Търся електронна книга - 33

• 76 272
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, някой има ли Падението на Леджънд на Мегън Марч. Оставям имейл, ако някой я има в ел.вариант да ми я изпрати dimitrina.todorova76@abv.bg Благодаря предварително
Ако може и на мен 😊. Благодаря предварително

radostina1112@abv.bg

Имате поща
Приятно четене

# 556
Здравейте, някой има ли Падението на Леджънд на Мегън Марч. Оставям имейл, ако някой я има в ел.вариант да ми я изпрати dimitrina.todorova76@abv.bg Благодаря предварително

radostina1112@abv.bg

Имате поща
Приятно четене
Здравейте, бихте ли ми изпратили и на мен книгите? Благодаря предварително! bopsan _@abv.bg

# 557

radostina1112@abv.bg

Имате поща
Приятно четене
Здравейте, бихте ли ми изпратили и на мен книгите? Благодаря предварително! bopsan _@abv.bg
[/quote

Bopsan напишете си валиден email

# 558

radostina1112@abv.bg

Имате поща
Приятно четене
[/quote

Здравейте, бихте ли изпратили и на мен книгата. Благодаря! silvencetooo_9112@abv.bg

# 559

radostina1112@abv.bg

Имате поща
Приятно четене
[/quote

Здравейте, бихте ли изпратили и на мен книгата. Благодаря! silvencetooo_9112@abv.bg
bopsan_@abv.bg Извинявам се и благодаря

# 560

Понеже е след моята молба за Габор Мате "Когато тялото казва НЕ", реших, че е към мен, давам веднага.

Скрит текст:

# 561
Здравейте. Много моля да прочетете отново началния пост и да спазвате изискванията. Всички молби за изпращане на линкове и т.н. се правят на лични съобщения, след като вече е уточнено кой потребител какво има и предлага и кой какво търси. Така се запълва темата излишно и се разводнява много. Благодаря ви предварително!

# 562
Здравейте, може ли някой да ми изпрати PDF формат на книгата “Как да убиеш съпруга си” - Кати Лети на имейл inter50@abv.bg
Благодаря

# 563
  • София
Здравейте, може ли някой да ми изпрати PDF формат на книгата “Как да убиеш съпруга си” - Кати Лети на имейл inter50@abv.bg
Благодаря

Ето изтеглете я от тук: https://www.rulit.me/books/kak-da-ubiesh-spruga-si-download-499512.html

# 564
Здравейте, търся  "Сделката на живота ти" - автор: Фредрик Бакман и  "Ветрове над Камино" ,"Време за милост" и "Сули"- автор: Джон Гришам.

# 565
https://dox.abv.bg/download?id=c0effc80a9И аз се засилих, проверих Рулит не е в ПДФ и продължих.
Хумористична е в повече, не се надявайте на съвети за убиване.

# 566
  • София
Има си конвертори и спокойно могат да се обработят като pdf формат.

# 567
Нищо де, не всеки може.Мен учиха с триста зора нещо елементарно.Не разбирам езика, можело и на руски.И като разбрах си мога.Първо тема си има за търсене на книги,  и това не всеки влязъл намира веднага.

# 568
Здравейте, търся книгите:
- "Неизречени неща " на Саманта Йънг
- "Магазинчето за антики и вълшебства " на Мануела Инуса

Ако някой ги има ще помоля да ми пише на лично съобщение, за да изпратя email.

Благодаря!

# 569
Здравейте. Търся Брак по сметка – Фелиша Кингсли.
Предварително Брагодаря.
zori55@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт