Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 715
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Plovdiv, Bulgaria
Да са спокойни и удовлетворени утре децата Flowers Four Leaf Clover , нека вярват в себе си и ние да им покажем колко ги обичаме и вярваме в тях, независимо от представянето им!

# 1 321
Успех на всички! Нека математическата сила бъде с тях!
За моя набор съм скептична - днес елементарни степени изщлючи как се решават. Вдигнах ръце и го оставих на мира.

# 1 322
🍀🍀🍀 Успех, сили и късмет! 🍀🍀🍀

# 1 323
  • на пистата
Момичета,ако засекат дете примерно с температура 37.5 какво следва.Ще го допуснат ли при тези в изолатора или ще го върнат.

# 1 324
  • София
Хайде, почти не остана, да заметем негативните емоции под килима /може и чипровски да е/ и да продължим ведро напред. Късмет, успех, спокойствие, адекватни квестори и нормална обстановка пожелавам от сърце! А за задачата, може два кораба да превозват контейнери с череши, като единият е срещу течението, а другият - по него. Но единият се разваля, екипажът трябва да направи "n" на брой консерви от продуктите. Другият кораб се връща да му помогне. За колко часа ще направят консервите? А ако решат да направят и вино - колко литра вода трябва да добавят, за да се получат "x" литра течност с 13%-но съдържание? Joy
За мен елитната гимназия е тази, която ще накара сина ми всеки ден да ходи с желание на училище. Тази, в която ще срещне Преподавател, който да го вдъхнови. Тази, в която ще срещне евентуално най-добрия си приятел. Тази, която ще го отведе до многото хубави "първи неща" в живота и която ще му предложи изпитания, които ще му помогнат да израстне като човек. Кое е това училище  - не знам все още, след излизането на резултатите ще обсъдим с него и ще отидем до тези, които той си мисли, че са неговите "Топ".

Не смогвам с четенето, стигнах до това мнение. beb4o_fb, признай си, участва ли вкомисията, определяща вариантите? Да сядаме ли да решаваме задача? Laughing Laughing Laughing

А по втората част на мнението ти - това е, което искам за сина ми. искам да подадне на преподавател/и, който да го вдъхнови, да намери истински приятели за цял живот.

А иначе днес при нас подготовката бе - наборът има последне час по МАТ, после уж реши няколко задачи за работа и сплави. През останалото време игра на компа. А аз съм лежерна и съм отдала цял ден на един сериал. Моят син носи освен химикалите 2 молива и една малка линийка, нямал нужда от пергели, транспортири или други чертожни инструменти.

Успех на всички деца утре, да дадат всичко по силите си!

# 1 325
Момичета,ако засекат дете примерно с температура 37.5 какво следва.Ще го допуснат ли при тези в изолатора или ще го върнат.
Не мисля, че тези термометри, с които мерят, хващат толкова ниска Т. От опит го казвам

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 22:07 от Amelin

# 1 326
  • на пистата
Не мисля, че тези термометри, които мерят хващат толкова ниска Т. От опит го казвам
Тези термометри ака са такива де(на челото електронни)мен ме изкараха с 38.5 без да имам 😁

# 1 327
  • София
Късмет на всички деца утре, да са спокойни и уверени в силите си 🍀

# 1 328
На НВО по Бълг. никой не им беше мерил температурата в нашето училище

# 1 329
  • София
Моята девойка събра почти всички моливи, които имаше в стаята ... обяснение - за да не носи острилка Simple SmileSimple SmileSimple Smile Успех на всички дечица!

# 1 330
  • София
catty m, дано пътят ми никога не се пресече с тези, от комисията Joy Точно тези задачи на мен са ми тъмна Индия, стрелях напосоки Joy

# 1 331
  • Варна
Дами, пак ще трябва да дочитам. Включвам се да пожелая успех, късмет и спокойствие на децата ви. Стискам палци всички да се справят отлично със задачите и дано изкарат максимален брой точки, за да имат колкото може по-висок бал. Накрая да са доволни, когато видят първо класиране. На вас желая лека и спокойна вечер.

# 1 332
Успех и на нас и към 10клас масата Simple Smile

# 1 333
Успех утре на всички наборчета.
Много черешова тази седмица, а в събота е точно Черешова задушница

# 1 334
  • Някъде на край света
Спокойствие и късмет на децата! Нека Силата бъде с тях! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт