Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 664
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 470
Коала прес е един зелен сборник.

# 1 471
И моя отчет, току-що звънна.Първи модул -елементарен (леле как ме плаши това). Втори за него бил малко по сложен, особено 23 зад, б и в подточка , ама писал и по двете.Ще се види на 28 юни.

# 1 472
  • София
catty m, благодаря!
Още следобед надявам се да се разбере горе долу

# 1 473
  • Варна
Сигурна ли е информацията за това, че по МАТ решена и изписана задача от втория модул мисля 20-23 задача/ вярна на чернова и непренесена на белова поради липса на време  не се зачита, т.к на нашата родителска среща ни  казаха че се зачита и се записва като точки от чернова. Точно за това днес сутринта казах на отрочето все пак да не лежи на това ухо...сега ми е притеснено..
Няма да оценяват черновите. Те ще се съхраняват в училище, но са анонимни и никой няма да тръгне да търси някоя. Това ни казаха в у-ще на родителска среща.
Беловите се сканират и сканиран вариант се оценява.
Нашичкият още не се е обадил, ама коя съм аз, че да ми звъни. Като излезе от стаята и се заплесне с приятели, а после да се нареди за дюнер, да го хапне.... По-скоро мъжа ми ще звънне, ако ходи да го вземе от у-ще и се надявам да е разбрал как са били задачите като трудност за синковеца.

# 1 474
  • гр.Варна
И нашия излезе:Мамо,не очаквах толкова елементарно НВО.2 модул беше супер лесен....ох,сигурно е имало уловка.Не вярвам да е нямало!
Тези му думи много ме притесняват...

# 1 475
  • София
Моята пък за 22 задача изобщо не й стигнало времето.... Другите уж ги решила.

# 1 476
  • На морето!
И за моя  не-математик не е било лесно.
В първи модул е написал каквото сметнал, открил си грешка и я поправил. Във втори модул е решил тази с тортите, уравнението не знае как е, за геометричната е сигурен в подточка а, за б и в не знае.
Определено не е щастлив и уверен както беше в сряда, чака ключа да сравни.

# 1 477
  • София
Аз вероятно последна от всички вас ще разбера как е протекъл изпита, но четейки коментарите ви не знам какво да мисля. Едни казват, че бил лесен, други труден Thinking Ох, как мразя така ме държи в напрежение.

# 1 478
Първи впечатления от моя син - лесен първи модул и приличен втори. Нямало е текстова. Ще пиша подробности по-късно, като го разпитам

# 1 479
  • на пистата
Моят математик въобще не е доволен.
Нашата госпожа казва-"Очевидно" е най-опасната дума в математиката.
Каквото е направил това е.

# 1 480
  • Варна
Ох, мили приятелки, моят седмокласник ми звънна. Звучеше ми доволен, сверили си отговорите с приятелите. Уж са му верни задачите и пак чака над 95 точки. Затруднила го последната задача, но след пренасяне от чернова на белова на предните две задачи се сетил как трябва да подходи и я решил. Дано да е бил достатъчно подробен, за да не му отнемат точки. Излязъл 5 минути преди края.
Сега ще сме на тръни до 28-ми, а после до първо, второ и т.н класиране, но най-важното е, че минаха НВО-тата.

# 1 481
Взели са триъгълника на моят син заради транспортира.

# 1 482
  • В офиса
Правилно ли разбирам - по-лесна геометрия, гадно уравнение?
Ох, колкото обича преобразувания, обикновено ги прескача - уф, то много писане - сега ще-не ще е писал, но проблемът на нетренираните тук е времето.

# 1 483
  • Бургас
Егати и квесторите, че това си е триъгълник.....

# 1 484

Това не е сериозно! Тези квестори съвсем са изтрещяли...Angry

Общи условия

Активация на акаунт