На море в Китен сезон 2021

• 23 105
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
  • Северо=Западналия край
Може ли някой да се включи с лични впечатления от хотел Каменец?
А Китен Палас?
Предварително благодаря!
В момента съм в Каменец. Нямам почти никакви забележки. Ако нещо конкретно си интересува, питайте.

# 211
  • Пловдив
* Боби *, прилична беше храната, а по-близкия плаж - Атлиман е на около 10 минути.  Хотелът е между двата плажа, просто този е по-близо. Мъжът ми и детето, ходиха и на южния. Аз имам проблем с ходенето и на плаж бях само 2 пъти, но басейна си ми беше ок. В него има и част за мънички деца, подгряват водата, имаше батут и други игри. Питиетата бяха Бг. за офертата ол инклузив, но пък имаше по цял ден.

# 212
  • при моите деца .....
Ateto,
Близо ли е Плажът?
Храната как е?
Басейнът?
Алкохолът е БГ?

# 213
  • Буркина Фасо
AstonishedОт десетина минути се взирам в камерите на Южния плаж, ама не успявам да видя ни един спасителен пост...
Има ли изобщо спасители тази година? AstonishedAstonishedAstonished
има бре.  това е едно от изискванията към концесионерите.
от камерата се вижда само един пост. другият не се вижда. а по на юг има още 2-3 поста.

# 214
  • Северо=Западналия край
Ateto,
Близо ли е Плажът?
Храната как е?
Басейнът?
Алкохолът е БГ?
На три крачки е плажа, близо е. Но имайте в предвид, че и тук важи запазване на шезлонги с хавлии. Аз ходя към 7 за да хвана място поне на трети ред, децата ми закусват и идват по късно. Храната е малко като разновидност, но много вкусна. Навсякъде е чисто, басейна е кристален, но леко хладен. Детският е по топъл, може би защото е по малък. Безалкохолните напитките не стават, доста лоша имитация (на дерби са, но дори оригиналното дерби не се доближава до тях). Бирата е на Болярка, другия алкохол е български, добър е. Въпреки, че хотела е пълен, няма струпване в ресторанта, като се свърши храна веднага зареждат. Има скара постоянно от 12 до 20ч. Следобедните закуски са бургери, пица (много хубава), сладки, сладолед.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 07:34 от ateto

# 215
3 ти ден сме. Пълен гмеж е. Никога досега такова нещо не съм виждала. Плажа е мръсен, фасовете са навсякъде,ококо горичката към плажа е пълно с боклуци, хартия, пластмаса, шишета.
Покъртително, жал ми е, яд ме е
Сравнявам с чужбина,няма как просто, то е фрапантна разлика.
Вечер от народ не може да се разминеш, супер гъчканица. На Атлиман сме.
Хотел и храната са добре, хотела е една идея по-зле за парите, които плащаме.
Много ми е добре. Супер си изкарваме, но извода е повече масов курорт тука НЕ.
Китен не е нашето. Знаех, че ще е така, но от години не бях идвала и решихме тук да е. Много е мръсно не се пази. Това не си го обяснявам. За последен път ми е Китен. Вече ще си ходя в изпитани хотели и курорти, които са спокойни.
А и да не забравя музика и викове до зори.
Лагери има и е пълно с деца.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 12:34 от Ема Удхаус

# 216
Ема Удхаус, дай моля те препоръки за спокойни хотели и курорти, че като гледам, май Китен няма да бъде и нашето🤔
Може и на лични, ако искаш.

# 217
има бре.  това е едно от изискванията към концесионерите.
от камерата се вижда само един пост. другият не се вижда. а по на юг има още 2-3 поста.

Bongo, ориентирай ме къде да гледам на камерата, че да го видя тоя спасителен пост Wink Взирам се и зуумвам дори, ма не успявам да открия. И знаменце издайническо няма, че да даде жокер за местонахождението Wink

# 218
Ема Удхаус, дай моля те препоръки за спокойни хотели и курорти, че като гледам, май Китен няма да бъде и нашето🤔
Може и на лични, ако искаш.

Свети Валс. 4 та поредна година и ние и нашите, че и кумците пратихме и вече почти само там. Беше ми омръзнало, и нашите приятели харесаха Китен и запазиха. Аз знаех какво ме очаква. ММ не беше идвал и изпадна в шок. Не спря да мрънка колко е шумно.
За нас е важна компанията и ни е добре. Но повече тези курорти не. Преди харесвах лудница, откакто съм с дете, че и малко отпреди това си обичам спокойствие. Миналата година Свети Влас беше прозрачен, нямаше жива душа, идеално беше. Магазини нямаше, хотели затворени.
Аз съм била по Южното  навсякъде. И никъде не ми харесва, само Влас и Несебър. Чувам за Царево и Синеморец хубаво отзиви. Живот и здраве и там ще идем. През септември сме в Созопол. Дано там да е спокойно, не съм била.
Мога и хотел да препоръчам за Влас- Венера. Щом ходим вече 4 ти път,правете си изводи. Може на лично ако нещо те интересува повече, пиши ми да не спамим. Ще разкажа повече.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 12:31 от Ема Удхаус

# 219
Благодаря ти, ще погледна Венера 🌺
Ние сме си тръгвали от хотел в Китен след 3 безсънни нощи, че и парите ни върнаха. Точно пред стаите бяха направили дървено кръчме, което думкаше до 3ч. сутринта, и никой нищо не направи (или не искаше) по въпроса. Вярно, че беше преди доста години, но като те чета, спомените се завърнаха 🥴
Иначе и ние заради приятели в Китен се чудехме за там.

# 220
Сега в 23.00 музиката утихва.

# 221
  • Северо=Западналия край
Сега в 23.00 музиката утихва.
Утихва, да. И почва Зангадор Simple Smile да си знаят тези които са близо до него, че музиката и диджея е до 5.30ч. Simple Smile При нас в Каменец се чува, не много, но достатъчно да разпознаеш парчето Wink добре, че дограмата е супер.

# 222
След 2 даже почва по-силната музика, а ние сме далече от дискотеките и пак. До 12 крещят деца. На мен не ми пука, но ММ се дразни, дошъл бил да си почива. Прав е, но това е Китен все пак.
Единственото хубаво нещо е, че има 4 вода ретро фото и едно от тях са тези които снимат в Равадиново, и декорите им са чудни. 😊

# 223
След 23 часа каква още по-силна музика, от 5 години сме по нашето море, след 23ч си спим спокойно и на тихо.
Струва ми се, че понякога има нереални очаквания ... в 20ч заради нас живота навън да стихва, например. То и аз обичам в 21ч да си лягам, но не си мисля че заради мен хората няма да се черпят Simple Smile

# 224
Аз честно казано не чувам Зангадор, въпреки, че сме доста близо. В Парк 1 сме отседнали. Ходя за втора година в Китен. На нен лично много ми харесва. Има много забавления за детето на 3 години е. В заведенията, които  сядахме винаги е много вкусно и сервитьорите са бързи (с изключение на 34 там беше доста муден).

Общи условия

Активация на акаунт