На море в Поморие 2021 г.

• 59 193
  • 830
  •   1
Отговори
# 555
То сега на Балкана е най-хубаво. Както всички са се изсипали баш на морето....
Ами... В Троянския балкан където и да звънна, все заето.
Има и други балкани Simple Smile

# 556
То сега на Балкана е най-хубаво. Както всички са се изсипали баш на морето....
Ами... В Троянския балкан където и да звънна, все заето.
То там мисля не е подходящо за големи жеги / надморската височина е много малка 500-600м./..
Отивайте някъде на 1000-1200м., там е хладно и приятно / Чепеларе, Пампорово, Широка лъка, Девин/...
Ние много често ходим на Банско, също е добра опция..

# 557
Много ги обичам тези изброените по-горе места за лятото - чист въздух, няма жега, добре се спи, дробовете ти се пълнят със свежест...размечтах се.

# 558
  • Пловдив
Нашата почивка в Поморие свърши. На децата (11 и 14 г) много им хареса всичко. Освен на обичайните корабчета и т.н ги водихме на тракийската гробница. Който е с по-големи деца го давам като идея. Разглежда се бързо, защото е малка. Семейният билет е 8 лв.
Последния ден, преди да си тръгнем към Пловдив, минахме през Бургас и посетихме остров Св. Анастасия. Невероятно приключение беше. Хубавото на Поморие е, че има какво да се прави. Ние винаги, освен че си почиваме и ходим на плаж, задължително обикаляме и някакви забележителности 🙂

# 559
Наистина много народ тази година.. колата паркирахме далече от хотела, случайно видяхме паркомясто. Плажът пред Софарма е препълнен, а днес само на него имаше купища водорасли. Бяхме платили чадър и шезлонги, но ходехме да се къпем на съседния.
Снощи вечеряхме в Калисто, днес обяд в Токалиев - и на двете места е ок.
И аз подкрепям сигналът до медиите, но факт е, че днес пак имаше запазени/ продадени места. Ние сме ранобудни и нямахме проблем, но след 8 ч места няма, вкл. свободната зона се напълни.

# 560
  • на изток от рая
Здравейте. Ще почиваме в Поморие и бих искала да попитам дали места за паркиране до Южния плаж. Обикновено отсядаме близо до Източния и ходим там на плаж, но, ако много духа, бихме искали да обиколим и другите.
В четвъртък събираме багажа, нямам търпение.

# 561
  • София
Здравейте, и аз скоро ще пътувам към Поморие и имам няколко въпроса, които  не видях да са обсъждани в темата. Ще пътувам с автобус, от София, който вероятно спира някъде в центъра на Поморие, но мястото ми е Бунгала Диана, които са в началото на града още. Има ли таксита в градчето, за да стигна после обратно до бунгалата или някакъв друг транспорт. Доколкото разбрах, разстоянията са големи, не става да се ходи пеша.
 Не съм ходила досега в Поморие, не ми е познато нищо, пътувам сама и искам да съм подготвена поне за това. Изобщо има ли възможност човек да се придвижва с нещо освен пеша там, от покрайнините към центъра?

# 562
  • Sofia
Здравейте, и аз скоро ще пътувам към Поморие и имам няколко въпроса, които  не видях да са обсъждани в темата. Ще пътувам с автобус, от София, който вероятно спира някъде в центъра на Поморие, но мястото ми е Бунгала Диана, които са в началото на града още. Има ли таксита в градчето, за да стигна после обратно до бунгалата или някакъв друг транспорт. Доколкото разбрах, разстоянията са големи, не става да се ходи пеша.
 Не съм ходила досега в Поморие, не ми е познато нищо, пътувам сама и искам да съм подготвена поне за това. Изобщо има ли възможност човек да се придвижва с нещо освен пеша там, от покрайнините към центъра?
Всичките си въпроси може да зададете към мястото на настаняване. Ще ви кажат как да стигнете и всичко останало...

# 563
Питайте автобусната фирма дали автобусът не спира на автогарата в новия град. Няма смисъл да ходите до центъра. От автогарата до бунгала Диана е около 2 км, пак ще трябва да хванете такси с багажа, но няма да е толкова голямо разстоянието.
https://www.google.com/maps/dir/%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B3%D … 1!2d42.563326!3e0

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 16:46 от Lúthien

# 564
А какъв е проблема, автобусът да спре на бунгалата и да слезете направо там, при положение че минава оттам, за какво да влизате в града и после да се връщате обратно..

# 565
Автобусите могат да спират само на разрешени за това места. Не съм сигурна, че там има такава възможност.

# 566
Искам да попитам плажовете в Поморие пълни ли са, че в новинарските сайтове пише "няма къде да си сложиш хавлията".
А ние повече от пет поредни години сме почивали в Поморие, но не е било толкова пълно.

# 567
  • Пловдив
Искам да попитам плажовете в Поморие пълни ли са, че в новинарските сайтове пише "няма къде да си сложиш хавлията".
А ние повече от пет поредни години сме почивали в Поморие, но не е било толкова пълно.
Ако ходите в 8.00 няма проблем да си намерите място. Инфо от миналата седмица. Това е за свободна зона. За шезлонгите казват, че се заемат от по-рано.

# 568
  • Сливен
Ами ние отидохме към 8:20-8:30 ,пред плажа на Софарма и намерихме места,в така наречената "свободна зона".Става дума за миналата седмица.

# 569
  • София
Здравейте, резервирахме си почивка от 9 август във Феста Виа Понтика.
Ще ви бъда много благодарна, ако някой може да ми даде мнение за хотела, плажа пред него и храната. За първи път отиваме в Поморие и нямам никаква представа от града.

Общи условия

Активация на акаунт