Отговори
# 120
  • София
И днес с Вени и Емджи отразихме страхотна разходчица Wink.Въпреки гадното време,ние сме първи пушки по площадките Joy Joy Joy

Мами,качвайте снимки на дечицата в албумчето.Засега там самотно си стоят само Емджи,Калоян и Дани PeaceХайде да видим колко са порастнали младостките юначета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121
  • София
Здравейте момичета Simple Smile

Аз съм една бъдеща мама от Младост 4, бл.458 (близо до фантастикото) и скоро май ще се присъединя към вашата дружинка Wink

Имам едно питане, ако може да ми помогнете за избор на педиатър в района.
Видях че и друга мама е питала, но за Азади съм чела противоречиви мнения. За Елена Иванова от студ. п-ка само хубави неща съм чела, но незнам не трябва ли да е по-близо лекарят, за да стигаме при нещо спешно по-бързо  Rolling Eyes
Нещо не мога да се ориентирам кого да избера а и след грешката ми да си водя бременноста при непроверен лекар тук в 25 ДКЦ, не искам това да правя и за педиатър. Та ако можете да ми препоръчате някой  Rolling Eyes

Приятен ден на всички  Hug

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 17:06 от verolina

# 122
  • София
   О да и аз направих същата грешка да почна да си водя консултацията при непроверен лекар в поликлиниката. Бързо, бързо се отказах. А за спешните случай мисля че не ти е нужна именно личната лекарка. Така че ако нямаш проблеми за рутинните прегледи до Студ. град това е също вариант.

# 123
Честит рожден ден и от мен на Kabiv! bdbaloni  party023
 Желая ти всичко най хубаво в живота, много любов, щастие и приятно прекарване на празника.

zayo , лекарката е страхотна, много е разбрана, отзивчива и страхотен човек. Няма да съжаляваш ако се запишеш при нея. Аз лично никога не съм имала проблеми с нея, нито за направления, нито бърза да изписва антибиотици.Но ако искаш ще ти дам мобилния й да си проведеш един разговор с нея и тогава да решиш.
 И вече сте в списъка. Peace

Ками, мерси. Вярно много си поиграх, ама крайният резултат си заслужава. Grinning Утре се надявам пак да сме първи пушки по площадките Joy Joy Joy

Verolina, добре дошла сред нас.  bouquet Желая ти леко и безпроблемно раждане Simple Smile А по въпроса за личният лекар на предишната страница, а и тук сега съм писала за д-р Азади, ако искаш и на теб ще дам телефона й, да си проведеш един предварителен разговор с нея, че е едно да обяснявам друго е ти да си говориш лично с нея и да се убедиш какъв лекар и човек е тя.А и още нещо за нея: тя е специалист детски болести, което мисля че е много важно при избора на лекар.
И ако не е тайна кой е бил този лекар, при който си водила бременността и не си доволна?

# 124
Здравейте,
ако може и мен да ме включите към Младостките мами, очаквам да стана такава през декември. Живея в Младост 1А, бл. 529.  И моето питане е за добър педиатър в Младост, защото нямам никаква идея кой да избера. Или ако е коментирано някъде, или пък има списък, моля да ме насочите.
Благодаря предвариелно.
Поздрави!  Heart Eyes

# 125
  • София
Verolina, добре дошла сред нас.  bouquet Желая ти леко и безпроблемно раждане Simple Smile А по въпроса за личният лекар на предишната страница, а и тук сега съм писала за д-р Азади, ако искаш и на теб ще дам телефона й, да си проведеш един предварителен разговор с нея, че е едно да обяснявам друго е ти да си говориш лично с нея и да се убедиш какъв лекар и човек е тя.А и още нещо за нея: тя е специалист детски болести, което мисля че е много важно при избора на лекар.
И ако не е тайна кой е бил този лекар, при който си водила бременността и не си доволна?

