Смешки от форума 36

• 72 886
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Има жени, които на нервна почва не могат да заченат. Отразява им се на хормоните и т. н.
Та при тях една ракийка от сутринта за отскок може и наистина да помага Joy

# 76
А ракия без захар как си набавя? Сама ли си я вари?

# 77
Или сама , или я взима от някой, който не слага.

# 78
  • Далечният изток
Или сама , или я взима от някой, който не слага.
Няма как някой да не слага захар. Няма да се получи ферментация. Сиреч няма да се получи ракия.

# 79

Няма как някой да не слага захар. Няма да се получи ферментация. Сиреч няма да се получи ракия.
Има, има Wink

# 80
  • до най-прекрасния мъж
Ама то не става въпрос за нервна почва, а за едва ли не лечение на запушени тръби. Тааа...затова леко не схванах как ще стане само с рИкия, пък била тя и без захар.

# 81
  • Далечният изток

Има, има Wink
Сигурно. Ама колко захарност ще има тоя плод?

# 82
Да видим правилно ли съм разбрала. Та значи, туряш квото требе с продукти за салата, да са "парфюмираш" едно убаво, пийш една ракия, за по сигурно и една мастичка, че ся й е сезона, отиваш при миУто, ухаеща на шопска и те нинджите (демек спермчовките солдати) кат та надушат, веднага те оплождат. Туй ли му е чалъма? Чини ми се, че вечерта е по удачна от сабале, ама квот такова. 🤔

# 83

Сигурно. Ама колко захарност ще има тоя плод?
Ние правим само от Мускат Отонел и там каратите са винаги много високи.

# 84
Ракията е универсално лекуващо и подпомагащо средство. Не разбирам захарта как пречи, но може би е напън да звучи по-сложно.

# 85
Аз благородно завидях на тези, които сутрин могат да си поспят още 1 час. Аз ставам в 6 ч. и излизам в 6.40 ч. за работа. Ако трябваше да пия ракия в 5 ч. сутринта и да си доспивам до 6 ч., май без деца щях да остана.Wine Glass

# 86
Аз благородно завидях на тези, които сутрин могат да си поспят още 1 час. Аз ставам в 6 ч. и излизам в 6.40 ч. за работа. Ако трябваше да пия ракия в 5 ч. сутринта и да си доспивам до 6 ч., май без деца щях да остана.Wine Glass

Не бе, почваш от вечерта да жулиш ракията, после си полежаваш и поспиваш до сутринта. С повечко часове да подейства сигурно е още по-ефективно, може близнаци, тризнаци да се пръкнат.

# 87
  • Другата България
Цитат
Ох, да не разказвам с подробности как едно 2-3 годишно момче се изпишка в мостра на тоалетна чиния в Практикер. Дори се похвали на мама и тя му каза "Браво". Може и тя да го е пратила там, знам ли.

# 88
  • France
JoyJoyJoy ужас. От друга страна, ако ми се случи на мен ще бъда толкова изненадана, че като нищо и браво да му кажа.

# 89
  • у дома...
Аня Пенчева е разказвала много пъти за тампона с магданоз и мастихи май.Слагала,слагала и заченали Пипито.
Трябва и друго да е слагала, сал с китка магданоз няма да станат нещата...

Общи условия

Активация на акаунт