Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 956
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Варна
Правилно ли разбирам - по-лесна геометрия, гадно уравнение?
Ох, колкото обича преобразувания, обикновено ги прескача - уф, то много писане - сега ще-не ще е писал, но проблемът на нетренираните тук е времето.
Нашият се препотил над геометричната с триъгълника. Не му се обяснаваше. Само ми заяви: Няма да се прибирам вкъщи. Явно с приятели ще се мотаят, а то навсякъде е мокро. Предполагам, че единият му съученик ще ги покани да му отидат на гости.

# 1 486
  • София
Рапорт даден: Доволен бил. Малко ме притеснява, че всички торти в неговото решение струват по 30 лева... но знам ли.
На този изпит не искам да гледаме отговорите.

# 1 487
Аз пък не сложих друг. Дали му линия.
Каза ми само, че не е решил г под.т. на 23, дали е била свързано с липсата на триъгълника не разбрах
ПС Явно е била в, не г.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 12:30 от valeriq.k

# 1 488
  • на пистата
Рапорт даден: Доволен бил. Малко ме притеснява, че всички торти в неговото решение струват по 30 лева... но знам ли.
На този изпит не искам да гледаме отговорите.
От 4 под точки за тортите моето е решило само 2.Но и за тях не е сигурен.

# 1 489
  • София
Каза ми само, че не е решил г под.т. на 23, дали е била свързано с липсата на триъгълника не разбрах
Оф, моят докладва за 23 задача само за а,б и в подточки. Няма да се учудя, да не е видял г.
Каза, че а и в ги е решил, на б не се получило, но написал каквото измислил.

Важното е, че свърши, че вече аз съм на ръба.

# 1 490

Ее, поне са проявили човещина и не са го оставили съвсем без никакъв чертожен инструмент. Дано не му е повлияло вземането на триъгълника.

# 1 491
И моят се обади, видимо доволен, всичко му било вярно, само на едната подточка на алгебричната имало за доказване, не бил сигурен как го е описал.
на 28 ще стане ясно, а може би още довечера

# 1 492
  • гр.Варна
На геометричната повечето деца са доказали в б),че триъгълника е равнобедрен.Според сина ни,той е доказал,че е и равностранен и от там P=6см.Неговите съученици са намерили,че е равнобедрен.При Вашите как е?

# 1 493
  • София
На геометричната повечето деца са доказали в б),че триъгълника е равнобедрен.Според сина ни,той е доказал,че е и равностранен и от там P=6см.Неговите съученици са намерили,че е равнобедрен.При Вашите как е?
Моят точно тази подточка не е решил, довечера ще разпитвам докъде  е стигнал.

# 1 494
Оф, моят докладва за 23 задача само за а,б и в подточки. Няма да се учудя, да не е видял г.
Каза, че а и в ги е решил, на б не се получило, но написал каквото измислил.

Важното е, че свърши, че вече аз съм на ръба.

И моят син каза, че имало само три подточки на 23 задача. Б) подточка не е могъл да реши.

# 1 495
Какво да ви кажа, важното е да сме живи и здрави.
Поне свърши.

# 1 496
Тортената задача мисля, че е яко оплескана...Цените са ни в хиляди... Но пък излезе с усмивка на лице, което ми беше най-важното. Мина и замина.

# 1 497
Моят каза , че триъгълника е равнобедрен, ако тове  е б) в последния момент се сетил и го написал
имало две медиани
не разбрах точно
но се ядосва, че са свалили диаграмите във втора част, а всъщност досега това беше 19 зад от първа

# 1 498
  • на пистата
Според моето е равнобедрен 16 😁

# 1 499
И моят звучеше доволен. По всички е решавал, само за 22ра не му стигнало времето, само чстично я решил. Нямам търпение вече за резултатите, не знам как ще изкарам тая седмица. Добре, ме имам рожден ден, та 3 дена ще съм на градус 😆 Множко ми дойде, заслужавам си.

Общи условия

Активация на акаунт