Linet , лекарката се казва Цанка Илиева, незнам но аз съм изключително недоволна от нея, и през цялото време ходих на други места заради липсата на доверие към нея  Sad

# 126
  • София
Хи,хи,хи,Веролина,и на мен Илиева ми води бременността.Но аз лично съм доволна от нея.Имах ужасно проблемна бременност с кървенета и контракции през цялото време и мога да кажа,че благодарение на Илиева сега гушкам малкия Коко.
Аз бях много взискателна към нея и не й премълчавах нищо,както и тя на мен/както се досещаш Joy/.Когато реших да ходя на триизмерен видеозон-нямаше нищо против.Давала ми е направления за всичко-токсоплазмоза,хепатит извънредно и т.н.Имали сме доста сблъсъци,но за мен не това беше най-важното Naughty
Наистина,не си поплюва и има остър език,но пък не бих се поколебала и за второто нея да потърся Wink

А за педито-препоръчвам ти Елена Иванова от Студентска поликлиника.Малко е далече,но пък е страхотна докторка.Избрах я след обстойно проучване на мненията от форума и не съм съжалила нито за миг Peace

Пожелавам ти леко раждане Hug

# 127
  • София
Здравейте,
ако може и мен да ме включите към Младостките мами, очаквам да стана такава през декември. Живея в Младост 1А, бл. 529.  И моето питане е за добър педиатър в Младост, защото нямам никаква идея кой да избера. Или ако е коментирано някъде, или пък има списък, моля да ме насочите.
Благодаря предвариелно.
Поздрави!  Heart Eyes

Здравей Hug
В района май няма свястни педиатри,освен Азади.Но при нея нещата са малко по-особени.Пиши ЛС на Linet,тя ще ти обясни по-подробно.

Когато аз избирах педито,се бях спряла на 2 възможни избора-Елена Иванова от Студ.п-ка и Байкова от филиала на Студентска поликлиника в Мусагеница.Избрах първата,защото имаше повече/само Laughing/позитивни мнения за нея и защото е по-младичка.Отделя доста време за всяко дете,играе си с тях.Калоян само като я види и грейва целия Joy

Леко раждане и на теб и ще те чакаме да се присъединиш към нашата групичка за разходки скоро Hug

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 23:51 от ками

# 128
Здравей Hug
В района май няма свестни педиатри,освен Азади.Но при нея нещата са малко по-особени.Пиши ЛС на Linet,тя ще ти обясни по-подробно.

Ками,няма нищо особено. Просто тя не се води GP, а е специалист детски болести и следователно при нея доколкото знам няма начин да се водят пациенти. Принципа е следният : записва при нейна доверена колежка децата, която при посещение на дадено детенце издава направление. Като родителите не ходят при тази която е записано детето, а директно при Азади, оттам на татък тя си взима направленията и се плаща потребителска такса от 1.50лв. Аз лично съм съгласна да давам тези 1.50лв. но да знам , че детето ми е при свестен и адекватен, разбран, отзивчив и човечен лекар какъвто е тя. Копирам от предишните си постинги това което съм написала за нея  като работно време и телефон за връзка : Работното й време е всеки ден от 9.30ч.  до 12.30ч., от 12.30 до 14.30ч. домашни посещения и от 15.00ч. до 19.00ч. е пак в кабинета си  в 25 ДКЦ в Младост 3. Специалист е детски болести, и винаги можеш да й се обадиш ако имаш проблем. Забравих да напиша, че и в събота приема от 9.30ч. до 14.00ч.  Кабинета и е на 3 ет., от асансьора  в дясно . Телефон за връзка 0887 387 515. Препоръчвам на всички който са заинтересовани, най добре да се свържат с нея и да разберат за какво става дума и че не си говоря празни приказки. Peace

Затова предлагам на всички мами, който са доволни от личните си лекари да им дадат координатите и да направим на първата страничка списък и с лекарите и техните координати. Така на бъдещите мами , мисля че ще им е по удобно.

tini-mini, Добре дошла сред нас.   bouquet
 На всички новодошли : Утре ще ви добавя в списъка, че сега вече ми се нанка и не ми се занимава smile3507

# 129
  • София
Да,да има координати не е зле Wink

д-р Елена Иванова - педиатър
'САНА' ООД - в една сграда са със Студентска поликлиника
работно време:
четни дни:следобед 13:30 - 19:30
нечетни дни:сутрин 7:30 - 13:30
работи със здравната каса
Утре ще напиша тел.,че сега не са при мен Wink.

