Отговори
# 75
Пробвали в 17ОДЗ в Младост1 ?

# 76
  • София
Пробвали в 17ОДЗ в Младост1 ?

Далече ми е...

# 77
Хайде пак да си спретнем среща!

В петък, събота или неделя....

Преди малко се върнах от концерт на Георги Христов-беше страхотно!!!!
Камерите бяха пред нас-може да ме видите някъде-една върла фенка-ха-ха.....

# 78
  • София
Хайде наистина да си направим една срещичка пак Wink.Аз в събота съм свободна,така че може и тогава.Тъкмо повече мами ще могат да дойдат.

# 79
Na men v sabota she mi vodiat detenceto na Rojden den v detski klub /vujchoto i plemennika, to ima stana praktika veche:)/, taka che niama da moga da se vkliucha, priatna sresha vi pojelavam:) Ako organizirame nesho za drugata sedmica, she se vkluicha:)

Izvinete za latinicata, imam problem s flex type Sick

# 80
Момичета, бройте ме и мен за срещата. Hug   Тъкмо да изпозваме хубавото време за срещи, и хем децата да поиграят Hug

# 81
здравейте момичета Hug
виждам срещички си редите..чакай да се запиша и аз... Joy

имам една молба към мамите, който взимат храна от детската кухня в Младост1... до ДАНЪЧНОТО... кога ще продават КУПОНИ за месец декември... newsm78

# 82
  • София
Купоните - вероятно в Понеделник 20 и вторник 21

# 83
И аз се чудех кога ще се продават...
За срещата мога събота и неделя.Ще се радвам да се видиме, а за 18ти в Славяни няма да мога да ходя , иначе ми се ходеше.

# 84
Хайде , сеаг кажете за събота кога и къде ще бъде срещата , че не остана време Hug

# 85
побут на темичката ни..., че вие много се разхождате.. и аз това отивам да направя..но първо ще си прибера детето от ЯСЛАТАV. нали сме вече ДЕТСКОГРАДИНЧЕТА...  smile3501 newsm45 smile3501 има от всичко по малко и ред и сополи а и ИГРА... да свиква там, че мърдане няма... smile3521

# 86
Да, Вили само сме по разходки, че това време не е за изпускане Hug
Сподели моля те какви са ти впечатленията от детската  градина   Praynig
 А какво става утре за срещата? Казвайте къде и в колко да бъде, че не остана време да се организираме!!!

# 87
срещата за утре следобед....може би........

# 88
Хей, момичета къде се покрихте утре за срещата????? newsm78 newsm78

# 89
  • София
Момичета,за срещата аз ще мога утре следобед,че сутринта имам малко работа.След 15-15.30 съм на линия Wink
А къде newsm78

Общи условия

Активация на акаунт