Отговори
# 150
  • София
gudza,aз съм в блок 1.Значи сме съвсем комшийки.Браво Wink Ами,тогава заповядай при нас някой ден,да се запознаем LaughingЩе ни е много приятно Hug

# 151
Благодаря ти Ками  bouquet

# 152
  • София
Ей,момичета,какво слънчице грее навън LaughingНе съм виждала слънце от една седмица Crazy

Ние отиваме на разходка.
gudza,заповядай с нас ако искаш.След 10.30 сме на Лучано с Линет и Хамелеонка Wink

# 153
  • София
Здравейте и от мен. Отдавна не съм, се мяркала, но или сме в провинцията, или сме болни, направо вече полудях. Сега си търсим и ново GP, а не знам къде да ги запиша. Чух добри неща за д-р Азади, но все като реша да й звънна, тел й е изключен. Ако може да ми помогнете с лекар, от който сте доволни ще ви бъда благодарна.
Гледам, че на 1-ва страничка им рожденните дни.
Линет, моля те пиши и мойте диваци - Атанас - 04.03,04г, Валерия - 24.09. 06г.
Добре дошли на новите майки и бебета.
Бързам пак да мерим Т, после ще изчета подробно.  bouquet

# 154
  • София
Момичета,какво ще кажете да си направим една Коледна младостка среща тази седмица Wink.
Може пак някъде към Патиланци да я направим.Давайте идеи Hug

# 155
Ками, каква хубава идея........!

# 156
  • София
Вени,поздравявам те за нервите и търпението пак да сложиш коледната украса на темичката.Браво Hug

# 157
Момичета, пооправих коледната украса Peace Но не помня инфото на новите мами, който тези дни се бяха засписали в темичката ни, ако искат нека пак да го дадът за да ги сложа отново в списъка. Laughing
gudza, и вас ще ви прибавя в списъка.

Таня П.,незнам защо имаш такъв късмет с телефона на Азади. newsm78 Винаги когато ми е потрябвала винаги ми е вдигала на мобилния. Ако искаш отиди на място в кабинета й, да си говориш с нея, никога няма да те върне. И дано не е сериозно и скорошно оправяне ви желая. А за децата мисля, че фигурират в списъка, но без рождените дати, и тях ще прибавя. Peace

На Ками, наистина е хубава идеята, само трябва да се организира ме. Хайде днес и утре всеки който иска да се съберем за да направим коледно тържество за децата да каже ден, час и място на което му е удобно  и деня и мястото за който има най много гласове да го организираме. Peace  За мен и Емджи няма проблеми ние сме свободни и ще се съобразим с болшинството. Така, че топката е във вашите ръце момичета. Party

# 158
  • София
Здравейте, мами, скоро не съм писала, но следя темата и сега ми се налага да се включа с въпрос-молба.
Таткото ни ще си сменя GP-то и искаме да е някой от 25-та поликлиника, за да ни е близо. Моля ви да ми препоръчате някой подходящ личен лекар, ако имате добри впечатления или отзиви.
Благодаря  bouquet Hug

# 159
Ние сме при Владимирова-Буковска-не мога да се оплача, но не мога и да се похваля

# 160
  • София
Я да побутна малко темичката напред Wink

Браво на Вени,че се е сетила да даде линк на 25 п-ка.
Момичета,ако сте доволни от педиатрите си,давайте координати,да ги сложи Вени на първа страница.Много майчета се чудят за доктори-така ще им е по-лесно Peace

# 161
Момичета, новини от Софийска вода...

На 14 декември 2006 г. (четвъртък) във връзка с реконструкцията на
водопровод с диаметър 300 мм, от 10.00 до 20.00 часа се налага временно
прекъсване на водоподаването в ж.к. „Младост” 1, бл. 53, бл. 54, 27 –ма
поликлиника, пощата.
При продължителност на ремонтно –монтажните работи над 12 часа ще бъде
осигурена водоноска на 27 –ма поликлиника и между бл. 53 и бл. 54 в
ж.к. „Младост” 1.

# 162
  • София
И аз видях съобщението в мейла си. Точно се обадих на тати да купи вода. Тия от СВ се оляха.

# 163
Ками за следващия слънчев ден ще се разберем нещо Wink малко ще ме е срам Blush но ще се радвам да се запознаем.Ето да ни видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=56997

# 164
  • София
gudza,няма от каво да те е срам Laughing
Много сте хубави на снимките-и ти и беба Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт