Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 922
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 410
  • на пистата
Явно вариант 1 им е на късмет.Той се падна и по бел.
След около 2.30ч всичко ще е в историята 😁
И при нас вас,в сряда също валеше

# 1 411
  • Варна
Да минава! Толкова се притеснявах, дали ще е спокоен, дали няма да се разболее и да не успее да се яви...
Октомври миналата година откриха рак на баща му...шок , ужас, операции, лечение...И пак притеснения как ще му се отрази това, дали изобщо ще е в състояние да завърши , ако се объркат нещата...и хиляди други "дали ".
Днес баща му е много добре, той се яви на матурите спокоен, от тук насетне , каквото дойде.
Само да са здрави и удовлетворени от себе си!
Успех в лечението! Минахме по този път, но без късмет. И аз много се притеснявах как ще му се отрази загубата на баща му. Засега се справя. Децата са по-силни, отколкото си мислим!

ivanedelcheva, а от Търговската какви са ти впечатленията?

# 1 412
  • София
Изпуснах ви тотално. Вчера малката имаше открит урок на балета и докато направим вечеря и гледаме един филм за релакс и днес дойде НВОто... Наборът искаше да го заведем като на БЕЛа, да не остава баща му с него, та днес закъснях и за работа, но това да е.
Дано днес Вариант 1 да е на късмет на децата , да покажат знания и да се случи най-доброто за тях. Писах вече - не знаем какво губим, когато печелим и обратното, така че, понякога е добре да чуем и съдбата (естествено, ако ние сме направили необходимото според силите си).
Никога в живота ми не съм правила нещо насила, всеки ден в училище или професия е била по мой избор, всяко следващо учене или начинание. Не всичко е било свръх успешно, по-често оставах втора за каквото и да било, но за себе си съм успял и щастлив човек и искам това да предам на децата - да свършат каквото и както трябва, после * ще нареди нещата по най-добрия начин, дори и да не го съзнаваме.
Не остана, момичета! Следващата ни тема ще избухне надявам се в петък, по-скоро вярвам към неделя!!! Нямам търпение вече!!!

# 1 413
Lulumba, разсмя ме 😆 тестът по музика беше ужасен. Много исках аз да го реша, за да не губи време с него, обаче, като го видях, се отказах и му казах: решавай си го това

# 1 414
  • София
Успех на децата, стискам палци Flowers Four Leaf Clover !
Днес съм дзен, за разлика от детето - отиде много по-притеснен, отколкото беше на БЕЛ.
Вчера ми се оплака от болка в гърлото, подпрях го с две неща плюс чайчета.
Сутринта, слава богу, нищо му нямаше.

Бебчо, дано е нещо леко при малкото! Пиши след прегледа.

lulumba, толкова цветно си описала ситуацията JoyJoy Joy .

# 1 415
И от Търговската гимназия са ми много добри впечатленията. В Трета и Търговската децата бяха прекрасни. Просто в Трета бяха събрали целия випуск в актовата зала, за разлика от другите училища, където обикаляхме по класовете и ме впечатли това как толкова много деца пазеха тишина, слушаха внимателно, задаваха въпроси, дори останахме и след предвиденото време, защото искаха да ни питат лично още много неща. Явно част от тях се притесняваха да задават въпроси публично. Та затова може би сложих на първо място Трета. Но и двете гимназии си струват.

# 1 416
  • В светлината на слънцето
Lulumba, разсмя ме 😆 тестът по музика беше ужасен. Много исках аз да го реша, за да не губи време с него, обаче, като го видях, се отказах и му казах: решавай си го това

Да, не само ужасен, ами и с грешка. И аз го погледнах и се отказах, а имам някакви познания. Joy

# 1 417
Да минава! Толкова се притеснявах, дали ще е спокоен, дали няма да се разболее и да не успее да се яви...
Октомври миналата година откриха рак на баща му...шок , ужас, операции, лечение...И пак притеснения как ще му се отрази това, дали изобщо ще е в състояние да завърши , ако се объркат нещата...и хиляди други "дали ".
Днес баща му е много добре, той се яви на матурите спокоен, от тук насетне , каквото дойде.
Само да са здрави и удовлетворени от себе си!
Успех в лечението! Минахме по този път, но без късмет. И аз много се притеснявах как ще му се отрази загубата на баща му. Засега се справя. Децата са по-силни, отколкото си мислим!

ivanedelcheva, а от Търговската какви са ти впечатленията?
Благодаря Ви! Много съжалявам за загубата Ви! Но и ние и децата ни сме силни, живота продължава , след всяка силна буря изгрява слънце и съм сигурна , че и при вас ще е така! Успех на детето!

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 09:57 от miglenasky

# 1 418
  • Варна
Бебчо, стискам палци и за набора, и за мъничкото да е добре. Дано не е нещо сериозно.
Svetli, светла му памет на съпруга ти!
Milenasky, радвам се, че твоят съпруг вече е добре.
Покрай сериозни болести осъзнаваме колко сме малки и раними и как от едно нещо всички приоритети ни се променят.
Накрая колкото и клише да звучи се молим всички да сме живи, здрави и от там насетне каквото е късмет да ни се случи.
Късмет, успех и спокойствие на децата ни!

# 1 419
Lulumba, аз съм с ТКДФ от софийската НМА и миналата година (в 9 клас)имах тройка на анализ на едно съвременно парче за маримба 😂 твоят доцент  все пак е защитил ниво с петица 😂

# 1 420
  • В светлината на слънцето
miglenasky, радвам се, че съпругът ти е вече добре. Коварна болест е това. Здравето е най-важно! Heart

# 1 421
Успех и от мен! Децата ни са герои, ние също.
Не мисля че да си ангажиран родител е вредно.
Аз бая юркане ударих, а тя е съвестно дете, надявам се да е имало полза. Е, математиката не ни е силата- семейно- но направих каквото можах. Припомнях си забравени формули, задачи, издирвах сборници, ПИ, отделно и курса в школата.  Мъжът ми, наблюдавайки всички процеси отстрани, рече че заедно с щерката сме добър тандем- допълвали сме се в решаването... (така ми се искаше и на мен да има кой да ме отмени)
За казуса при Pisa ми е мъчно. Имало е и в нашето училище, изпълнения от квестори, но не с такива последици. Децата са си разказвали после, че  бяха в различни стаи.
Днес съм по-спокойна, дано поне първия модул да пребори моята, и някаква част от втория. Предпочитам да има задачи от работа- мисля че тях най-добре ги разбра.
Svetli i Miglenasky,  силни момичета!

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 10:09 от lothen

# 1 422
Няма ли вече някаква информация за първия модул?

# 1 423
miglenasky, радвам се, че съпругът ти е вече добре. Коварна болест е това. Здравето е най-важно! Heart
Така е, имахме доза късмет да я открием навреме и да попаднем на добри лекари, които реагираха светкавично, иначе...
Благодаря Ви!

# 1 424
Да, не само ужасен, ами и с грешка. И аз го погледнах и се отказах, а имам някакви познания. Joy
Нямаше как да разбера, и целият да е в грешки 😆
Вече решават по втори 🍀

Общи условия

Активация на акаунт