Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 946
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 525
Успех на всички хлапета утре. Вярвайте в тях и те ще си повярват, а като не ви гледат обръщайте по едно.
 По вода да им върви!

# 526
Лека вечер на всички !!
Успех на дечицата и дано имат късмет и покажат в спокойна среда наученото !!

# 527
  • София
Момичета, наздраве! Тъкмо гаврътнах един коктейл с ром, че днес направо ми се гадеше от притеснение. Наборът е видимо спокоен, дано е така наистина, един стига да се притеснява.

Едно хем ревливо, хем спокойно ми е в момента. Много хора ми се обадиха и писаха да пожелаят късмет на сина ми, много мило ми стана и му казах колко много хора мислят положително за него.

Илит, много мило ми стана, че писа, много добре си го казала, явно опитът говори, дано и ние догодина сме толкова мъдри.

Раницата е готова, дрехите нагласени, сместа за палачинки почива в хладилника. Е, спряха тъкмо топлата вода, та наборът не успя да се изкъпе. Дано утре сутрин да има.

Успех на всички деца, да са спокойни, да дадат всичко от себе си и да имат късмет!
Спокойна вечер и на вас, момичета.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 23:09 от catty m

# 528
  • Някъде на край света
Успех на децата утре! Ще се справят и * ще им помогне да намерят най-доброто място за себе си!
Аз от студентските години имам правило "полят изпит- взет изпит", та ударихме с детето по една глътка вино. Дано не й докарам главобол. Sad

# 529
  • София
Успех мили деца, покажете най-доброто от себе си.

И да споделя днешните си забавления:
Скрит текст:
Аз днес подготвях прозорците за утрешното чистене (свалях щори, почиствах след пилето или по-зацапани от нормалното места), в един момент девойката ме поглежда и заявява: Успокой се, спри да чистиш, нали утре ще дойдат хората това, със сигурност са виждали по-мръсни
Flushed

# 530
  • Ланкър, планините Овнерог
Ходих в миналогодишната седмокласна тема. Тази от времето на излизането на резултатите
 Впечатлена съм, повечето резултати мога само да ги мечтая, но най-се впечатлих от 99 и 100 точки от двата изпита
Отивам да ги сънувам, че само там ще мога да ги видя.
Стискам палци на дечурлигата. Да са спокойни и да извадят цялото си знание.

# 531
  • София
Успех и спокойствие на децата! Да покажат най-доброто от знанията си!

# 532
Пожелавам успех на децата! Flowers Four Leaf Clover

# 533
  • В центъра на моретата
Хайде да се включа пак, че от нерви цялата ми уста стана в рани.  Аромотерапията си свърши работата и детето  заспа Simple Smile. Багажът е готов -  химикали, бележка, карта, 2 маски, вода, часовник. Инструктажа го чете преди да заспи - надявам се, че го е разбрала, пък и за какво са квесторите?!
Мятам се на сместа за палачинките. Вие да не забравите?
Мъжът ми се присети, че едно време майка му приготвяла само сандвичи с яйце и сирене по време на изпити - били късметлийски. Дано и палачинките са такива…

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 23:09 от zaek

# 534
  • Бургас
Вкъщи ще е баница

# 535
Момичета, късмет и успех на децата пожелавам от сърце! Наслука!🧙‍♂️🍀👍
В осмокласната  тема ви стискаме палци!

# 536
  • София
Моите са готови, само ще ги стопля утре. Joy
Има два вида - от мама и от баба (американски и стандартни), двамата си избраха различни, таткото ме посмя да си каже в прав текст, че предпочита мамините (т.е. бабините според гледната точка на децата) Joy

# 537
  • София
Успех на децата и наздраве на майките!
Нашата 10 класна тема казва наздраве Wine Glass и успех Flowers Four Leaf Cloverна вашата 7 класна! Да посрещнете 10 класното НВО в желаното училище, за което утре и в петък децата да дадат най-доброто от себе си, като имат късмет с хубави теми, преразкази и задачи, които с лекота и точност да напишат/решат!

# 538
  • Sofia
Здравейте, в последния момент изникна въпрос у дома дали дъщеря ми да пише чернова или не на преразказа. Досега винаги пише директно белова и приключва за 30 мин., но често пропуска някой детайли и след това не знае как да ги вмъкне. Днес ми обясни, че можело само дума или израз да вмъкне. Преди малко обаче слушах в едно видео на Просвета, че може да се сложи знак за вмъкване и да се пише 1. и под текста да се напише "Допълнения"  и на нов ред 1. ... и допълненнието от 1-2 изречения, които са пропуснати. Това наистина ли е така? Може ли да се добавя текст по този начин или е по-добре да се прави първо чернова, за да не се налагат големи промени на беловата?

# 539
  • София
Айде, както каза Бора - от нашата маса за вашата маса! Joy Успех на децата утре и в петък!

Общи условия

Активация на акаунт