Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 975
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Аз с огромно закъснение се включвам днес.
Но така или иначе мислено пожелавах и пожелавам успех на децата.
Изпитът сигурно е към края вече.
Сутринта по спешност купувахме транспортир на път за училище, но бяхме съвсем навреме.
Говоря от мин.седмица да подготви нещата. Снощи пак. 3 пъти. Тя си била мислила, че има.
То верно имаше, ама някъде се дянал траснпортирът.
В крайна сметка успокоена пристигна в училище.
Само да не я заболи коремът. Събуди се с леки болки и веднага й дадох спазмалгон за всеки случай.

Кога ще изчета всичко изписано Rolling Eyes

В указанията за НВО, не пише че може транспортир. Дъщеря ми искаше да го вземе, но изрично и казах да го остави защото не е изброен.

# 1 456
Почнаха ли да излизат децата! Сега като опищяхме света колко е бил лесен теста по БЕЛ , да не са решили да се "коригират" по мат. Проблема е , че по МАТ като зациклиш на някоя задача и до там .По БЕЛ все някоя точка ще закачи, ама тука.

# 1 457
  • София
Моят звънна! Питах го дали е имало игра на тото и отговора беше: " Не точно, но имаше някои фантастични предположения". Каза, че му е било трудно.
Туй то! Както и очаквах.
По-рано ли е излязъл? Струва ми се нереално да е свършило времето. Чак пък толкова да са организирани ...

# 1 458
  • Пловдив
В деня на матурата по БЕЛ рано имаше коментари, че първи модул е бил лесен, а втори труден. Сега няма още информация...

# 1 459
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята ми звънна....голямо тото е било.
Тегаво й е било. Втори модул й се сторил по-лесен от първи.
Уфффф

# 1 460
Моят звънна! Питах го дали е имало игра на тото и отговора беше: " Не точно, но имаше някои фантастични предположения". Каза, че му е било трудно.
Туй то! Както и очаквах.
По-рано ли е излязъл? Струва ми се нереално да е свършило времето. Чак пък толкова да са организирани ...
Предполагам е излязъл по -рано.
Той не е силен по математика и явно е решил, че няма смисъл от повече.

# 1 461
  • гр.Варна
А нещо по-конкретно за задачите няма ли?

# 1 462
  • Пловдив
Втори модул й се сторил по-лесен от първи.
Уфффф
ScreamScreamScream

# 1 463
  • Ланкър, планините Овнерог
А нещо по-конкретно за задачите няма ли?
Не я и питах, доста нещастно звучеше. Не иска да гледа отговори после.

# 1 464
  • София
Поне задачи от втори модул помни ли какъв вид са били? След БЕЛ 1 час след изпита не издържах и звъннах, Информира ме, че не може да говори сега, обсъждали ... Не очаквам друго днес Sad

# 1 465
https://www.marica.bg/plovdiv/obrazovanie/na-izpita-po-matematik … -desetoklasnicite

това само намирам към момента, оф
за седми клас нищо никъде

# 1 466
И аз не го разпитвах, не беше никак доволен.

# 1 467
Формулите за тела нали им ги дават?

Аз вчера в 1ч се сетих за едно разлагане от Коала, което учиха в началото на годината и не можеше да реши и ме беше питала. Днес намерих задачата в Коала и й я показах. Там пък видях и полагане в многочлен и това обясних набързо.

Simple Smile Какво е Коала- извинявам се за невежеството - сборник ли е това или...

# 1 468
Аз все се надявах на елементарен първи модул и сложен втори .. дано са се справили децата

# 1 469
  • София
Втори модул - 21 зад. с торти и диаграми, 22 зад. уравнения, 23 зад, геометрична с триъгълници. Последната задача го е затруднила, другите уж е решил. Първи модул бил средно труден.

Общи условия

Активация на акаунт