На море в Поморие 2021 г.

• 59 104
  • 830
  •   1
Отговори
# 720
  • В.Търново
Нямам причина да лъжа, още съм тук, ако желаете и снимки ще предоставя, такова е в моята стая, другите може и да са добре.
Да, редно е и снимки да има с коментарите. Simple Smile
Просто стаите са поувехтяли. Колко платихте на вечер и за колко човека?

# 721
30 лв за 1 човек.

# 722
  • В.Търново
Аз мисля, че може да се преживее за тези пари.Важното е да е чисто. За космите спор няма, че е гнусно.

# 723
Преживявам го, но няма да повторя. За мен не са малко пари, можеше поне да е чисто. И за телевизията аз гледам само Нова и без това, други канали не ми трябват, ама то и нея я няма.

# 724
Защо не се оплачете поне за телевизията, предполагам, че има начин да се оправи. Кошчето може да се смени, другото и то е поправимо. Ако Ви се занимава де, иначе 30 лв за август за Поморие си е оферта определено.

# 725
Отчайвате ме.
Sad( Има ли някой в Поморие в новата част на плаж (Пред Сънсет Ризорт или Феста Виа Понтика, примерно) Ако може някоя снимка на плажа

# 726
Кошчето може да се смени, може да се извика камериерка за хладилника, да се каже на рецепция за телевизията, ама важното е да се помрънка.

# 727
На кой плаж е по-хубаво?В момента търся къде да отседна и все излизат оферти за Стария град.

# 728
Ама то мога и сама да си изчистя, ама не е там въпроса.
За плажа, най-много ми хареса на Макао.

# 729
  • София
Не е въпросът да се сигнализира на рецепция за такива проблеми. Специално това с тоалетната и космите в хладилника не трябва изобщо да бъде допуснато от хотела.
И 10 лв. на нощувка да се плащат, хигиената и битовите условия трябва да са безупречни. Неслучайно се нарича "хигиенен минимум". И спрете да се примирявате, че "за толкова пари не може да очакваш да е почистено/матракът да не е на петна/от дивана да не стърчи пружина/да няма хлебарки". Напротив - това ТРЯБВА да се очаква и да се получава. Но голям процент от българския хотелиер и ресторантьор е мърльо без извинение.
Наскоро гледах репортаж за някакъв хотел на морето с потресаваща хигиена и организация. Зеленясал басейн, нахвърляни на купчини ръждясали шезлонги, в стаите и на рецепцията дори няма да коментирам. Питат човека на "рецепцията", вероятно управител , за становище. "Ами според мен няма проблем, чисто е, какво му е?" Тоя мърляч сигурно и вкъщи е свикнал да си гази по мръсотията на пода, тоалетната му да е покрита с изпражнения, да яде от немита с дни чиния. Дотук с клишето, че българинът е чист и работлив.

# 730
  • Стара Загора
Още повече, че сме в епидемична обстановка и в хотелите/къщите за гости и т.н. трябва да се чисти дори по-добре, а не отгоре-отгоре. Няма значение колко е платил човек за нощувка, това е една от основните задачи на хотелите.

# 731
Абсолютно.Точно така е.

# 732
Моля ви, в темата за Дюни смятат остатъците от храна по чиниите наредени при чистите  за нещо нормално, просто си взимали друга чиния и всичко е ок. Това за луди пари на вечер, не за 30 лева. Да не сме правели драми и от мухата слон. Докато търпим и мълчим, ще получаваме това, което заслужаваме.

# 733
Моля ви, в темата за Дюни смятат остатъците от храна по чиниите наредени при чистите  за нещо нормално, просто си взимали друга чиния и всичко е ок. Това за луди пари на вечер, не за 30 лева. Да не сме правели драми и от мухата слон. Докато търпим и мълчим, ще получаваме това, което заслужаваме.
Направо падам от коня.Simple SmileМоже ли такова нещо, толкова е гнусно, да не говорим каква зараза може да пламне..И това ми били бизнесмени и хотелиери, пълни некадърници и измамници..

# 734
  • Пловдив
Отчайвате ме.
Sad( Има ли някой в Поморие в новата част на плаж (Пред Сънсет Ризорт или Феста Виа Понтика, примерно) Ако може някоя снимка на плажа

Живи и здрави утре ще кацнем там. Ще пиша как е. За първи път ще сме там.
Юли бяхме до Гранда и много ни хареса. Но за септември избрахме новият град уж, че по малко духа, а и да е по спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт