Отговори
# 105
добре дошли на новите попълнения... Мария , имаш прекрасни МОМИЧЕНЦА.. да са ви живи и здрави   bouquet

момичета, да ви се оплача от моята ДИДИ така ни разиграва с тази ясла... че вече съм се хванала за главата и не само аз.. това дете се е повредило неще да спи в яслата и това е.. такъв ЦИРК разиграва.. че вече се изприщвам при мисълта за спането и... #Crazy ДАВАЙТЕ съвети какво да правя.. че ми е много належащо да свикне с този сън... че и на работа тръгнах и нямам време да се занимавам дълго с капризите и... Naughty

# 106
  • София
wily,
напълно те разбирам. Мария е от 2 месеца на ясла, аз - на работа. Ние нямаме проблеми със спането и яденето, ама имаме други - големи разходки на отиване и прибиране - яслата е в Гео Милев. Най-важното на ясленските работи е децата да са здрави, пък ние - със стоманени нерви!
Аз почти всеки ден се чувствам напълно безпомощна в съчетанието на ясла и работа  Sad
Опитвам се да реагирам спокойно на всяко ясленско предизвикателство - търпение му е майката - друго не виждам какво бих могла да направя  Hug

# 107
На вниманието на всички мами от Младост 2!

Ето какво получих на имайла си от Софийска вода :

На 28 ноември 2006г.  (вторник) във връзка с изместването на уличен
водопровод с диаметър 350 мм, от 10.00 до 22.00 часа ще бъде прекъснато
водоподаването в ж.к. „Младост” II и хипермаркет „Хит”.
При продължителност на ремонтно –монтажните работи над 12 часа ще бъдат
осигурени водоноски пред хипермаркет „Хит” и РУМ Младост II.

Дано да съм ви била полезна. Laughing

# 108
На вниманието на всички мами от Младост 2!

Ето какво получих на имайла си от Софийска вода :

На 28 ноември 2006г.  (вторник) във връзка с изместването на уличен
водопровод с диаметър 350 мм, от 10.00 до 22.00 часа ще бъде прекъснато
водоподаването в ж.к. „Младост” II и хипермаркет „Хит”.
При продължителност на ремонтно –монтажните работи над 12 часа ще бъдат
осигурени водоноски пред хипермаркет „Хит” и РУМ Младост II.

Дано да съм ви била полезна. Laughing
   Линет, благодаря за инфото  Hug! Дано не продължи повече от 12 часа, че с бебенце и без вода  ooooh!!

# 109
  • София
   Ох това с водата и Хит нали не включва чак Младост 4.
   Твоята снаха duca не беше ли тази мама която не иска да знае предварително пола на малките?
   Еми незнам какво да споделя за гледането на малките защото незнам как е с едно  Simple Smile Засега си ги гледам сама през деня, а вечер помага таткото. Засега ги кърмя изцяло и двете и ги приспивам единствено на гърда или в количката. Малко беше трудничко първия месец именно заради кърменето, но го преодоляхме.
   Един въпрос видях че става дума за яслите, трябва ли вече да ги записвам ако искам като станат на годинка и нещо да може да ги приемат?
   И още организирате ли си срещички? То времето вече е неподходящо, но аз да попитам  Simple Smile

# 110
Мисля, че не. Нали все пак пише "Младост II" Peace

Aila, да тя е. Незнам как издържат без да знаят пола на децата.То до някъде си е хубаво, ама като знам мен как ме глозгаше отвътре ...

