Смешки от форума 36

• 72 913
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • в сърцата на децата <3
Sause baus! тия риби не ги ли убивате преди да ги готвите 😳 В някоя от азиатските страни имаха такъв деликатес - "шаран Ин и Ян", който от едната страна е изпържен, но още е жив. Извратена работа...

# 616
Припомнихте ми разказ на една от бабите ми. Тя - млада булка, а техен приятел им подарил риба, наловена с кош от реката. Тя знае как се пържи риба. Соли, овалва с брашно, пуска в нагрятото олио... Рибата започва да подскача и да се залепва за тавана.
Откъде да знае младото булче (пристанало на мъжа си още 17-годишно), че рибата трябва да се почисти, преди да се изпържи?

# 617
Sause baus! тия риби не ги ли убивате преди да ги готвите 😳 В някоя от азиатските страни имаха такъв деликатес - "шаран Ин и Ян", който от едната страна е изпържен, но още е жив. Извратена работа...

Ами така си е извратена работа.
Явно шараните доста деянат на сухо и за това и при пържене на парчета пак има конвулсии.

# 618
Всеки има такива случки. Когато не знаеш какво да правиш

# 619
Е, моят мъж ми донесе изчистен шаран, без глава. Ми хубу, ама като взех да го режа и като взе да скача в ръцете ми. Ужас. Нещо в мен "изтръпна" и от тогава не искам, и не ям шаран. 😐 Не можах да го нарежа, само "набелязах" парчетата, без да пипам гръбначния стълб. 😀 А как бях взела да чета за умъртвяване на мъртва риба тогава.. А като бяхме малки как сме помагали с чистенето и убиването на рибите...... Сега вече не мога явно Simple Smile

# 620
С тия скачащи риби в тигана темата заприлича на Страшки.

# 621
Авторско форумно творчество, култово, смятам аз.

# 622
Лейди, откъде изкопа този бисер? Joy
Моля, линк.

# 623
Божеееееее, докато загрея, че за PapaPanda става дума🤦‍♀️😂

Тази авторка наистина не бива да остава анонимна😂

# 624
  • Далечният изток
Автор. Вяско. Simple Smile

# 625
Видях темата.
Браво на вяско, получило му се е.

# 626
Цитат на: link=topic=1361873.msg43371469#msg43371469 date=1630008368
И ние имаме изцепка с канокулит лепило в нас. Детето като беше детене затворил хубаво шишенцето и го прибрал в хладилника на вратата, след което разбира се шишенцето паднало, разляло се и залепнало. Стъргах, киснах в ацетон, дърпах, подмушвах нож, не можах и не можах да отлепя. Сега на едната етажерка не мога а сложа нищо понеже шишенцето е залепнало по диагонал. От дърпане пукнах пластмасата под лепилото. И така ще си стои во век и веков явно.

# 627
'ма пак ли за мен става дума? Баси, по-популярен съм от книгите на Венета Райкова.

# 628
  • у дома...
Папа президент!

# 629
Де изчезна другата звезда - Танграта?

Допис: поправям се😅

Общи условия

Активация на акаунт