На море в Китен сезон 2021

• 23 145
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, моето търсене е малко по-различно, макар че летните ни почивки винаги са в Китен, до сега все сме отсядали в хотели, тази година решихме да търсим някакви къщи за гости с дворчета, за да може децата да си играят на спокойствие, знаем че и повечето хотели имат просторни пространства, но така решихме тази година малко по-леко да минем, че джоба отънЕ както се казва. Ако някой има някакви предложения ще съм благодарна, ако не - живи и здрави да сте всички това е най-важното! Wink

# 91
Здравейте, дали предлагат само чадъри на северния плаж, без да се ползват шезлонги?

# 92
  • Буркина Фасо
Здравейте, дали предлагат само чадъри на северния плаж, без да се ползват шезлонги?
в най-отдалечената от морето част сигурно има.
гледай камерата и ще видиш.

# 93
Има ли скорошни отзиви за хотел Лотос? Добре изглежда на сайта! Пише че има детски басейн и детски кът... Как е храната

# 94
С резервация за хотел Панорама за края на август.

# 95
Въпрос към почивалите в хотел Елица: А шумно ли е вечер, защото знам, че на същата улица имаше голяма кръчма ?

# 96
  • Северо=Западналия край
Въпрос към почивалите в Каменец - след като климатика е централен, може ли да се регулира от стаята или каквото са ви пуснали такова духа? Не съм била досега в хотел с централна климатизация и ми е чудно...
На Атлиман събират ли кърпи сутрин ако са запазени шезлонгите? Гледам на камерата, но не мога да преценя дали и там си царува практиката да стават 5ч да си запазят място на по предна редица и да идат да си доспят.

# 97
  • област Софийска
За хотел Нева....миналата година се изложиха с изхранването. Ако мислят и тази година да ги вършат същите неща не ви препоръчвам. Че още ме е яд, убедих големият ми син и пирятелката му да дойдат с нас в същия хотел .Още ми е неудобно от момичето какъв лош вкус съм проявила за хотел.
 Не вярвам това лято да е по-добре. Ако не сте били до сега на ол инклузив може да ви хареса, но ако сте били ще се разочаровате.
Може ли подробности какво точно не е било наред с изхранването?
Ние ще сме там първата седмица на август. Приятелите, с които ще бъдем, са ходили няколко пъти и казаха, че храната е супер. Но точно миналата година не бяха там.

# 98
  • Буркина Фасо
Въпрос към почивалите в хотел Елица: А шумно ли е вечер, защото знам, че на същата улица имаше голяма кръчма ?
ако знаеше за кръчмата би трябвало да знаеш и за шума Smiley
ако стаите са откъм страната на кръчмата може да се чува музиката. в общи линии напоследък ми прави
впечатление, че заведенията се стремят да не вдигат силен шум след 23 ч.  как ще е тази година ... не мога
да гадая.

# 99
  • В.Търново
За хотел Нева....миналата година се изложиха с изхранването. Ако мислят и тази година да ги вършат същите неща не ви препоръчвам. Че още ме е яд, убедих големият ми син и пирятелката му да дойдат с нас в същия хотел .Още ми е неудобно от момичето какъв лош вкус съм проявила за хотел.
 Не вярвам това лято да е по-добре. Ако не сте били до сега на ол инклузив може да ви хареса, но ако сте били ще се разочаровате.
Може ли подробности какво точно не е било наред с изхранването?
Ние ще сме там първата седмица на август. Приятелите, с които ще бъдем, са ходили няколко пъти и казаха, че храната е супер. Но точно миналата година не бяха там.
https://bg-mam.ma/p/1239228/41123025
https://bg-mam.ma/p/1239228/41123126
https://bg-mam.ma/p/1239228/41123162
https://bg-mam.ma/p/1239228/41126763
Писала съм тогава през телефона, на басейна, имам грешки в словореда, не ми обръщай внимание на това.

# 100
  • Русе
Действително се чуваше музиката от Вълчан войвода, но не е било до късно. Поне ние успявахме да заспим.

# 101
Да е жив и здрав Валери Сивеонов, че въведи час за шума.
В 23ч всичко спира и може да се нанка Grinning

Аз съм в Приморско..такава мазна чалга ме залива от две страни, че в Китен ми се струва като тихо планинско сеУце Joy
Но и тук в 23ч секва отведнАж...

# 102
  • област Софийска
Ужас, ние отиваме по препоръка на приятели в хотел Нева... Платили сме 7 нощувки в стая делукс. Е ще видим какво ще е, надявам се да не е толкова зле тази година.

# 103
  • Parsberg
Здравейте,
някой бил ли е в хотел Каменец? Предлагат ни стая без тераса и не знам дали ще е добре. Къде ще си простираме кърпите например?

# 104
  • Северо=Западналия край
Здравейте,
някой бил ли е в хотел Каменец? Предлагат ни стая без тераса и не знам дали ще е добре. Къде ще си простираме кърпите например?
Стая без тераса където и да е за мен лично е некомфортно. Нито кърпи, нито бански има къде да опънеш. Нито пък можеш да поседнеш на въздух с книжка или телефон.
Иначе и аз имам резервация за Каменец, но съм избрала стая с тераса.

Общи условия

Активация на акаунт