# 111
Здравейте мами!
Аз също живея в Младост. Не съм се включила.
Искам да ви питам за педиатър в Младост. Впечатления от някой да имате, който да се отзовава на дом. повиквания и да е добър лекар.
Абе поне да е малко по-добър от останалите.
Благодаря Hug

# 112
zayo, Предлагам ти Д-р Азади, и май е това което ти трябва. Работното й време е всеки ден от 9.30ч.  до 12.30ч., от 12.30 до 14.30ч. домашни посещения и от 15.00ч. до 19.00ч. е пак в кабинета си  в 25 ДКЦ в Младост 3. Специалист е детски болести, и винаги можеш да й се обадиш ако имаш проблем. Забравих да напиша, че и в събота приема от 9.30ч. до 14.00ч. Ако те интересува ще ти дам телефон за контакт.
 И още нещо ако искаш да те запиша в списъка дай координати къде в Младост си, как се казваш и кога е родено детенце! А иначе добре дошла сред нас Peace

Момичета дави се похваля Laughing В събота водих Емджи в Патиланци. Като го пуснах в малката джунгла за деца до 4 год. той забрави  за мен и въобще не се обърна да ме види къде съм. Беше му много интересно и за първи път се отдели от мен за по дълго време. А и момичетата който се грижат за децата са много мили и учтиви.Останах много доволна, е и не само аз естествено . Емил беше толкова развълнуван , че пропусна следобедният си сън и доверчерта беше е едно приповдигнато настроение. Мисля и занапред да го водя там, защото мисля че по този начин после адаптацията в детската градина ще му е по лесна.

# 113
  • София
 Аз също съм при д-р Азади и засега съм доволна.  Особено ми е удобно на мен това че приема и в събота.
 Браво за Патиланци. Кога ли и ние ще станем достатъчно големи за там  Wink

# 114
zayo, Предлагам ти Д-р Азади, и май е това което ти трябва. Работното й време е всеки ден от 9.30ч.  до 12.30ч., от 12.30 до 14.30ч. домашни посещения и от 15.00ч. до 19.00ч. е пак в кабинета си  в 25 ДКЦ в Младост 3. Специалист е детски болести, и винаги можеш да й се обадиш ако имаш проблем. Забравих да напиша, че и в събота приема от 9.30ч. до 14.00ч. Ако те интересува ще ти дам телефон за контакт.
 И още нещо ако искаш да те запиша в списъка дай координати къде в Младост си, как се казваш и кога е родено детенце! А иначе добре дошла сред нас Peace

Благодаря  Simple Smile
А има ли много хора при нея да чакат като се отиде? Разбрана ли е - например за направления?

Иначе аз съм Гергана, живея в Младост 4, Деница е родена на 13.07.2005 и сега чакаме сестричката през март.

А някой има ли наблюдения за д-р Ячева? Разбрах че живеела до нас...

# 115
  • София
Зайо,моя Калоян и Дани на Хамелеонка са при Елена Иванова в Студ.поликлиника.Много съм доволна от нея,приема и събота и неделя,ако се наложи.Но пък сигурно ще ви е далече newsm78

# 116
  • София
Ей,днес каква мъгла се е пуснала Close Но ние се обличаме и след малко изчезваме навън,че иначе става напечено в къщи Mr. GreenЕдно малко торнадо се разхожда насам-натам и руши къщата и нервите на мама Joy Joy Joy

Вени,супер си се сетила да направиш активни имената ни.Много е готино така.Браво Hug

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 09:56 от ками

# 117
  • София
Честит рожден ден на Kabiv  bouquet  bouquet  bouquet.Много да те обича и слушка малкото съкровище Heart Eyes

# 118
  • София
Kabiv,
Честит Рожден Ден и от мен!  bouquet

Желая ти здраве, красив празник, лични и професионални успехи, както и достатъчно време, за да им се наслаждаваш!

# 119
Зайо,моя Калоян и Дани на Хамелеонка са при Елена Иванова в Студ.поликлиника.Много съм доволна от нея,приема и събота и неделя,ако се наложи.Но пък сигурно ще ви е далече newsm78
  Хихихи! Значи 100 на 100 сме се виждали пред кабинета  Mr. Green! Д-р Иванова ни е личен лекар от 8 години  Peace!
  Kabiv  nbirthday! Желая ти много здраве, щастие и късмет и нека винаги се чувстваш желана и обичана жена  baloni baloni baloni!

Общи условия

Активация на акаунт