# 130
  • София
Мерси момичета  Hug

Имам още няколко дни за размисъл и ще трябва да решавам  Rolling Eyes

ками , предполагам че може и да по-свястна Илиева, но наистина трябва да си по-нахъсан и да не и траеш. Но аз през цялото време, в началото особено бях толкова шашната, и очакавах съвсем друг подход, но както и да е Simple Smile
Живот и здраве скоро ще си гушкам бебчето  Heart Eyes

# 131
Да,да има координати не е зле Wink

д-р Елена Иванова - педиатър
'САНА' ООД - в една сграда са със Студентска поликлиника
работно време:
четни дни:следобед 13:30 - 19:30
нечетни дни:сутрин 7:30 - 13:30
работи със здравната каса
Утре ще напиша тел.,че сега не са при мен Wink.
  Да допълня телефоните  Wink
   0888 936128 - д-р Е. Иванова
   служ. телефон - 867 6391

Да се похваля: ние снощи бяхме на консултация и д-р Иванова много му се накефи на малкия, защото е само на кърма и за 20 дни е качил цяло кило  Mr. Green! Дано продължава все така добре да си хапва и дано мама има дълго време кърма  Praynig! Единственият проблем за сега ни е жълтеницата, но той и баткото я кара до 3 месец, така че не се притенявам за това!
  Добре дошли на новите мами и бъдещи такива  Hug!

P.S. Бихте ли ме светнали как да кача снимки в албума?

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 11:05 от benighted

# 132
Благодаря ви сърдечно за отговорите. Аз живея в младост 1А и съм без кола, затова ми се ще педиатъра на детето да е на пеша разстояние, както е 25 ДКЦ, а Студентски град е по-далечко. Някой може ли да ми каже нещо за Китова?
Лек ден !

# 133
  • София
benighted,браво на вас ooooh!
Като влезеш в сайта най-отгоре в ляво има Upload Photos.Като го натиснеш ще ти излезе прозорец със софтуера,който трябва да свалиш.Става за секунди.После Select Photos,браузваш си снимките,даваш им име и описание и готово Wink

# 134
  • София/Сливен
Здравейте и от мен! Много рядко пиша в темичката, но я чета всеки ден. Подтикната от един призив малко по-горе, сложих малко снимки на моите мишоци в албумчето. Чудих се как да кръстя албумчето (в големия албум) и писах Младост4.
Видях че се появиха още мами (и бъдещи) от Младост4. Ние с малката още мерим улиците и площадките, а баткото ходи на градина.
Има ни в списъка (тук сме от самото начало на Младостките теми), но ето още малко информация
Аз съм Миглена - 35 години, Тошко е Тодор всъщност, но не обича да му казват така (като стана дядо ще съм Тодор) - 26.05.2001, Велина - 15.06.2004. Живеем в блок 419 (точно срещу Фантастико).

Благодаря ви сърдечно за отговорите. Аз живея в младост 1А и съм без кола, затова ми се ще педиатъра на детето да е на пеша разстояние, както е 25 ДКЦ, а Студентски град е по-далечко. Някой може ли да ми каже нещо за Китова?
Лек ден !
Ние сме при нея от 1 година (става въпрос за младата Китова, защото има още една). Досега нямам оплаквания, но не сме имали и рискови ситуации. Само кашлици и температури (минавали сме без антибиотик). Но почти винаги има много хора пред вратата и, бебетата обаче са с предимство. Когато се налага изпраща при Азади (ако няма време за всички пациенти или ако има нужда от второ мнение), кабинетите им са съседни.

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 15:24 от М_е_г_и

Общи условия

Активация на акаунт