Търся електронна книга - 33

• 76 347
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Търся "Предатели" (втората книга от поредицата за Еймъс Декър) на Дейвид Балдачи.

osmi4ka@abv.bg

# 466
  • София
Търся "Предатели" (втората книга от поредицата за Еймъс Декър) на Дейвид Балдачи.
Изпращам

osmi4ka@abv.bg

# 467
Здравейте, търся книгите на Елена Ферранте, например " Гениалната приятелка".

# 468
  • София
Здравейте, търся книгите на Елена Ферранте, например " Гениалната приятелка".
Заповядайте: https://mega.nz/folder/eBJx3Y4K#NPzkl7HYbkdSJi3VxBc3UQ/folder/iRxwECqB

# 469
Нареждам се и аз за Тижан - Бенет мафия, благодаря
larissadaneva@gmail.com
Здравейте, бихте ли ми изпратили и на мен Бенет мафия? Благодаря предварително! bopsan_@abv.bg
И за мен ако може slavna@mail.bg

# 470
Здр. От днес в рулит има вече качени
Тижан Бенет Мафия
Грешката Ел Кенеди
Сделката Ел Кенеди
Кралят на номадите Девни Пери

# 471
търся "Не споделяй тайни с мен" на Джой Филдинг- semiademova@gmail.com

# 472
Здравейте, търся електронна книга, но ѝ забравих името и автора. Ставаше въпрос за 4ма мъже (може и повече да са били)  за всеки от тях има отделна книга. Една от книгите се разказваше за мъж който е с огромен белег на лицето и момиче (писателка) отива да работи за него за да напише книга по любовни писма които уж са на рода му, но впоследствие се разбира че не са. Спомням си също че имаше много рози, цяло крило от къщата в която той си гледа розите много и различни видове. Ако някой се сети как се казва книгата или авторката, моля да ми пише! Поздрави!😊

# 473
  • Шумен
Търся 4-та и 5-та книга от поредицата Хакерът на Мередит Уайлд. Знам, че ги няма на български. Който ги има на английски ще съм благодарна да ми ги прати на iveto_21@abv.bg

# 474
Здравейте, търся Разбити сърца на Колий Хувър. Моля някой ако я има, да ми я изпрати на nevena_suni@abv.bg

# 475
Здравейте, търся електронна книга, но ѝ забравих името и автора. Ставаше въпрос за 4ма мъже (може и повече да са били)  за всеки от тях има отделна книга. Една от книгите се разказваше за мъж който е с огромен белег на лицето и момиче (писателка) отива да работи за него за да напише книга по любовни писма които уж са на рода му, но впоследствие се разбира че не са. Спомням си също че имаше много рози, цяло крило от къщата в която той си гледа розите много и различни видове. Ако някой се сети как се казва книгата или авторката, моля да ми пише! Поздрави!😊
Книгата е,, Клубът на милиардерите'' на Джесика Клер. 1 ва и 2 ва книга бяха преведени в wattpad, но преводачка та ги смъкна от там.

# 476
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте, търся "500 нискокалорични ястия, които непременно трябва да опитате" на Дебора Грей.

# 477
Книгата е,, Клубът на милиардерите'' на Джесика Клер. 1 ва и 2 ва книга бяха преведени в wattpad, но преводачка та ги смъкна от там.
Има ги в Рулит, но са на руски.

# 478
  • София
Скрит текст:
Здравейте, търся електронна книга, но ѝ забравих името и автора. Ставаше въпрос за 4ма мъже (може и повече да са били)  за всеки от тях има отделна книга. Една от книгите се разказваше за мъж който е с огромен белег на лицето и момиче (писателка) отива да работи за него за да напише книга по любовни писма които уж са на рода му, но впоследствие се разбира че не са. Спомням си също че имаше много рози, цяло крило от къщата в която той си гледа розите много и различни видове. Ако някой се сети как се казва книгата или авторката, моля да ми пише! Поздрави!😊
[/quote]
Ако някой има свалени преводите от wattpad, може да се отзове. Има една съфорумка Цвети, която има доста от преводите, които са свалени от wattpad.

Аз търся Неизречени неща и Най-правилното нещо от Саманта Йънг.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 22:18 от missence

# 479

Благодаря ви момичета!

Общи условия

Активация на акаунт