Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 97 028
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Чета тук и там, и там и тук... и с тези торти ме напуши на смях... Тазгодишното НВО вярно е "Черешката на тортата"
Ее, това беше добро 🤣🤣🤣
А, Пиза, ти не тук!!! Вашето си е "Шампанско и сълзи", ние не можем да се мерим с тортите... (Дано шампанското да е накрая все пак!!!)

И МС оценявам представянето си по БЕЛ за по-добро от двете.

# 1 516
Чета тук и там, и там и тук... и с тези торти ме напуши на смях... Тазгодишното НВО вярно е "Черешката на тортата"
Simple Smile ..точно в целта
Иначе - прибра се щастлив, хвърли чантата и каза : всичко реших без 23 задача т.в. "Излизам, беше супер лесно "Anguished ....особено ме притеснява това "супер лесно " при все че обясняваше, че БЕЛ му е по-лесен ...

# 1 517
Писа има ли някакво развитие ро сигнала за квесторите от НВО по БЕЛ?

# 1 518
И на мен вече се отчетоха!Било лесно!
Първият модул го решил , като на една задача дал отговор без да я знае- верен по думите на другите деца.Втори модул-лесен ,но не му стигнало времето за последната задача,но писал нещо по нея. Доволен е от себе си!
Сега чакаме резултати.

# 1 519
  • Пловдив
Моето също излезе.
За сега знаем, че с трета задача не се е справил. Писал бил, но двете подточки не ги е довел до края.
Моля са да е само това и ако има нещо друг ода е дребно.

В стаята едно дете повръщало. Влизали постоянно - директори, лекари. Суматоха голяма било. Но не са им дали повече време...
Звучеше много разочарован.

# 1 520
  • София
И моят не решил 23 в. Явно това е тежката задача тази година. Simple Smile 
 Добре, че вече е решил къде ще учи, та не му е важно.

# 1 521
  • София

В стаята едно дете повръщало. Влизали постоянно - директори, лекари. Суматоха голяма било. Но не са им дали повече време...

Оле, ужас. Горкото дете, Колко ли е било стресирано! И то и останалите в стаята

# 1 522
  • В офиса
Втора част имало в геометричната задача правоъгълен триъгълник с 15 градус от където излиза, че хипотенузата е четири пъти височината.
Toва е бил ключът към задачата, значи. Ами, трябва да си го знаеш, иначе се доказва не толкова просто (не и сложно, но с доп. построение) +1 за школите тук, за това време трудно ще го докаже някой, който не го знае, т.е. ще се сети пък и да го докаже.

# 1 523
  • София
Отчет и от мен. Първият модул бил перфектен, от втория решила и трите, като за първите две смята, че всички подточки са й верни, за 23 пък не е сигурна за б) точка.
Ще чакаме сега да качат теста, да видим как се е представила.

# 1 524
Писа има ли някакво развитие ро сигнала за квесторите от НВО по БЕЛ?
Писах по-напред, да не се повтарям, че досадих с моята драма. Но снощи говорих пак с класната и й казах, да предаде на директорката, че ако му снижат оценките по БЕЛ и математика, тази жалба и проверки ще им се стори като лек повей на вятъра.

# 1 525
  • на пистата

# 1 526
  • София
Моето не-математическо дете е много доволно от себе си. На първи модул не му е стигнало времето за две от задачите. Уравненията му се отдават най-добре и много хубаво е преценил на втори модул да реши първо тази задача. Останалото време се е пробвал с другите две задачи, но не е успял. Хванали са се на бас с баща му, че на МАТ ще има повече точки, отколкото на БЕЛ. Не го вярвам, но всички се радваме, че НВО-то вече е зад гърба ни. Опазихме се здрави, за да се яви. Другото ще стане ясно на 28-ми.
Точки няма да сравняваме.

# 1 527
  • София
Тинкърбел това в нашата школа не го казаха, нито в училище. Едни пробни в някакъв сборник имаше и така беше обяснено в решенията, че се налагаше да си го доказваме сами. Но тка си го доказахме, че се е сетила и доказала. Надявам се наистина да е така решението, защото много време му е отделила.

# 1 528
  • Пловдив
Моята е решила 23б и в до половината. За първата част каза, че била много лесна.

# 1 529
  • Пловдив
Знаете ли задачите от втория модул по колко точки дават всяка?  Общо са 35, но коя колко?

Общи условия

Активация на акаунт