Смешки от форума 36

• 72 913
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София
“На мен маските много ми харесват.Така поне не се усещат миризмите на пот,чесън и алкохол от повечето ни сънародници.”

Съфорумка коментира горното:
стига де ... да не би миризмите от гадни парфюми и гледките от помади от сънародничките ни да са по-убави ?”

# 631
  • Down south
Може ли и обяснение на смешката?

# 632
  • Далечният изток
За предпазните маски иде реч. И че могат да предпазят от миризми на чесън, алкохол и пот/незнайно защо/, но не и от гадни парфюми...

# 633
  • София
Аз лично предпочитам хилядократно аромата на парфюми, дори и “гадни” , пред тази на пот, чесън и алкохол…
 Кой както иска да тълкува цитата. За мен е забавен Grinning

# 634
  • София-Младост
Цитат
Влиза се спокойно със ваксина конен сертификат и ПСР тест,
Стига да имате визи в паспорта.

# 635
  • Euskal Herria
Цитат
ММ ме обяви за вещица, съсипваща чуждия бизнес. Първата ми работа беше в едно заведение, работих 2м, не ми допаднаха условията (от 7 до когато има клиенти, може и след полунощ да е, за 20лв дневно) и напуснах. Няма и месец след това и затвори. После работих в една пералня и тя няколко месеца след като напуснах затвори. Преди няколко месеца напуснах месарницата, от която толкова се оплаквах. От вчера има табелка на вратата че затварят окончателно. Свекървата на шефката вече е много зле (рак на дебелото черво) и не може да се обслужва сама, мъжа и откакто майка му се разболя е все по болници, та шефката напуска за да я гледа.
И мм каза че аз съм виновна 😂 До скоро ме пращаше да работя в бмв, сега ми е забранил, защото ако нещо се случело с тях щял да ме запали на клада 😉

Разсмя ме поста на съфорумката, благодаря й!

# 636
  • Сф
Цитат
Да си ЖЕНА и да се разведеш на 50 г ! е, като да си купиш фабрика на 8 септември 1944 в България. Греда, ама отвсякъде !!!

# 637
А която не пуши?
Цитат
Която не пие, не е имала дете-седмокласник в ДО

# 638
А която не пуши?
Цитат

Ами права е жената, напълно я разбирам... Аз миналата година петокласничка имах и пак... Тъй като и пуша и пия, по едно време си мислех дали да не мина на марихуана.

# 639
  • Down south
Цитат
Как да извадя металните пръчки от найлона на басеина, тъй като от топлото са се сраснали с найлона.

# 640
Цитат
Работата ми е технически ориентирана. Влезе един възрастен господин и на въпроса ми "С какво мога да Ви помогна?" отговори "Е кво ше ми помогнеш - ти си жена! Нема ли некое момче?" Sweat Smile

# 641
А която не пуши?
Цитат
Може ли обяснение на смешката?

# 642
А която не пуши?
Цитат
Може ли обяснение на смешката?
Сигурно нямате дете в ученическа възраст. Седми клас е много специален. Това е времето, в което побеляват косите на майките, превръщат се в зомбита и антидот са само антидепресантите. При ДО ефектът се засилва правопропорционално на времето вкъщи. Намалява се единствено с алкохол или нещо по-силно, но незаконно. Simple Smile

# 643
  • Euskal Herria
Цитат
Ние тръгваме за Лас Селос.Тъй като имаме 280 км ,мъжът ми ме предупреди да не му тълкувам пътни знаци  и маркировки ,да не му казвам как да шофира,сал имам позволение да псувам другите участници в движението😂.

И следващия пост на съфорумката по същата тема:
Цитат
Значи ,пълно е с румънци,ше им бера лайката аз.Три коли излизат от аварийната ей тъй без мигач,от ляво хвърчи един,на магия някак спряхме зад последния румънски пед@л.Чак аз по инерция натиснах десния крак надолу 🤭🤭
Инак мълчах до сега,защото Звери спеше,сега се събуди и почвам да си разсъждавам на глас.Тази кола е купена при сключен брак,в моята половина моа си говора кот си искам.🤭🤭🤭
Като гледам, не само аз съм оценила коментара й. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 23:44 от Не се сърди, човече

# 644
  • Пловдив
Цитат
Случка от преди няколко дни. Викаме шпакловчик да довърши една мазилка с която не се с правихме. Не стига че цял ден му се моля да финишира 9 квадрата таван (в случая няма да коментирам работата му).Съпругът ми влиза в тоалетната. Аз седя в кухнята защото майсторът се преоблича и чувам "Не пускай водата че ще ходя и аз" щях да се задавя с кафето.

Общи условия

Активация на акаунт