На море в Поморие 2021 г.

• 59 105
  • 830
  •   1
Отговори
# 705
На плажа на " Регата" никой не пита искаш ли шалте или не. 5 лв чадър, 5 лв шезлонг, 5 лв шалте. Дори не знам шалте ли се води тона. Дунапрен в кожен калъф. В тази жега, с тези кожени дюшеци, може да пАдладееш🤪

# 706
Точно на същия плаж пред Регата може и до късмет да е било,но на всички комплекти които ползвахме шалтетата бяха с прецакани закопчалки отзед и беше мисия невъзможна да се закрепят на шезлонга, ако искаш да си повдигнеш облегалката. Свличаха и се хлъзгаха по шезлонга,дразнещо е да плащаш 20 лв за комплект и трябва да си мислиш някакви трикове за да можеш да го ползваш нормално.

# 707
В началото на август бях в Поморие и точно на плажа пред Регата, но в края - посока Софарма. Там имаше избор с шалте или без. Тези с шалтетата бяха по-близо до бара.

# 708
  • моята мила родна страна
Здравейте, тази година ще посетим Поморие в края на август, но ме притеснява времето. Моля да споделите как е  към момента. Ясно ми е, че вече не е жега, но пътуваме с две дечица едното от тях е бебе и не знам дали да се откажем. Благодаря!
Прибрахме се вчера. Времето е чудесно, не много горещо, лек ветрец до обяд, след обяд по-осезаем, вечер-дори леко хладничко за моя вкус, обличахме по една тънка жилетчица. Морето - сутрин спокойно и чисто (зелен флаг), след обяд- вече с вълнички и леко размътено (жълт флаг). Места на плажа намирахме без проблем, сутрин около 8:30-9:00 ч. и след обяд около 17 ч.
Приятна почивка!

P.S. Всичко това в Стария град, Habana beach до Софарма.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 15:34 от jovigirl

# 709
  • София
Моля за препоръки и координати на апартаменти в Айвазовски парк, от които сте останали доволни. Ако може и ориентировъчни цени. Търся нещо за септември и държа да е там.

# 710
Момичета, от кое заведение можеше да се поръча готвена храна за вкъщи?

# 711
В момента съм в Поморие и съм меко казано разочарована. Хотелът пълен потрес, седлото на тоалетната на една страна, кошчето счупено, в хладилника косми. Телевизията, нова без картина, бтв без звук, само едно БНТ. Навсякъде е фраш с хора, по главната не можеш да се разминеш. Хубава храна не намерихме, цените са меко казано завишени, а качеството е под нулата. Поне плажът е хубав, това е единственото хубаво нещо.

# 712
Би било полезно да кажете и кой е хотела ,за да знаем къде да не ходим.

# 713
Библиотеката. Само локацията му е хубава, нищо друго.

# 714
  • Сливен
Преди месец бяхме там и всичко беше наред,Дори може да погледнете и коментара ми ,за хотел Библиотеката.Имам чувството ,че говорите/пишете за съвсем друг хотел. Simple Smile
Ето тук,може и да видите отзива ми,от преди месец.
https://www.google.com/travel/hotels/entity/CgoIg7OWyNS9w_NBEAE/ … QACoJCgU6A0JHThoA

Хотела се намира в Старият град, на 10-15 метра от общината.Бяхме в "Икономична тройна стая".Има:
-Спалня, гардероб, разтегателен фотьойл, 2 стола, малка масичка,, малък хладилник, огледало, телевизор, 2 нощни шкавчета.
- Тераса, на която има 2 стола, масичка, простор и щипки.
-Баня и тоалетна, голям бойлер, 4 хавлии, леген, течен сапун за ръце.
-Климатик(най-хубавото нещо, според мен Grinning.) Охлажда супер бързо.
Няма Асансьор, но не ви и трябва,тъй като стълбите са малко. Пък и тъкмо ще се разтоварите след ядене.
Останахме доволни от престоя си.
+На 2-3 минути от плажа
+На 4-5 минути от главната улица на Старият град.
+Наблизо има както безплатен, така и платен паркинг.На 5 минути и до други 2 безплатни паркинга-тези на Ул. Солна, до светофарите.
Близо е до Мега маркет.
Има Закусвалня на близо-всякакъв вид закуски и дюнери по 6лв.
До хотела има ресторант/заведение-кафето, пърленката и шкембе чорбата са уникални. Имаше доста гости в хотела, но всички бяха възпитани и се чуваха само звука на входните врати, когато се прибират или излизат.Имаше доста семейства, с малки деца-не чухме детски плач въобще. Собствениците-уникално гостоприемни, усмихнати хора.

# 715
Нямам причина да лъжа, още съм тук, ако желаете и снимки ще предоставя, такова е в моята стая, другите може и да са добре.

# 716
  • Велико Търново
Както беше и в друга от "морските" теми - качеството на услугите доста са спаднали към края на сезона. Явно не са единични случаи, без значение от населеното място. Дано все пак са по-малко, отколкото тези, които са запазили нивото си.

# 717
  • Сливен
При нас всичко беше наред-БНТ,БТВ и Нова си гледахме и слушахме,никакви проблеми.Хладилника беше чист/не съм правила снимки/,даже имаше формички за лед вътре.Тоалетната и кошчето също си бяха наред,дори в деня ,в който си тръгвахме,в една от стаите сменяха нещо в банята,че се беше развалило/май беше вентилатора за баня/.Всичко беше Ок,не знам защо при вас се е получило така.Имам само няколко снимки,които съм ги качила и в Гугъл.
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 718
В момента съм в Поморие и съм меко казано разочарована. Хотелът пълен потрес, седлото на тоалетната на една страна, кошчето счупено, в хладилника косми. Телевизията, нова без картина, бтв без звук, само едно БНТ. Навсякъде е фраш с хора, по главната не можеш да се разминеш. Хубава храна не намерихме, цените са меко казано завишени, а качеството е под нулата. Поне плажът е хубав, това е единственото хубаво нещо.
Ама как ще го търпите това..Говорете или да ви премести в друга стая или апартамент..Или да ви връща парите /ако сте предплащали нещо/  и си намерете студио или апартемант под наем до брега..Аман от такива хитреци  и мошеници, гледа само печалбата, без да инвестира..

# 719
Това трябва да е нова, за съжаление няма как да снимам, че бтв е без звук.

Хладилника, аз съм руса, не са от мен, а и като ги видях не съм го ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт