Отговори
# 135
Момичета направих някой промени в списъка: прибавих списък на лекарите, на рождените дни на мамите, допълних новите мами. Peace Дайте кородинати и телефони на лекарите от който сте доволни и ги препоръчвате, за да има един приличен списък за удобство на бъдещи и настоящи мами.

М_е_г_и , дай координати и телефон на Китова, за да прибавя към списъка и нея

# 136
  • София/Сливен
Д-р Ваня Китова
25 ДКЦ - 3 етаж (до кабинета на Азади)
тел. 9767562, 0899174697
работното и време е на четна дата следобяд, на нечетна - сутрин. За точните часове не съм сигурна: Сутрин 8,30-12,30, следобяд 13,30-18,30
В обратната смяна в кабинета има друга лекарка.
Има и часове за домашни посещения, и определени часове и дни за детска консултация.
Когато не е на смяна, нощем, в събота и неделя - дежурното звено тел. 8751076, 8756161

За протокола  Laughing Моя РД е 24.11.1971

# 137
Здравейте,
Виждам че има много инфо вече на първата страница.
И аз да си дам моето: РД на 14.08.1976
Ние сме при Азади, нейните координати вече са написани. За сега съм доволна от нея, но все пак сме се виждали само 3 пъти.
Прочетох че има майчета от Младост4, аз все самичко се разхождам с бебето, ако има желаещи за разходки в студеното време ще се радвам на компания Hug
За снимките ние се отчетохме в папка Младост4 Laughing
поздрави

# 138
   Ние днес направихме една 3 часова разходка в парка на Младост 2, но за съжаление не си свършихме всичката работа в Социалните и утре пак сме там! Ако има желаещи за разходка в Мл.2 да свиркат  Mr. Green!
  За списъка, моя милост е с рожденна дата 10.08.1979  Mr. Green!

# 139
  • София
  Да се отчета и аз с рожденна дата 24.12.1981 - Бъдни вечер  Simple Smile

# 140
Момичета, прибавих ви и рождените дати. Peace Както може би сте видя ли Ками направи и клипчета, та каче вече може да качвате ако имате естествено желание и клипчета. Хайде дайте някакви идей за по интересно заглавие за темичката ни по случай наближаващите празници, че на мен нищо не ми хрумва. newsm78

# 141
Момичета здравейте.Искам да ви попитам нещо,къде в Младост има козметичен салон,където поставят обици?моля ви да ми помогнете,благодаря ви предварително!  bouquet

# 142
  • София/Сливен
Разгледах клипчетата - много са сладки малките мишоци. Мога да сложа и аз, но на моите клипчета са само моите деца, не съм се виждала с други майки от форума.

# 143
Слагай, няма проблеми. Peace Тъкмо така ако се засечем някъде , ще се познаем Hug

# 144
  • София
Е-е,за съжаление всичко от последните 4 дена се е загубило.Венииии,и украсата я няма Sad

# 145
  • София
Върнат архив.Здраве де е.....

# 146
Здравейте и от мен Hug приемате ли нови мами при вас?Аз съм от Младост 1 и ще се радвам да се вклучвам във вашия отбор  bouquet Казвам се Михаела и съм на 25 год. дещеря ми е родена на 04.10.2006. и се казва Жаклин.От скоро живея в Младост и още никой и нищо не познавам Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 00:14 от gudza

# 147
Е, как може такова нещо? newsm78 Нестига, че редовно форума се скапва и сега и това. Яд ме е само за труда който положих, но здраве да е. ooooh! Тези дни като има свободно време, ще я украся пак и дано този път се задържи украсата повече.

gudza, добре дошла сред нас. Ако искаш дай повече инфо за теб и детенцето ти за,  да ви включа в списъка.Къде в Младост 1 си?

Ками, знаеш ли , че вече нашето магазинче не съществува ? Sad Опразнено е , и няма бележка дали са се преместили някъде другаде в района.

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 23:26 от Linet

# 148
  • София
gudza,добре дошла сред нас Hug.В кой блок си?Ние се събираме на Лучано почти всеки ден от 10.30 до 12.30 поне.Ако ти е удобно мястото,заповядай.Много ще се радваме на нови попълнения Wink

Вени,лоша работа с магазинчето.Отидоха ни ботушкитеееее smile3518

# 149
Здравейте на всички  Hug аз живея в блок 1А Какво повече инфо да дам? Благодаря за гостоприемството  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт