. 😂 😂 😂
Ти пък, то и на ниско ниво не се чува. Избирателната глухота при моя син е още от детската градина и си продължава в училище.

Общи условия

Активация на акаунт