Отговори
# 90
Хайде да се разпиша в новата ни тема! Ние вече не сме 2 в 1  Mr. Green! От 6.11 насам сме мама Рени и бебе Боил  Mr. Green / можете да го добавите на 1 страница до баткото  Grinning /!
  Видях че сте си уреждали срещичка за днес, ама нали не съм влизала скоро тук...! Иначе ние също използвахме хубавото време тези дни и ходихме в парка на Младост 2 и дори цокахме на открито  Mr. Green! Мислех че ще ми е кофти, но не! Само на тати му беше малко сконфузено  hahaha!
  Ами това е от нас! Вече ще следя темичката от близо   bouquet!

# 91
  • София
benighted , честито бебче!   bouquet
Да е жив и здрав Боил!

# 92
Benighet честит юнак, да е жив и здрав.  ylinfant

# 93
benighted ,честито и от мен ! Нека да расте жив и здрав и много, много  да радва мама и тати  ylinfant
Добавени сте в списъка Peace

# 94
 Благодаря ви момичета  Hug! Дано и вашите деца растат здрави и умни и само радост да ви носят!  Hug
 Linet, аз имах предвид да добавиш малкия Боил до батко си в този ред: benighted - Ирена, 27г. и Велизар - бл. 214  Mr. Green, но сега видях, че имало и списък с рожденните дни на децата! За протокола, баткото ни е на 03.01. / но то ми го пише в подписа /  Peace!
  Лека вечер   bouquet!

# 95
benighted, щях да ви добавя и там , ама нещо ми се скапа нета и неможах , а после имах работа.Но сега вече сте там. Peace

# 96
Добре дошла при нас на новата мама benighted,

Да ти е живо и здраво бебчето и скоро да се включиш в срещите Heart Eyes

# 97
 Честита рожба на мама Ирена!!!Да ти са живи и здрави децата и сама радост да ти носят!!!

# 98
  • София
  А приемате ли мами от Младост 4 във вашата темичка?  Simple Smile

# 99
  А приемате ли мами от Младост 4 във вашата темичка?  Simple Smile

ама,разбира се!
Добре дошли и трите!!! Simple Smile

# 100
Добре дошла на новата мама Aila и на нейните дъщерички в нашите редици !:hug:
Aila, ако искаш дай данни за името ти , рождената дата на момичетата и къде живеете, за да ви включа в списъка Peace

# 101
  • София
   С удоволствие  Simple Smile Аз съм Мария и след един месец ще стана на 25 години, а малките се казват Ваня и Николета  Simple Smile Живеем в 438 блок Simple Smile
   Сега видях че скоро ще станеш леля на близнаци. Да споделиш като се появят племенничетата. Имаме си и близнашки форум  Wink

# 102
Aila , сложих ви в списъка, само дай рождената дата на момичетата,за да ги сложа в списъка с рождените дни. Peace
Непременно, ще се похваля. И тя снахата, е вече е сред съфорумките, и доколкото знам се е разписала вече в Близнашкия форум.

# 103
  • София
  Рожденната им дата е 06.08. В близнашкия имеме вече доста мами които очакват скоро две малки слънчица  Simple Smile

# 104
  Рожденната им дата е 06.08. В близнашкия имеме вече доста мами които очакват скоро две малки слънчица  Simple Smile

Да, знам. Laughing и аз го посещавам от време на време. Може да си засичала снахата, тя е отскоро регистрирана и ника й е "duca" с термин живи и здрави 31.01.2007г.
Ти като мама на близначки, кажи ми моляте как се гледат, как се справяш с хранене, приспиване и т.н.Общо взето ме интересува всичко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт